koop tickets online
nl fr en

Cercle licht de contractopties van Deman en Warleson

Cercle Brugge heeft de opties in de contracten van aanvaller Olivier Deman en doelman Warleson Steillon gelicht.

Aanvaller Olivier Deman (20) komt sinds z’n 14e uit voor Groen-Zwart. Z’n profdebuut maakte de jonge aanvaller in maart 2019 tegen Standard, enkele maanden later volgde een eerste profcontract. De optie in die verbintenis om z’n contract met twee seizoenen te verlengen tot juni 2023, wordt nu geactiveerd. Deman wordt zo beloond voor z’n inzet, passie en verbetenheid die hij de voorbije maanden specifiek aan de dag legde. Deman was de voorbije weken dan ook een absolute smaakmaker bij Cercle. Groen-Zwart blijft inzetten op talentvolle jeugdspelers en wil dat met deze optielichting dan ook extra in de verf zetten.

Cerle Brugge KSV
Cerle Brugge KSV

De Braziliaanse doelman Warleson Steillon Oliveira (24) is dan weer sinds januari 2020 bij Cercle actief. Warleson kwam bij Cercle als een testspeler aan, maar al snel kon hij de technische staf van z’n kwaliteiten en potentieel overtuigen. De optie om z’n huidige contract tot juni 2022 te verlengen, wordt nu dus geactiveerd.

Proficiat Warleson & Olivier !

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag, Warleson!

Een mooie dag vandaag voor Warleson Oliveira! Onze Braziliaanse doelman viert zijn 26ste verjaardag.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Warleson in het 'Topelftal' van Het Laatste Nieuws!

In het 'Topelftal' van Het Laatste Nieuws is deze week opnieuw een plaats weggelegd voor een Cerclespeler: doelman Warleson. Nadat de Braziliaanse doelman na Cercle-Genk al het Team of the Week van Eleven Sports & Sport/Voetbalmagazine haalde, is dit dus de tweede keer op korte termijn dat z'n prestaties niet onopgemerkt voorbij gaan.

Het volledige 'Topelftal' van HLN: Warleson (Cercle Brugge) - Reynolds (KV Kortrijk), Al-Dakhil (Sint-Truiden), Torunarigha (AA Gent), Bauer (Sint-Truiden), Skov Olsen (Club Brugge), Morioka (Charleroi), De Sart (AA Gent), Tissoudali (AA Gent), Hayashi (Sint-Truiden) & Messaoudi (KV Kortrijk).

Proficiat, Warleson!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
50 wedstrijden in Groen-Zwart voor Olivier Deman!

Olivier Deman speelde afgelopen weekend op Antwerp z’n 50e officiële wedstrijd voor Cercle. Het jeugdproduct van Groen-Zwart, dat recent een nieuw contract tot juni 2024 ondertekende, is al de 3e jeugdspeler dit seizoen die z’n 50e wedstrijd in de A-kern mag vieren.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Olivier!

Olivier Deman is jarig! Ons jeugdproduct viert vandaag z'n 22ste verjaardag. 

Gelukkige verjaardag, Olivier!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Olivier Deman samen met Eliot Matazo bij de Belgische U21

Een leuke weetje in de selectie van de nationale beloften: naast Olivier Deman werd met Eliot Matazo ook een speler van AS Monaco opgeroepen door bondscoach Jacky Mathijssen. Dinsdag nemen de nationale U21 het op tegen Denemarken in de MCH Arena (aftrap om 18:00), waar de Belgen met een punt zich rechtstreeks kwalificeren voor het EK2023.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!