koop tickets online

Cercle oefent zaterdag tegen RC Lens in Heist

Nog tot zaterdag vertoeft Groen-Zwart in het Nederlandse Hoenderloo waar de zomerstage plaatsvindt. Die stage eindigt zaterdagavond met de 5e oefenwedstrijd in deze voorbereiding. De tegenstander wordt het Franse Ligue 2-team RC Lens. De wedstrijd wordt om 18u30 afgetrapt en wordt afgewerkt in het stadion "De Taeye" van KFC Heist. 

Tickets kunnen zaterdagavond ter plaatse in Heist worden aangekocht.

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Woensdagavond oefent Cercle Brugge tegen Zulte Waregem in Lichtervelde

Woensdagavond werkt Cercle Brugge z'n derde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen af. Op de terreinen van KFC Lichtervelde zal er gespeeld worden tegen Zulte Waregem. Supporters die de wedstrijd wensen bij te wonen, kunnen ter plaatse tickets aankopen aan €10. De match wordt om 19u op gang getrapt.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fotoverslag Cercle Brugge-AS Monaco

Afgelopen zaterdagavond vond op Schiervelde de traditionele galawedstrijd plaats. Groen-Zwart nam het toen op tegen AS Monaco, herbeleef de wedstrijd hieronder dankzij ons ruim fotoverslag!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Videoreactie coach Mercadal na #CerZwa

De 3e oefenmatch in de voorbereiding eindigde op een 2-3 nederlaag tegen Zulte Waregem. Na de match spraken we met coach Mercadal over de geleverde prestatie van Groen-Zwart. Bekijk hieronder de video!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fotoverslag RWDM-Cercle Brugge

Woensdagavond werkte Cercle Brugge z'n eerste oefenmatch af in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. 0-0 werd de einduitslag tegen RWDM. Vind hieronder een fotoverslag terug!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
In het spoor van Taravel en De Belder op stage in Hoenderloo

Tussen de twee trainingen van dinsdag door maakten Taravel & De Belder onderstaand filmpje ... ;)

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws per mail!