koop tickets online

Cercle onderuit tegen Deinze

Op het veld van Daring Ruddervoorde nam Cercle het op tegen KMSK Deinze, pas gepromoveerd naar 1B. Na 10 minuten noteerden we de eerste kans voor de “thuisploeg”. Dansoko kon zich doorzetten tegen Taravel en Ueda, maar zijn schot was niet krachtig genoeg om voorbij Warleson te geraken. Nadat Dutoit een gekraakt schot van Charles Vanhoutte uit zijn handen liet glippen, was Guy Mbenza alert om binnen te tikken, maar zijn doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel.

Na 20 minuten kwam KSMK Deinze op voorsprong. Challouk kon na mistasten van Velkovski aan de haal en hij bood De Looze de 1-0 op een dienblad aan. Het gevaar bleef over de rechterflank van Deinze komen, waar Challouk vaak onhoudbaar was. Oude bekende Alessio Staelens kwam dicht bij de verdubbeling van de voorsprong met een vrije trap die net naast de kruising zoefde. De 2-0 op het half uur kwam dan ook niet onverwacht. De Looze kreeg teveel ruimte voor een voorzet en Dansoko kopte via de grond binnen. Cercle kon geen kans bij elkaar spelen, de 2-0 achterstand aan de rust was dus volkomen terecht.

Cerle Brugge KSV

Een nieuwe opdoffer vlak na rust toen scheidsrechter Nathan Verboomen na handsspel van Taravel de bal op de stip legde. Mertens stuurde Warleson de verkeerde kant uit. Guy Mbenza kon zich toch eens doorzetten, maar vanuit een schuine hoek besloot hij op de vuisten van Dutoit. Op het uur counterde Deinze via Schils naar de 4-0. Nadien begon coach Clement aan zijn wissels, maar veel leverde dat niet op. Cercle had wel het meeste balbezit, maar kon amper een kans bij elkaar spelen.


Cercle Brugge: Warleson – Decostere (75’ Cassaert), Ueda, Taravel (63’ Raux-Yao), Velkovski (63’ Corryn) – Omolo (63’ Deuro), Vanhoutte (75’ Koshi), Hoggas (75’ Dekuyper) – Hotic, Mbenza (63’ Somers), Gory

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
6 nieuwe coronabesmettingen bij Cercle

Nadat afgelopen vrijdag eerder bekend raakte dat een A-kern speler positief had getest op COVID-19, bracht een extra test op zaterdag 6 nieuwe gevallen aan het licht. In totaal testten de voorbije dagen 6 A-kern spelers en 1 lid uit de omkadering positief op het coronavirus.

Alle gediagnosticeerde personen stellen het goed, vertonen weinig tot geen symptomen en verblijven op dit moment in quarantaine. Omwille van het interne COVID-19 protocol worden er geen namen vrijgegeven van personen en spelers die positief hebben getest.

Begin volgende week worden de volledige spelersgroep en technische staf aan nieuwe testen onderworpen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Ueda! - お誕生日おめでとう直道 !

Cercle Brugge wenst Naomichi Ueda een fantastische verjaardag toe!

Ueda, sinds 2018 bij Cercle, viert vandaag z'n 26ste verjaardag. Tijdens de afgelopen internationalbreak liet Ueda zich in z'n thuisland opmerken met een doelpunt in het vriendschappelijke duel tegen Ivoorkust. Voor Cercle lukte het Ueda tot dusver één keer te scoren: tijdens Play-Off 2 scoorde Ueda in 2019 met een rake kopbal de 1-2 in de uiteindelijk 2-3 overwinning in en tegen Moeskroen.

Proficiat Naomichi!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ticketing en secretariaat zaterdag gesloten

Vandaag, zaterdag 24 oktober, blijft de dienst Ticketing en het secretariaat aan het Jan Breydelstadion gesloten.

Maandag zijn we opnieuw paraat!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge-Moeskoen wordt uitgesteld

Nadat vrijdagmorgen op een persconferentie van het Overlegcomité werd beslist dat voetbalwedstrijden de komende maand zonder publiek worden afgewerkt, besliste de Pro League zopas om Cercle Brugge-Moeskroen van zaterdagavond uit te stellen. De kalendermanager nam deze beslissing op basis van het aantal te hoge coronabesmettingen bij Moeskroen.

Ook bij Cercle Brugge kan er één positief staal worden gemeld: de speler in kwestie stelt het evenwel goed en werd onmiddellijk voor 7 dagen in quarantaine geplaatst.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Speel mee met de Cercle Game en win een wedstrijdshirt!

Zaterdag komt Moeskroen op bezoek in Jan Breydel! Dat kan jou een shirt of een andere leuke prijs opleveren als je de wedstrijd kan voorspellen in onze Cercle Game.
Speelde je nog niet eerder mee? Heel simpel! Schat een handvol vragen goed in val zo in de prijzen. 

Meespelen kan vanaf 18 jaar. Deelname is helemaal gratis.

 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!