koop tickets online

Cercle opent Jupiler Pro League met een verplaatsing naar Beerschot

Zopas maakte de Pro League de kalender bekend voor het gloednieuwe Jupiler Pro League seizoen. Aftrappen doet Cercle op zaterdag 24 juli om 18h30 op bezoek bij Beerschot. De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen staat één week later op het programma. Op zaterdag 31/07 ontvangt Cercle dan om 18h30 OH Leuven.

Voor de eerste echte topaffiche is het wachten tot speeldag 3: dan staat op 6 augustus om 20h45 de uitderby op het programma. Ook op speeldag 4 wacht Cercle een absolute topaffiche: op 15 augustus speelt Groen-Zwart om 18h30 thuis tegen Anderlecht. Met nog een uitwedstrijd bij promovendus Seraing één week nadien en op 28 augustus een thuismatch tegen STVV eind augustus zorgen meteen voor een drukke openingsmaand voor Cercle.

Download hieronder de volledige kalender

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Reacties van Vanderhaeghe, Miangue, Van Der Bruggen en Daland na de eerste trainingsweek

Zaterdagmorgen stond er een open training op het programma op de terreinen van KDC Ruddervoorde. Zo'n 200 supporters waren aanwezig. Coach Yves Vanderhaeghe, middenvelder Hannes Van Der Bruggen en nieuwkomers Jesper Daland en Senna Miangue gaven na afloop een reactie over de eerste trainingsweek!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Meer dan 2000 supporters kochten al een abonnement!

Na iets meer dan drie weken abonnementenverkoop staat de teller ondertussen op 2000 verkochte abonnementen. 30% van de abonnees kocht z'n abonnement bovendien online. De Cerclefans hebben duidelijk zin in het nieuwe seizoen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cerclespelers krijgen reanimatiecursus

Donderdag werd een eerste van in totaal vier sessies reanimatie, hartmassage en defibrillatie aan de spelers en medewerkers van Cercle gegeven. Met de cursus wil Groen-Zwart bewustwording genereren over wat je precies moet doen bij hartfalen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Schrijf je nu in voor de open training in Ruddervoorde!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kom zaterdag naar de open training in Ruddervoorde

Nu zaterdag 19 juni werkt Cercle een open training af op de terreinen van KDC Ruddervoorde. De training gaat om 11h van start. Supporters kunnen die trainingsmatch gratis bijwonen na een verplichte inschrijving vooraf.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!