koop tickets online

Cercle opent oefencampagne met 0-0 gelijkspel op RWDM

Woensdagavond trapte Cercle Brugge de oefencampagne in voorbereiding op seizoen 2019-2020 op gang. In het befaamde Edmond Machtensstadion werd RWDM als tegenstander partij gegeven. Na een tropische pot voetbal eindigde de match identiek zoals hij begon, met een 0-0 gelijkspel.

In een zonnig Sint-Jan Molenbeek trapte Groen-Zwart de match op gang. De gebruikelijke studieronde was echter van lange duur. Wachten was het tot de zesde minuut toen De Belder foutief aan de rand van de zestien werd gehaakt. Taravel ging achter de bal staan maar zijn poging ging over het doel van de thuiswachter. Cercle probeerde voetballend de sleutel naar het Brusselse doel te vinden, maar een enthousiast en duidelijk gemotiveerde thuisploeg voetbalde goed mee en liet Cercle niet in de zone van de waarheid komen. De eerste helft hobbelde zo naar z’n eind: 0-0 was ook de ruststand.

Cerle Brugge KSV

10 nieuwe namen bij Cercle voor de start van de tweede helft, maar dat was bij RWDM evenzeer zo. Bij de eerste kans voor de thuisploeg, een hard schot van een opgerukte RWDM speler, ging Goblet goed plat. Cercle probeerde combinerend het spel te maken, maar RWDM gaf niet af. Bassong moest nog met een gescheurde lip van het veld. De match eindigde zo net zoals ze begon: 0-0 werd de eindstand in de eerste oefenpot van Cercle Brugge in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Zaterdag staat opnieuw een oefenmatch op het programma voor Cercle: om 19u wordt dan in Damme tegen KV Oostende gevoetbald.


Cercle Brugge eerste helft: Goblet - Vitinho, Cassaert, Taravel, De Wulf - Vanhoutte, Deuro, Koshi - Somers, Hazard en De Belder

Cercle Brugge tweede helft: Goblet - Decostere, Wackers, Broos, Bassong (86’ De Wulf) - Hoggas, Dekuyper - De Baets, Gakpé (65’ Suffys), Deman & Klimov

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Trainingsprogramma 25 februari-1 maart

Na twee uitwedstrijden op rij staat er zondag opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander van dienst is AA Gent. De partij tegen de Buffalo's wordt om 20u afgewerkt. Benieuwd naar het trainingsschema deze week? Check het hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CLUCER | Ticketinfo voor de stadsderby

De ticketverkoop voor Cerclefans is maandagmiddag van start gegaan met een voorrangsperiode voor abonnees. Tot en met zondag 1 maart kan iedere abonneehouder tot 4 tickets per abonnement voor de wedstrijd aankopen. Vanaf maandag 2 maart om 13u30 gaat de vrije verkoop van start.

Op zaterdagavond 7 maart staat om 20u de Brugse stadsderby op het programma. Cercle is in Jan Breydel dan de ‘bezoekende ploeg’. Groen-Zwart krijgt het volledige uitvak, goed voor 1460 tickets, ter beschikking. Abonnees kunnen deze week in voorrang tot 4 tickets voor de derby aankopen. Voor niet-abonnees geldt die regel ook, al kunnen deze supporters pas vanaf maandag 2 maart aan ticketing terecht.

Tickets zijn enkel aan de dienst Ticketing van Cercle Brugge te koop. In geen geval kunnen tickets online, telefonisch of via e-mail worden gereserveerd of aangekocht. Indien niet alle tickets voor Cerclefans zijn verkocht, gaan de bezoekersloketten op de wedstrijddag open om 18u30.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Calvin Dekuyper!

Calvin Dekuyper is vandaag jarig! Onze middenvelder viert z'n 20ste verjaardag.

Proficiat Calvin!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | De persconferentie

Bernd Storck kwam uiteraard tevreden toe op de persconferentie na de winst in Moeskroen-Cercle Brugge. Een dikke pluim voor zijn ploeg én voor de supporters was dan ook op zijn plaats. Herbekijk hieronder het volledige perspraatje!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | Stem nu op jouw Man of the Match!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!