koop tickets online

Cercle opent oefencampagne met 0-0 gelijkspel op RWDM

Woensdagavond trapte Cercle Brugge de oefencampagne in voorbereiding op seizoen 2019-2020 op gang. In het befaamde Edmond Machtensstadion werd RWDM als tegenstander partij gegeven. Na een tropische pot voetbal eindigde de match identiek zoals hij begon, met een 0-0 gelijkspel.

In een zonnig Sint-Jan Molenbeek trapte Groen-Zwart de match op gang. De gebruikelijke studieronde was echter van lange duur. Wachten was het tot de zesde minuut toen De Belder foutief aan de rand van de zestien werd gehaakt. Taravel ging achter de bal staan maar zijn poging ging over het doel van de thuiswachter. Cercle probeerde voetballend de sleutel naar het Brusselse doel te vinden, maar een enthousiast en duidelijk gemotiveerde thuisploeg voetbalde goed mee en liet Cercle niet in de zone van de waarheid komen. De eerste helft hobbelde zo naar z’n eind: 0-0 was ook de ruststand.

Cerle Brugge KSV

10 nieuwe namen bij Cercle voor de start van de tweede helft, maar dat was bij RWDM evenzeer zo. Bij de eerste kans voor de thuisploeg, een hard schot van een opgerukte RWDM speler, ging Goblet goed plat. Cercle probeerde combinerend het spel te maken, maar RWDM gaf niet af. Bassong moest nog met een gescheurde lip van het veld. De match eindigde zo net zoals ze begon: 0-0 werd de eindstand in de eerste oefenpot van Cercle Brugge in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Zaterdag staat opnieuw een oefenmatch op het programma voor Cercle: om 19u wordt dan in Damme tegen KV Oostende gevoetbald.


Cercle Brugge eerste helft: Goblet - Vitinho, Cassaert, Taravel, De Wulf - Vanhoutte, Deuro, Koshi - Somers, Hazard en De Belder

Cercle Brugge tweede helft: Goblet - Decostere, Wackers, Broos, Bassong (86’ De Wulf) - Hoggas, Dekuyper - De Baets, Gakpé (65’ Suffys), Deman & Klimov

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
MD-4: Klaarstomen voor de strijd

Na 2 vrije dagen stonden er op dinsdag 2 intense trainingen op het programma. Tijdens de ochtendsessie in de fitness was onze huisfotograaf aanwezig en maakte hij onderstaand fotoverslag:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Frans Schotte en Igor Korneev tekenen ook present voor het open supportersoverleg

Woensdagavond vindt in de Cerclepub een open supportersoverleg plaats. Daarbij zijn ook aanwezig: voorzitter Frans Schotte en Igor Korneev, sportief adviseur van AS Monaco en Cercle Brugge.

Het bestuur zal tijdens het open debatmoment duiding geven omtrent de huidige sportieve en niet-sportieve strategie. Aansluitend is er een open dialoogmoment (in vraag- en antwoordvorm) voorzien. Vind hier alle informatie terug.

Nog niet ingeschreven, maar wil je er toch nog bijzijn? Doe dit nog snel via onderstaande link!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bekeravontuur eindigt voor beloften in 1/8ste finales

De beloften zijn er maandagavond niet in geslaagd om zich te kwalificeren voor de kwartfinales van de Beker van België. In het verre Eupen gingen de troepen van coaches De Wulf en Artz met zware maar overdreven 5-2 cijfers onderuit.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Schrijf je nog snel in voor het open supportersoverleg van komende woensdag!

Nu woensdag 20 november vindt er, om 18u30, een open supportersoverleg plaats in de Cerclepub. Coach Bernd Storck zal onder meer samen met bestuurder Vincent Goemaere en algemeen coördinator Marc Vanmaele aanwezig zijn om op al jullie vragen een antwoord te voorzien. Nog niet ingeschreven? Doe dit hieronder dan snel, want de plaatsen zijn beperkt!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Win een exclusief diner met je favoriete Cerclespeler!

(18+) Wil jij graag eens een tête-à-tête beleven met je favoriete Cerclespeler?

Dan is dit jouw kans!

Schrijf je in op de website van onze partner Napoleon Sports & Casino en wie weet zit jij binnenkort, in het Jan Breydelstadion, aan tafel met Kylian Hazard, Jérémy Taravel of een andere speler in het Jan Breydelstadion!

(!!) Je moet wel 18 jaar zijn om deel te nemen.
 

Klik hier om een exclusief diner te winnen!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!