koop tickets online
nl fr en

Cercle sluit seizoen 2021-2022 af met 4-1 winst tegen Virton

Donderdagmiddag won Cercle een oefenpot tegen Virton met 4-1. Hotic, Vanhoutte, Braem en Velkovski scoorden voor Groen-Zwart.

Net voor de aftrap kreeg Dino Hotic uit handen van een delegatie van supportersvereniging d’Echte de Pop-poll overhandigd. Hotic werd namelijk verkozen tot de speler van het seizoen.

En de speler van het seizoen liet zich ook onmiddellijk opmerken: nadat Cercle de wedstrijd meteen in handen nam waren er al kansjes voor Denkey en Utkus.  Maar het was Hotic die vanop rechts naar binnen sneed en de bal in het dak van het doel trapte, 1-0 voor Cercle. Groen-Zwart was duidelijk de betere ploeg en creëerde nog meer kansen, maar nog pogingen van onder andere Denkey en Van Der Bruggen gingen over. Aan de overkant was Virton op hoekschop gevaarlijk, maar een attente Warleson kon een doelpunt voorkomen. Rusten deden Cercle en Virton met een 1-0 tussenstand.

Cerle Brugge KSV

Bij de start van de tweede helft ging Cercle onmiddellijk op zoek nog meer goals. Dat lukte ook vrij snel toen Vanhoutte aan de tweede paal opdook en op voorzet van Decostere kon scoren, 2-0. Cercle had werkelijk alles onder controle, maar moest toch een doelpunt aan Virton toestaan, nadat Axel Vitris de bal mooi voorbij Langenbick in doel krulde, 2-1.

Cerle Brugge KSV

Geen probleem voor Cercle en invaller Stan Braem, die de voorbije weken testte bij Cercle. In z’n debuutmatch voor Cercle deed hij meteen de netten trillen. Op een strakke voorzet van Velkovski stond Braem op de juiste plek om de bal onhoudbaar in doel te trappen, 3-1. Uiteindelijk werd het ook nog 4-1 toen een afgeweken vrije trap van Velkovski in doel belandde.

Een mooie zege dus en bovenop goede afsluiter van een puik seizoen voor Cercle. Vanaf vrijdag zijn de spelers en stafleden in verlof tot begin juni.


Cercle Brugge: Warleson (60’ Langenbick), Vitinho (46’ Decostere), Utkus (60’ Ravych), Daland (60’ Popovic), Miangue (60’ Corryn), Lopes Da Silva (60’ Smets), Van Der Bruggen (46’ Velkovski), Vanhoutte (60’ Martlé), Hotic (46’ Kanouté), Denkey (60’ Braem) & Sampers (60’ Ganvoula)

Doelpunten: Hotic (1-0), Vanhoutte (2-0), Vitris (2-1), Braem, 3-1 & Velkovski (4-1)

Fotoverslag

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
KVK Westhoek wint de Beker voor Duiveltjes 2021-2022!

KVK Westhoek is dit seizoen de winnaar van de Beker voor Duiveltjes West-Vlaanderen 2021-2022. In de spannende finalewedstrijd haalde Westhoek het met 4-3 van Varsenare.

Proficiat aan de winnaars!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Overeenkomst met Kylian Hazard wordt per 30/06 beëindigd

Cercle Brugge bevestigt dat de overeenkomst met Kylian Hazard per 30 juni 2022 wordt beëindigd.

Kylian Hazard (26) plaatste in 2019 z’n handtekening onder een contract tot juni 2023 bij Cercle, maar die overeenkomst zal dus vroegtijdig worden stopgezet.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
SHOT sprak met ... Shari Dewaegenaere

SHOT sprak met … Shari Dewaegenaere

“Voetbal is niet alleen een mannenzaak”

De equipe secretariaat/administratie bestaat uit een diverse groep medewerkers.  Ze bevinden zich ofwel op het Cercle-secretariaat ofwel in het business-complex “O-Forty” te Oostkamp, waar ze een modern, luchtig en zeer ruime verdieping ter hun beschikking hebben.
Regelmatig stellen we er in deze reeks eentje aan u voor.  Ditmaal werden we op het secretariaat met een brede glimlach verwelkomd door Shari, administratief medewerkster.  De kennismaking met deze praatvaardige jongedame vindt u hieronder.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Medische staf te gast in Qatar

Op uitnodiging van Aspetar, wereldwijd een topreferentie voor alles wat met sportgeneeskunde te maken heeft, was de medische staf van Cercle de voorbije week te gast in Doha, Qatar.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Interlandverplichtingen voor Daland, Denkey, Hotic, Matondo en Utkus

Na een deugddoende vakantie hebben 5 Cerclespelers vanaf volgende week interlandverplichtingen. Terwijl er voor Utkus (Litouwen), Matondo (Wales) en Hotic (Bosnië) Nations League-voetbal op het programma staat, komt Denkey in actie tijdens de kwalificaties voor de Afrika Cup. Ook voor Daland staan er kwalificatiewedstrijden op het programma: samen met de U21 van Noorwegen proberen ze zich te kwalificeren voor het EK U21. Een overzicht:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!