koop tickets online

Cercle speelt 2-2 gelijk in eerste oefenpot

Cercle begon scherp aan de eerste voorbereidingswedstrijd. De eerste aanval van de wedstrijd was meteen raak: via Velkovski en Vanhoutte kwam Hoggas vrij aan de rand van de zestien en hij leverde de perfecte assist af voor de inlopende Thibo Somers. In het openingskwartier kwam Cercle nog een paar keer gevaarlijk opzetten. De beste kans kwam er via Thibo Somers, die uitpakte met een knappe ren en dito schot, dat gestuit werd door de vuisten van Bossut. De thuisdoelman moest ook nog met de voet tussenkomen op een laag schot van Dino Hotic. 

Cerle Brugge KSV

Na het openingskwartier viel de wedstrijd wat stil. Enkel Thibo Somers kon nog eens zijn loopvermogen tonen, maar moest dan vanuit een te scherpe hoek op doel besluiten om echt gevaarlijk te zijn. Na een slordigheid bij de thuisploeg kon Cercle uitpakken met de perfecte counter. Somers zorgde voor het afleidingsmanoeuvre, Dino Hotic speelde op het perfecte moment Kevin Hoggas aan en die liet Bossutkansloos met een lage schuiver. Rusten dus bij 0-2, op dat moment volkomen logisch.

Aan de rust 11 nieuwe namen aan de aftrap bij de thuisploeg. Bij Cercle kwam Goblet Warleson vervangen in doel. Geen leuke start voor Merveille, want het eerste schot in zijn richting ging meteen binnen. Een foute inspeelpass van de wegglijdende Omolo bezorgde Berahino voldoende vrijheid om de 1-2 binnen te krullen. Hotic kon nog eenmaal voor wat dreiging bezorgen, want ook bij Cercle vond op het uur een collectieve wissel plaats. Het nu erg jonge Cercle kreeg al na enkele minuten een opdoffer te verwerken, want Berahino liet ook bij zijn tweede kans Goblet kansloos. Even later kon Goblet wel zijn kunnen tonen op een lage trap van Srarfi. Een doelpunt van Mbenza werd nog afgekeurd omwille van buitenspel. Een jonge Cercle-elf gaf in het laatste half uur geen kansen meer weg en hield zo de 2-2 op het bord.


Zulte Waregem: Bossut, Deschacht, Sissako, Vossen, Govea, Bruno, De Smet, Humphreys, Kainourgios, Schamp en Coopman

Cercle Brugge: Warleson (46' Goblet), Taravel (60' Zutterman), Ueda (60' Cassaert), Decostere (60' Deuro), Hotic (60' Sampers), Vanhoutte (60' Koshi), Omolo (60' Dekuyper), Velkovski (60' Ackx), Hoggas (60' Suffys), Corryn (60' Lucker) en Somers (60' Mbenza)

Fotoverslag

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
6 nieuwe coronabesmettingen bij Cercle

Nadat afgelopen vrijdag eerder bekend raakte dat een A-kern speler positief had getest op COVID-19, bracht een extra test op zaterdag 6 nieuwe gevallen aan het licht. In totaal testten de voorbije dagen 6 A-kern spelers en 1 lid uit de omkadering positief op het coronavirus.

Alle gediagnosticeerde personen stellen het goed, vertonen weinig tot geen symptomen en verblijven op dit moment in quarantaine. Omwille van het interne COVID-19 protocol worden er geen namen vrijgegeven van personen en spelers die positief hebben getest.

Begin volgende week worden de volledige spelersgroep en technische staf aan nieuwe testen onderworpen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Ueda! - お誕生日おめでとう直道 !

Cercle Brugge wenst Naomichi Ueda een fantastische verjaardag toe!

Ueda, sinds 2018 bij Cercle, viert vandaag z'n 26ste verjaardag. Tijdens de afgelopen internationalbreak liet Ueda zich in z'n thuisland opmerken met een doelpunt in het vriendschappelijke duel tegen Ivoorkust. Voor Cercle lukte het Ueda tot dusver één keer te scoren: tijdens Play-Off 2 scoorde Ueda in 2019 met een rake kopbal de 1-2 in de uiteindelijk 2-3 overwinning in en tegen Moeskroen.

Proficiat Naomichi!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ticketing en secretariaat zaterdag gesloten

Vandaag, zaterdag 24 oktober, blijft de dienst Ticketing en het secretariaat aan het Jan Breydelstadion gesloten.

Maandag zijn we opnieuw paraat!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge-Moeskoen wordt uitgesteld

Nadat vrijdagmorgen op een persconferentie van het Overlegcomité werd beslist dat voetbalwedstrijden de komende maand zonder publiek worden afgewerkt, besliste de Pro League zopas om Cercle Brugge-Moeskroen van zaterdagavond uit te stellen. De kalendermanager nam deze beslissing op basis van het aantal te hoge coronabesmettingen bij Moeskroen.

Ook bij Cercle Brugge kan er één positief staal worden gemeld: de speler in kwestie stelt het evenwel goed en werd onmiddellijk voor 7 dagen in quarantaine geplaatst.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Speel mee met de Cercle Game en win een wedstrijdshirt!

Zaterdag komt Moeskroen op bezoek in Jan Breydel! Dat kan jou een shirt of een andere leuke prijs opleveren als je de wedstrijd kan voorspellen in onze Cercle Game.
Speelde je nog niet eerder mee? Heel simpel! Schat een handvol vragen goed in val zo in de prijzen. 

Meespelen kan vanaf 18 jaar. Deelname is helemaal gratis.

 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!