koop tickets online

Cercle vertrekt zaterdag op winterstage naar Malta

Zaterdag, vroeg in de ochtend om precies te zijn, vertrekt Cercle Brugge op winterstage naar Malta. Tussen 4 & 11 januari bereiden spelers en staf er de dan belangrijkste fase uit de competitie voor. De troepen van coach Bernd Storck werken er ook één oefenwedstrijd af: op vrijdag 10 januari wordt Augsburg uit de Duitse Bundesliga partij gegeven om 15u.

Na een kleine week vakantie verzamelden de spelers donderdagmiddag terug op Cercle. Na een gezamenlijke lunch werd om 15u op Brugse bodem nog getraind, vooraleer met de bus op afzondering richting het Brusselse werd getrokken. Zaterdagochtend stijgt Groen-Zwart dan vervolgens op naar Malta waar het z'n tenten zal opslaan in het stadje 'Mehiella'. Trainen gebeurt in het nationale trainingscomplex van Malta.

Volgende spelers zijn geselecteerd voor de stage: Guillaume Hubert, Kylian Hazard, Stef Peeters, Johanna Omolo, Lassana Coulibaly, Kevin Hoggas, Yves Dabila, Calvin Dekuyper, Godfred Donsah, Arne Cassaert, Thibo Somers, Giulian Biancone, Mouez Hassen, Dylan De Belder, Lyle Foster, Jonathan Panzo, Dimi Carré, Vitinho, Jérémy Taravel & Naomichi Ueda*.

  • * Naomichi Ueda kreeg toestemming om later bij de groep aan te sluiten en vervoegt het team op zondag 5 januari.
  • Alimami Gory trok donderdagavond, na de namiddagtraining, wegens familiale redenen terug naar Frankrijk.

 

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Onze voorbereiding op de komst van Antwerp

Zondag ontvangt Cercle Brugge kersvers bekerwinnaar Antwerp in Jan Breydel voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Die match wordt om 13u30 achter gesloten deuren afgewerkt. Bekijk hieronder onze voorbereidende trainingsweek!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Nieuwe Kappa trainingsoutfits

Sinds deze week trainen de spelers in de gloednieuwe Kappa trainingscollectie voor dit seizoen. Nadat de technische staf vorige week al de nieuwe set aantrok, was het deze week dus de beurt aan de spelers om 'in het nieuw' aan de trainingsweek te beginnen.

De trainingscollectie zal binnenkort ook beschikbaar zijn in de fanshop!

Die trainingen blijven de komende weken wegens het coronavirus nog steeds gesloten voor de supporters. Via cerclebrugge.be en de sociale mediakanalen van Groen-Zwart houden we jullie wel dagelijks op de hoogte van het reilen en zeilen binnen Cercle!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Trainingsweek: start!

Maandagnamiddag werd de trainingsweek op gang getrapt met een namiddagsessie in volle zon. Om 15u30 verzamelden de spelers op het trainingsveld, waar na de opwarming oefeningen op passing en wedstrijdvormen centraal stonden. Tussen de oefeningen door werd ook de fysieke conditie onder handen genomen. Bekijk hieronder een fotoverslag!


 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Welkom bij de Cerclefamilie, Consea!

Het logo van de immo-, verzekerings- en beleggingsmakelaar Consea, met twee kantoren in Aalter en Maldegem, zal al zeker de komende twee seizoenen op het shirt van Cercle prijken. Om onze kersverse partner aan jullie voor te stellen, hebben we onderstaande video in petto!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Coach Paul Clement leidt eerste groepstraining

Nadat coach Paul Clement zaterdag al de oefenmatch tussen Zulte Waregem en Cercle Brugge bijwoonde, was het maandag tijd voor het echte werk: de eerste groepstraining. Om klokslag 12u werd verzamelen geblazen op Jan Breydel voor de lunch en aansluitende meeting. Om 13u30 werd de eerste training op gang getrapt. Onmiddellijk ook een pittige training: zo'n anderhalf uur lang stonden de spelers op het veld.

Dinsdag staan er twee trainingen op het programma. Wegens de geldende coronarichtlijnen vinden alle trainingen plaats achter gesloten deuren.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!