koop tickets online

Cercle werd 121 jaar en dat vierden we zo …

Feest bij Cercle! Groen-Zwart werd donderdag 121 jaar en vierde dat op een heel speciale manier: ‘vanuit us kot’ trakteerden we 121 supporters, spelers, medewerkers, bestuursleden én partners op een lekker stuk verjaardagstaart. Lang leve Cercle, in de gloria!

Onder het motto dat elke verjaardag speciaal is – dus ook onze 121ste – wou Cercle dit jaar z’n stichtingsdag niet klassiek via een bericht op de sociale media of een droge mededeling op de website herdenken. Integendeel: in coronatijden vieren we onze verjaardag in maar liefst 121 huiskamers. Samen. We beat as one, we eat as one!

Hoe we dat voor elkaar kregen?

Samen met ‘Branded by Geronimo’, de marketingpoot van het gelijknamige productiehuis dat met de VTM-reeks ‘Helden van hier: Corona’ dezer dagen voor een unieke blik achter de schermen van de historische lockdown zorgt, gingen we zondagavond al aan de slag. Dankzij en bij Cerclesponsor ‘Bakkerij Chris’ uit Maldegem bakten we een forse verjaardagstaart, sneden we die in 121 stukken en stopten ‘m vervolgens in een leuk gepersonaliseerde geschenkdoos. Via speciaal voorzien Cerclevervoer werd de taart daarna, met de nodige social distance, aan huis gebracht.

Maar daar stopte het niet… Behalve de taart stopten we ook een verjaardagskaarsje in ieder doosje. Een 'tactische bespreking’ op ieder kadoosje, riep fans op om het uitblazen van het kaarsje en de daaraangekoppelde verjaardagswensen voor Cercle vast te leggen op camera. Het resultaat is op z’n zachtst gezegd hartverwarmend: met meer dan 100 mensen bliezen we ons 121ste jaar op gang, en dat elk vanop een andere locatie!

#LangLeveCercle

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
De voorbeschouwing van Paul Clement voor de komst van RC Genk

Veel mopperen na het verlies tegen Moeskroen deze week was er niet: zaterdagavond moet Cercle opnieuw vol aan de bak in een thuiswedstrijd tegen RC Genk. Benieuwd hoe onze coach de wedstrijd ziet? Kijk dan hier naar de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Een thuiswedstrijd zonder fans. Niet hetzelfde gevoel [VIDEO]

Het sportieve resultaat was dan wel niet wat we hadden gehoopt, maar toch brengen we met Cercle Inside een unieke blik achter de schermen van Cercle Brugge-Moeskroen. En of het duidelijk is: we missen onze fans ...

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Paul Clement blikt vooruit naar Cercle-Moeskroen

Midweekvoetbal! Woensdag om 17h halen Cercle en Moeskroen hun wedstrijd van speeldag 10 in. Na de overwinning op het veld van Waasland Beveren is Cercle gebrand om opnieuw de drie punten thuis te houden. Benieuwd wat onze coach van de partij verwacht? Bekijk hier de persconferentie!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reacties van Clement, Didillon en Ugbo

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Paul Clement en Carlos Avina blikken vooruit naar Waasland Beveren-Cercle

Donderdag stonden coach Paul Clement en technisch directeur Carlos Avina de pers te woord. De onderwerpen? Een korte terugblik naar Cercle-Zulte Waregem, de aankomende match in en tegen Waasland Beveren én het drukke programma voor de aankomende week. Bekijk hier het gesprek!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!