koop tickets online

Cercle werd 121 jaar en dat vierden we zo …

Feest bij Cercle! Groen-Zwart werd donderdag 121 jaar en vierde dat op een heel speciale manier: ‘vanuit us kot’ trakteerden we 121 supporters, spelers, medewerkers, bestuursleden én partners op een lekker stuk verjaardagstaart. Lang leve Cercle, in de gloria!

Onder het motto dat elke verjaardag speciaal is – dus ook onze 121ste – wou Cercle dit jaar z’n stichtingsdag niet klassiek via een bericht op de sociale media of een droge mededeling op de website herdenken. Integendeel: in coronatijden vieren we onze verjaardag in maar liefst 121 huiskamers. Samen. We beat as one, we eat as one!

Hoe we dat voor elkaar kregen?

Samen met ‘Branded by Geronimo’, de marketingpoot van het gelijknamige productiehuis dat met de VTM-reeks ‘Helden van hier: Corona’ dezer dagen voor een unieke blik achter de schermen van de historische lockdown zorgt, gingen we zondagavond al aan de slag. Dankzij en bij Cerclesponsor ‘Bakkerij Chris’ uit Maldegem bakten we een forse verjaardagstaart, sneden we die in 121 stukken en stopten ‘m vervolgens in een leuk gepersonaliseerde geschenkdoos. Via speciaal voorzien Cerclevervoer werd de taart daarna, met de nodige social distance, aan huis gebracht.

Maar daar stopte het niet… Behalve de taart stopten we ook een verjaardagskaarsje in ieder doosje. Een 'tactische bespreking’ op ieder kadoosje, riep fans op om het uitblazen van het kaarsje en de daaraangekoppelde verjaardagswensen voor Cercle vast te leggen op camera. Het resultaat is op z’n zachtst gezegd hartverwarmend: met meer dan 100 mensen bliezen we ons 121ste jaar op gang, en dat elk vanop een andere locatie!

#LangLeveCercle

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
WE BEAT AS ONE | Aflevering 3 | "Blij dat ik dit team mag coachen"

In de derde aflevering van We Beat As One maken we uitgebreid kennis met coach Paul Clement en blikken we terug op de eerste oefenwedstrijd van vorig weekend in en tegen Zulte Waregem. Daarnaast nemen we ook even polshoogte bij de abonnementenverkoop en ... waren we natuurlijk opnieuw bij de groepstrainingen aanwezig.

Veel plezier met de derde aflevering van We Beat As One!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
WE BEAT AS ONE | Een bezoek aan de burgemeester

Vorige maand werd burgemeester Dirk De fauw het slachtoffer van zinloos geweld toen hij aan zijn advocatenkantoor werd neergestoken. De burgemeester werd toen geraakt in de hals en onderging een spoedoperatie. Gelukkig gaat het ondertussen opnieuw goed met de Brugse burgervader en hervatte hij opnieuw z'n activiteiten: hét sein voor Voorzitter Vincent Goemaere om samen met enkele jeugdspelers een bezoekje te brengen: met taart & met een never give up t-shirt!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
WE BEAT AS ONE | Coach Paul Clement spreekt de spelersgroep toe

Na Zulte Waregem-Cercle Brugge sprak coach Paul Clement voor het eerst de spelersgroep toe. Bekijk hier exclusief het eerste fragment! 


Het volledige fragment, nu donderdag om 18u in een nieuwe aflevering van WE BEAT AS ONE!
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reacties van Somers en Corryn na oefenpot in Zulte-Waregem

De oefenwedstrijd van Cercle in en tegen Zulte-Waregem eindigde zaterdag op een 2-2 gelijkspel. Somers en Hoggas zorgden in de eerste helft nog voor een 0-2 voorsprong, maar twee treffers van Berahino brachten de thuisploeg in de tweede helft langszij. Na de wedstrijd sprokkelden we reacties bij debutant Alexander Corryn en doelpuntenmaker Thibo Somers: over de voorbereiding van Cercle, de eerste voetbalmatch sinds maart én de komst van coach Paul Clement: 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
WE BEAT AS ONE | Aflevering 2 | "Een seizoen om nooit te vergeten"

Met enkele sleutelfiguren blikken we in aflevering 2 van We Beat As One terug op het vorige seizoen en de ongelooflijke remontada. We gaan bovendien ook op bezoek bij het gastgezin van Guy Mbenza en Andi Koshi én we praten met materiaalman Pepijn Lenoor. Ontdek de week van Cercle achter de schermen dankzij We Beat As One!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!