koop tickets online

Cercle wint oefengalop tegen AS Monaco B

Wegens interlandverplichtingen geen competitievoetbal dit weekend, daarom besloot Cercle Brugge om vrijdagnamiddag een oefenwedstrijd in te lassen. Tegenstander van dienst was AS Monaco B, dat van de gelegenheid gebruik maakte om een korte stage in te lassen in Brugge. Donderdag al arriveerden de youngsters van Monaco. Na een diner 's avonds in hartje Brugge, samen met de A-kern en technische staf van Cercle, volgde op vrijdagvoormiddag een sightseeing in de Brugse binnenstad. Vrijdagnamiddag stond vervolgens een oefengalop op het programma.

Cerle Brugge KSV

Voor wie vrijdagvoormiddag de Brugse binnenstad trotseerde, liep met grote zekerheid de Monegaskische delegatie tegen het lijf, dat van de interlandbreak profiteerde om Brugge in al zijn facetten te leren kennen. Een stadswandeling langs de talrijke Brugse bezienswaardigheden zorgde, ondanks het mindere weer, echter voor een aangename teamactiviteit. De avond voordien bliezen de delegaties van zowel Cercle Brugge (A-kern & technische staf) en AS Monaco al verzamelen voor een gezamenlijk diner in de Brugse binnenstad.

Vrijdagnamiddag stond om 15u vervolgens de oefenpot op het programma. Interim-coaches Cossey en Jeunechamps brachten volgende startelf aan de aftrap: Hubert - Biancone (60' Mboula), Omolo (55' Deuro), Taravel (60' Donsah), Fiore, Deman (60' Serrano), Omeonga, Kouamé (60' Bongiovanni), Peeters (46' Hoggas), Gory (60' Balikwisha) & Foster (46' Saadi).

Geen Panzo, Coulibaly en Ueda dus bij Cercle: het drietal ontbrak wegens interlandverplichtingen en sluiten respectievelijk volgende week opnieuw bij de groep aan. Een intensief wedstrijdbegin, met al snel wat kansjes, loonde al snel voor Groen-Zwart toen Foster op aangeven van Gory de openingstreffer scoorde. Monaco kwam echter nog voor rust langszij na een doelpunt van Ayiah. Toen in de tweede helft, na veel wissels aan beide kanten, een mooie actie van Balikwisha werd verzilverd door Hoggas, stond de 2-1 eindstand op het bord.

 

Cerle Brugge KSV

Foto's

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#CERAND | Moser in 19-koppige selectie

Na de afsluitende training van deze namiddag maakte de jarige Bernd Storck z'n 19-koppige selectie bekend voor Cercle Brugge-Anderlecht. Johanna Omolo viert daarbij z'n wederoptreden na enkele weken blessureleed, maar ook nieuwkomer Lennart Moser hoort voor het eerst bij de selectie. Voor Taravel komt de partij nog te vroeg. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Happy Birthday coach!

Bernd Storck is jarig! Onze coach viert vandaag zijn 57e verjaardag. 

Morgen vieren met 3 punten? :D

 

Proficiat coach!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Julien Serrano uitgeleend aan Béziers

Cercle Brugge en AS Béziers zijn tot een akkoord gekomen met betrekking tot de uitleenbeurt van verdediger Julien Serrano.

Serrano, 21 jaar, gaat bij de Franse derdeklasser op zoek naar meer speelminuten.

Veel succes Julien!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Oefenpot tegen Mandel United eindigt op 3-1

Donderdagavond werd op de oefenvelden van Jan Breydel een vriendschappelijke wedstrijd afgewerkt tegen Mandel United. Een mix tussen A-kern en beloften zorgden bij ijskoude temperateren echter voor een vermakelijke oefenpot. Het werd 3-1. Gory, Eppel & Foster waren de doelpuntenmakers voor Groen-Zwart.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!