koop tickets online

#CERKVM | Miguel Van Damme is erbij vanavond!

Onze Miguel Van Damme supportert vanavond in het stadion mee voor Cercle! Onze doelman kreeg de toelating van zijn behandelende artsen om z'n ploegmaats vanavond naar de overwinning te juichen tegen KV Mechelen. Komaan Cercle !

 

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Miguel Van Damme: "Ontzettend blij!"

Een meer dan tevreden Miguel Van Damme gaf na afloop van z'n contractverlenging een reactie voor de camera van CercleTV. Bekijk hieronder een kort interview met onze goalie!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Contractverlenging voor Miguel Van Damme!

Miguel Van Damme heeft dinsdagnamiddag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Cercle Brugge. De 26-jarige doelman, die nog altijd herstellend is van leukemie, blijft zo ook volgend seizoen een speler van Groen-Zwart.

Van Damme gaat z’n 8ste contractjaar in bij Cercle. Vanzelfsprekend werkt hij de komende weken individueel verder aan z’n comeback, en blijft hij immunotherapie volgen. Groen-Zwart zal er alles aan doen om de doelman daarin optimaal bij te staan. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Wat een (sport)man, die Miguel Van Damme!

Een aangenaam gezicht dinsdagnamiddag op training: ook Miguel Van Damme tekende namelijk present! Onze doelman onderhoudt sinds enkele weken individueel, en dat zoveel als mogelijk, zijn conditie in de gymzaal van Jan Breydel. 

WAT EEN (SPORT)MAN!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERKVM | Jullie verkozen Stef Peeters tot Man of the Match!

Met zijn winning goal tegen KV Mechelen verkozen jullie Stef Peeters tot Man of the Match! Onze middenvelder haalde het met 40% van de stemmen voor Dino Hotic (16,92%) & Marton Eppel (12,31%).

Proficiat Stef!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERKVM | Herbeleef de supportersvreugde dankzij onze Fancam!

De goals van Eppel, Hotic & Peeters zorgden ook voor heel wat euforie op de tribunes. Check hier de Fancam uit Cercle Brugge-KV Mechelen!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!