koop tickets online
nl fr en

Contractverlenging voor Miguel Van Damme!

Miguel Van Damme heeft dinsdagnamiddag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Cercle Brugge. De 26-jarige doelman, die nog altijd herstellend is van leukemie, blijft zo ook volgend seizoen een speler van Groen-Zwart.

Van Damme gaat z’n 8ste contractjaar in bij Cercle. Vanzelfsprekend werkt hij de komende weken individueel verder aan z’n comeback, en blijft hij immunotherapie volgen. Groen-Zwart zal er alles aan doen om de doelman daarin optimaal bij te staan. 

Voorzitter Vincent Goemaere: “De contractverlenging van Miguel Van Damme was voor ons van essentieel belang. Cercle is één grote familie en Miguel, die al sinds 2013 voor Cercle uitkomt, is daar een belangrijk onderdeel van. Cercle is Miguel en Miguel is Cercle: onze sportieve remonte en het ‘blijven geloven in’ stonden de voorbije maanden meer dan ooit symbool voor zowel de situatie van Cercle als die van Miguel. Ik ben dan ook blij om nu te vernemen dat de gezondheid van Miguel positief evolueert: never give up!“ 

De contractverlenging werd aangekondigd in het Brugse woon-zorgcentrum ‘Ter Potterie’, waar Cercle Brugge in aanwezigheid van onder meer Miguel Van Damme zelf, voorzitter Vincent Goemaere en Brugs burgemeester Dirk De fauw de contractverlenging wereldkundig maakte. 

Eerder die namiddag bezorgde Cercle al 28 tablets en liefst 11.500 steunkaarten aan de Brugse zorgsector, om de bewoners en zorgverstrekkers van alle Brugse woon-zorgcentra een hart onder de riem te steken tijdens de coronaperiode. Lees het artikel hier.

Cerle Brugge KSV
Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Uitleenbeurt van Cassaert naar Virton afgerond

Arne Cassaert (21) wordt tot het einde van dit seizoen uitgeleend aan tweedeklasser Virton.

Wegens administratieve redenen liet de officiële bevestiging van de tijdelijke overgang even op zich wachten. Groen-Zwart wenst Cassaert dit seizoen alle succes toe!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dagoberto Espinoza naar Jong Cercle Brugge

De 18-jarige Dagoberto Espinoza komt dit seizoen uit voor Jong Cercle. De Mexicaanse jeugdinternational (1,81m), een middenvelder, wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van de Mexicaanse topploeg CF América.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Harisson Marcelin (terug) naar Cercle Brugge!

Cercle Brugge versterkt zich met de 22-jarige Jean Harisson Marcelin. De rechtsvoetige centrale verdediger (1,97m) komt tot het einde van dit seizoen over van AS Monaco.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Abu Francis naar Cercle Brugge

Cercle Brugge en het Deense Nordsjaelland vonden een akkoord met betrekking tot de onmiddellijke overgang van Abu Francis (21). De polyvalente Ghanese middenvelder ondertekende een contract tot juni 2025 bij Cercle Brugge, met optie op een bijkomend seizoen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Yann Gboho naar Cercle Brugge

Cercle Brugge en het Franse Stade Rennes vonden een akkoord met betrekking tot de definitieve overgang van Yann Gboho (21). De Franse aanvaller ondertekende een contract tot juni 2025 bij Cercle Brugge.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!