koop tickets online
nl fr en

Croky Cup: koop nu je tickets voor Cercle-Beerschot

Onze bekercampagne start dit seizoen op woensdag 9 november om 20h00 met een thuiswedstrijd tegen Beerschot. Tickets kosten voor alle supporters €10 en zijn vanaf nu beschikbaar.

BELANGRIJK: voor abonnees is de wedstrijd NIET inbegrepen in het abonnement. Dat komt omdat alle ticketinkomsten moeten worden gedeeld met Beerschot.

In een eerste fase gaan enkel de Noord beneden en de volledige West in verkoop. De Oosttribune blijft gesloten. Op de wedstrijddag zelf blijven de loketten op politiebevel toe. Wie de bekermatch dus wil bijwonen, moet vooraf een ticket aankopen.

Hoe tickets kopen?

  • Online via ticketing.cerclebrugge.be: maximum 4 tickets per geregistreerde account
  • Fysiek aan de dienst Ticketing in Brugge: maximum 4 tickets per geregistreerde account. Aangezien de loketten op de wedstrijddag gesloten blijven is het laatste fysieke verkoopmoment op woensdag 9 november tussen 9h-12h.
     

Je bent een geregistreerde supporter als:

  • Je abonnee bent voor seizoen 2022-2023 of abonnee was in de 4 voorbije seizoenen
  • Je dit seizoen al ticket(s) kocht voor thuiswedstrijden

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Koop vanaf nu tickets voor onze thuismatchen in april tegen KVK en STVV!

Op zaterdag 1 april speelt Cercle om 16u tegen KV Kortrijk. Kom op deze lentemiddag mee genieten van deze West-Vlaamse clash en schreeuw Cercle naar de overwinning! Klik hier om tickets te kopen of kom ze afhalen aan onze loketten. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fotoverslag na het gelijkspel tegen KRC Genk

Cercle speelde vrijdagavond in het Jan Breydelstadion 1-1 gelijk tegen KRC Genk, de leider in het klassement. Ontdek hier alle foto's van het duel!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Emilio Kehrer viert vandaag zijn 21ste verjaardag!

Onze jonge aanvaller Emilio Kehrer is vandaag een jaartje ouder geworden. Emilio genoot zijn jeugdopleiding bij het Duitse Freiburg en schopte het daar tot in het tweede elftal, dat momenteel uitkomt in de derde Bundesliga. Afgelopen zomer maakte de Duitse jeugdinternational de overstap naar Cercle. Emilio mocht in de Jupiler Pro League al 10 keer invallen en wist daarin één keer de weg naar het doel te vinden. Momenteel is hij enkele weken buiten strijd met een gebroken teen. We wensen hem van iedereen bij Cercle een leuke verjaardag en een spoedig herstel toe!

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag Emilio! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Interlandbreak: deze Cercle-spelers vertegenwoordigen hun land!

Komend weekend wordt er niet gevoetbald in de Jupiler Pro League wegens de interlandbreak. Na de wedstrijd tegen Genk vertrokken vijf Cercle-spelers naar hun thuisland om de nationale kleuren te verdedigen. 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!