koop tickets online
nl fr en

Daland (U21 Noorwegen) en Deman (U21 België) opgeroepen voor hun land!

Aanvaller Olivier Deman en nieuwkomer Jesper Daland verdedigen de komende week de trots van hun land. Beide spelers kregen hiervoor een oproepingsbrief in de bus.

Cerle Brugge KSV

Olivier Deman kreeg het leuke nieuws dat hij geselecteerd werd voor de eerste kwalificatiewedstrijd van de jonge Duivels voor het EK2023. De campagne wordt op vrijdag 4 juni afgetrapt met een wedstrijd in en tegen Kazachstan. Zondagavond verzamelen de troepen van bondscoach Jacky Mathijssen hiervoor in het Brusselse.

Aanwinst Jesper Daland is opgeroepen voor de U21 van Noorwegen. Normaliter stond er voor hen een EK kwalificatiewedstrijd tegen Azerbeidzjan op het programma, maar die wedstrijd is uitgesteld. In plaats hiervan staat er een stageweek in Noorwegen op het programma in voorbereiding op de belangrijke kwalificatiewedstrijden tegen Oostenrijk en Estland in september.

Veel succes, OIivier en Jesper!


 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
50 wedstrijden in Groen-Zwart voor Olivier Deman!

Olivier Deman speelde afgelopen weekend op Antwerp z’n 50e officiële wedstrijd voor Cercle. Het jeugdproduct van Groen-Zwart, dat recent een nieuw contract tot juni 2024 ondertekende, is al de 3e jeugdspeler dit seizoen die z’n 50e wedstrijd in de A-kern mag vieren.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Olivier!

Olivier Deman is jarig! Ons jeugdproduct viert vandaag z'n 22ste verjaardag. 

Gelukkige verjaardag, Olivier!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Olivier Deman samen met Eliot Matazo bij de Belgische U21

Een leuke weetje in de selectie van de nationale beloften: naast Olivier Deman werd met Eliot Matazo ook een speler van AS Monaco opgeroepen door bondscoach Jacky Mathijssen. Dinsdag nemen de nationale U21 het op tegen Denemarken in de MCH Arena (aftrap om 18:00), waar de Belgen met een punt zich rechtstreeks kwalificeren voor het EK2023.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
7 spelers met interlandverplichtingen

Jesper Daland, Edgaras Utkus, Rabbi Matondo, Silvère Ganvoula, Boris Popovic, Olivier Deman en Kevin Denkey komen tijdens deze interlandbreak in actie voor hun land. Een overzicht van hun speelschema vind je hier terug!

Na een jaar afwezigheid werd Rabbi Matondo opnieuw geselecteerd voor de WK Play-Offs van Wales tegen Oostenrijk. Die wedstrijd wordt donderdag om 20:45 afgewerkt.

Edgaras Utkus heeft met Litouwen twee vriendschappelijke wedstrijden op het programma staan: vrijdag om 20:45 tegen San Marino en volgende dinsdag om 20:45 tegen Ierland.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!