koop tickets online

De 21-koppige selectie voor Cercle Brugge-Zulte Waregem is er!

Midweekvoetbal deze week! Dinsdagavond al staat Cercle Brugge-Zulte Waregem op het programma op speeldag 2 van Play Off 2. Om 20u30 wordt de match afgetrapt. Coach Guyot blikt zoals gebruikelijk daags voor de wedstrijd vooruit naar de match. Ontdek hier de selectie en voorbeschouwing!

“Het is goed om na een verliespartij snel opnieuw aan de bak te moeten komen. In dat opzicht ben ik blij om dinsdagavond al te moeten spelen. Na onze match op Union is het een ideale gelegenheid om snel opnieuw te reageren. Voor de rest blijft het een wedstrijd, en blijft het een tegenstander, en blijft het een competitie waarin alle ploegen met 0 punten zijn begonnen. We moeten spelen om te winnen, we hebben geen andere keuze. We zitten in een sportief mindere periode, we beseffen dat een overwinning niet vanzelfsprekend zal zijn, maar we moeten er alles aan doen om onze fans de zege te schenken.”

Cerle Brugge KSV

“De enige oplossing om vertrouwen te tanken is door wedstrijden te winnen. We wisten op voorhand dat 10 wedstrijden op rij winnen moeilijk zou zijn, en de realiteit is nu dat we onze eerste match hebben verloren. Het is onze taak om de spelers nu in optimale omstandigheden klaar te krijgen voor dinsdagavond, we moeten vol voor de drie punten gaan.”

“Tijdens de heenronde wonnen we thuis met 3-1 van Zulte Waregem en gingen we aan de Gaverbeek nipt onderuit. We hadden daar nochtans de kansen om een beter resultaat te behalen, maar alles is nu opnieuw te winnen. We hebben niks te verliezen.”

De selectie:

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “Dat we mits winst naast Gent komen in het klassement, moet en zal onze motivatie zij...

Vrijdagavond opent Cercle Brugge speeldag 20 van de Jupiler Pro League met een uitwedstrijd bij KAA Gent. Na de glansprestatie van afgelopen weekend tegen Anderlecht opnieuw een mooie affiche voor onze Vereniging. Ontdek hier de voorbeschouwing van onze coach voor de laatste uitwedstrijd van dit jaar! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “Zondag wacht ons een superuitdaging, maar hiervoor doen we het“

Zondagavond sluiten Cercle Brugge en Racing Genk speeldag 8 in de Jupiler Pro League af. Daags voor deze wedstrijd blikt Laurent Guyot vooruit naar het treffen tussen beide teams. Lees hier de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “ik verwacht een intense wedstrijd, met een 120% gemotiveerd Cercle“

Zondagmiddag om 14u30 wordt in het Jan Breydelstadion Cercle Brugge-RSC Anderlecht afgetrapt. De tweede thuiswedstrijd in evenveel weken tijd voor de troepen van Laurent Guyot, die voor eigen volk willen reageren na het verlies vorig weekend tegen Antwerp. Coach Guyot blikt dan ook graag vooruit naar de match, welkom bij de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ontdek hier de selectie voor Antwerp - Cercle Brugge!

Zaterdagavond neemt Cercle Brugge het in en tegen Antwerp op tijdens speeldag 5 van de Jupiler Pro League. Om 20u wordt er afgetrapt op de Bosuil. In aanloop naar dat treffen selecteerde coach Laurent Guyot 19 spelers, ontdek de namen hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Selectie en voorbeschouwing voor Cercle Brugge-KV Kortrijk

Zaterdagavond staat op speeldag 5 van Play Off 2 het West-Vlaamse duel ingepland tussen Cercle Brugge en KV Kortrijk. Coach Guyot maakte na de laatste training van vrijdagnamiddag dan ook zijn selectie bekend, samen met zijn voorbeschouwing: 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws per mail!