koop tickets online

De 21-koppige selectie voor Cercle Brugge-Zulte Waregem is er!

Midweekvoetbal deze week! Dinsdagavond al staat Cercle Brugge-Zulte Waregem op het programma op speeldag 2 van Play Off 2. Om 20u30 wordt de match afgetrapt. Coach Guyot blikt zoals gebruikelijk daags voor de wedstrijd vooruit naar de match. Ontdek hier de selectie en voorbeschouwing!

“Het is goed om na een verliespartij snel opnieuw aan de bak te moeten komen. In dat opzicht ben ik blij om dinsdagavond al te moeten spelen. Na onze match op Union is het een ideale gelegenheid om snel opnieuw te reageren. Voor de rest blijft het een wedstrijd, en blijft het een tegenstander, en blijft het een competitie waarin alle ploegen met 0 punten zijn begonnen. We moeten spelen om te winnen, we hebben geen andere keuze. We zitten in een sportief mindere periode, we beseffen dat een overwinning niet vanzelfsprekend zal zijn, maar we moeten er alles aan doen om onze fans de zege te schenken.”

Cerle Brugge KSV

“De enige oplossing om vertrouwen te tanken is door wedstrijden te winnen. We wisten op voorhand dat 10 wedstrijden op rij winnen moeilijk zou zijn, en de realiteit is nu dat we onze eerste match hebben verloren. Het is onze taak om de spelers nu in optimale omstandigheden klaar te krijgen voor dinsdagavond, we moeten vol voor de drie punten gaan.”

“Tijdens de heenronde wonnen we thuis met 3-1 van Zulte Waregem en gingen we aan de Gaverbeek nipt onderuit. We hadden daar nochtans de kansen om een beter resultaat te behalen, maar alles is nu opnieuw te winnen. We hebben niks te verliezen.”

De selectie:

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#CerGnk | De voorbeschouwing van coach Bernd Storck

Wat had coach Bernd Storck op het voorbeschouwende persmoment te zeggen? Ontdek het hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bernd Storck blikt vooruit naar Standard-Cercle

De goede tweede helft op Waasland Beveren, de verplaatsing naar Standard en de verwachtingen van coach Bernd Storck voor de wedstrijd op zondagavond? Deze topics komen allemaal aan bod in de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
"Cercle forward. This is the way and nothing else!"

De titel doet het al vermoeden: onze coach sprak donderdag duidelijke taal op z'n persconferentie in aanloop naar Waasland Beveren-Cercle Brugge. Ontdek de voorbeschouwing van Bernd Storck hieronder!

Topics in de voorbeschouwing:

00:00:00 - 00:02:23 - situatie en voorbeschouwing naar de wedstrijd
00:02:23 - 00:03:50 - Africa Cup U23: Lyle Foster en Yves Dabila langer in actie voor respectievelijk Zuid Afrika en Ivoorkust en dus onbeschikbaar voor Cercle Brugge.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bernd Storck: "Wat ik deze week op training zag, geeft me vertrouwen. Nu moeten we dat zaterdag beve...

In aanloop naar KRC Genk-Cercle Brugge stond coach Bernd Storck op donderdag de pers te woord. Bekijk hieronder zijn voorbeschouwing op het zaterdagavondtreffen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bernd Storck: “We zijn een nieuwe weg ingeslagen. Samen met de fans moeten we zondag één blok vormen...

Zondagavond staat Bernd Storck voor zijn debuutmatch als coach van Cercle Brugge. Om 20u ontvangt hij dan met Groen-Zwart de Carolo’s uit Charleroi. Om 20u gaat de wedstrijd van start. Blik samen met onze trainer terug op de trainingsweek!

Coach, er stond onmiddellijk heel wat te gebeuren deze week. Hoe heb jij dit ervaren?
 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!