koop tickets online

De jeugdwerking van Cercle Brugge is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers

De jeugdwerking van Cercle Brugge is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die fungeren als afgevaardigde voor volgend seizoen. Je staat in voor het begeleiden van jeugdploegen bij wedstrijden.

Ben je vrij op zaterdagvoormiddag of zondagvoormiddag? Wil je onze toekomstige younsters van nabij volgen? Stel je kandidaat! Je ontvangt een trainingspak, een abonnement voor de thuiswedstrijden van de A-kern en proeft van de familiale Groen-Zwarte sfeer.

Interesse of vragen? Stuur een mail naar matthias.bil@cerclebrugge.be met je gegevens en we contacteren je voor een gesprek!
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
[VACATURE] Greenkeeper

Cercle Brugge wil blijven verder professionaliseren en is daarom op zoek naar een Greenkeeper! De kwaliteit van de grasvelden is voor de vereniging zéér belangrijk zodat de profvoetballers in de beste omstandigheden kunnen trainen en spelen. Cercle beschikt over 5 natuurgrasvelden die een optimale aanleg en onderhoud nodig hebben. Ben jij iemand met groene vingers en zorg jij dat het gras steeds groener is bij Cercle Brugge? Solliciteer dan nu voor de vacature van Greenkeeper!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!