koop tickets online
nl fr en

De resultaten van onze internationals


Hoe doen onze internationals Strahinja Pavlovic, Franck Kanouté en Olivier Deman het? Ontdek het hieronder!


Nadat Servië vorige week met 3-2 won tegen Ierland, speelden de Serviërs in de kwalificatie voor het WK2022 afgelopen zaterdag 2-2 gelijk tegen Portugal. Strahinja Pavlovic speelde de volledige wedstrijd. De Serviërs kwamen eerst nog 0-2 achter, maar slaagden er uiteindelijk nog in om terug te komen tot 2-2. In de slotfase van de partij leek Cristiano Ronaldo nog op weg om de Portugezen de winst te schenken, maar een ultieme tackle van Mitrovic haalde de bal (al dan niet al over de lijn) terug in het speelveld. Door het gelijkspel staat Servië na 2 speeldagen en met 4 punten samen met Portugal aan de leiding in groep A. Dinsdag om 18h speelt Servië in Azerbeizjan.

Franck Kanouté speelde vrijdagavond met Senegal 0-0 gelijk in en tegen Congo-Brazzaville. Kanouté viel na 78 minuten in voor Mendy. Senegal, dat al geplaatst was voor de Africa Cup, speelt dinsdag nog tegen Eswatini.

Olivier Deman werkt met de Belgische beloftenploeg een stageweek in Genk af. Wegens COVID spelen de youngsters geen oefenwedstrijd, wel wordt een nieuwe kwalificatiecampagne voor het EK2023 er voorbereid.

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Franck Kanouté uitgeleend aan FC Sochaux

Middenvelder Franck Kanouté (23) wordt tot het einde van dit seizoen uitgeleend aan FC Sochaux uit de Franse Ligue 2.

De Senegalese international arriveerde in 2020 bij Cercle Brugge en kwam tot dusver 25 keer in actie. Bij FC Sochaux gaat Kanouté nu op zoek naar meer speelminuten.

Veel succes, Franck!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
50 wedstrijden in Groen-Zwart voor Olivier Deman!

Olivier Deman speelde afgelopen weekend op Antwerp z’n 50e officiële wedstrijd voor Cercle. Het jeugdproduct van Groen-Zwart, dat recent een nieuw contract tot juni 2024 ondertekende, is al de 3e jeugdspeler dit seizoen die z’n 50e wedstrijd in de A-kern mag vieren.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Olivier!

Olivier Deman is jarig! Ons jeugdproduct viert vandaag z'n 22ste verjaardag. 

Gelukkige verjaardag, Olivier!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Olivier Deman samen met Eliot Matazo bij de Belgische U21

Een leuke weetje in de selectie van de nationale beloften: naast Olivier Deman werd met Eliot Matazo ook een speler van AS Monaco opgeroepen door bondscoach Jacky Mathijssen. Dinsdag nemen de nationale U21 het op tegen Denemarken in de MCH Arena (aftrap om 18:00), waar de Belgen met een punt zich rechtstreeks kwalificeren voor het EK2023.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
7 spelers met interlandverplichtingen

Jesper Daland, Edgaras Utkus, Rabbi Matondo, Silvère Ganvoula, Boris Popovic, Olivier Deman en Kevin Denkey komen tijdens deze interlandbreak in actie voor hun land. Een overzicht van hun speelschema vind je hier terug!

Na een jaar afwezigheid werd Rabbi Matondo opnieuw geselecteerd voor de WK Play-Offs van Wales tegen Oostenrijk. Die wedstrijd wordt donderdag om 20:45 afgewerkt.

Edgaras Utkus heeft met Litouwen twee vriendschappelijke wedstrijden op het programma staan: vrijdag om 20:45 tegen San Marino en volgende dinsdag om 20:45 tegen Ierland.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!