koop tickets online

De selectie voor Moeskroen-Cercle Brugge is er!

Zaterdagavond trekt Cercle Brugge naar Moeskroen tijdens speeldag 3 van de Play Offs. Om 20u wordt de partij afgetrapt op Le Canonnier. Coach Guyot wil met dezelfde ingesteldheid als tegen Zulte Waregem voor de dag komen tegen Les Hurlus, lees hier de voorbeschouwing!

Coach: zaterdag spelen we op Moeskroen. Hoe kijk je vooruit naar deze wedstrijd?

“Ik denk dat onze ultieme uitdaging moet zijn om er opnieuw voor te zorgen dat er een ploeg op het veld zal staan die dezelfde ingesteldheid aan de dag zal brengen als tijdens de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Ik zag toen een aanvallende ploeg met spelvreugde, die bij momenten goed voetbalde en kansen bijeen speelde. Zelfs na de 3-3 waren we nog in staat om een kans te creëren. Nu ontbreekt ons enkel nog een overwinning.”

Cerle Brugge KSV

Het is een vrij intensieve week, met 3 wedstrijden op 8 dagen tijd. Hoe heb je dat deze week op training aangepakt?

“De spelers zijn getraind om 3 wedstrijden per week aan te kunnen, dus dat zou geen problemen mogen geven. Natuurlijk werd het trainingsschema wel wat aangepast in functie van deze wedstrijden. Op fysisch vlak is het natuurlijk ook altijd de 3e wedstrijd die de moeilijkste zal zijn, maar nogmaals: hierop zijn we voorbereid.”

Wat staat er voor Cercle Brugge en de supporters nog op het spel in Play Off 2?

“Zoveel mogelijk wedstrijden proberen te winnen. Voor elke wedstrijd die we spelen is er een deel van de voorbespreking die ik puur en alleen hecht aan het belang van de match voor onze supporters. Ik wil graag dat de supporters ook begrijpen dat achter elke wissel een goede reden zit. Hazard bijvoorbeeld was voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem onzeker na zijn eerder opgelopen blessure op het veld van KV Kortrijk en zijn geïncasseerde trap op de knie op Union. Hij raakte uiteindelijk toch klaar voor de match maar het zou onverantwoord zijn om hem langer te laten spelen dan wat goed was.”

De selectie:

Cerle Brugge KSV
  • Johanna Omolo is geblesseerd en raakt niet fit voor Moeskroen Cercle Brugge

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “Ik verwacht 2 ploegen die vol voor de drie punten zullen gaan“

Komende zaterdag wordt STVV partij gegeven in Jan Breydel. Om 20u staan de troepen van Laurent Guyot oog in oog met het team van Marc Brys. De groen-zwarte oefenmeester blikt dan ook graag vooruit naar het treffen van zaterdagavond: 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “Gakpé en Hazard aanvallende versterkingen die we nodig hadden“

Zaterdagavond trekt Cercle Brugge naar de Versluys Arena, waar het om 20u KV Oostende partij zal geven. Daags voor de match blikt coach Laurent Guyot dan ook vooruit naar het streekduel tegen de Kustboys: lees hier de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “De spelers beseffen maar al te goed het belang van deze wedstrijd”

Daags voor de stadsderby stond coach Laurent Guyot zoals gebruikelijk de pers te woord. In zijn vooruitblik op komend weekend werd ook de bekeruitschakeling nog even nagekaart. Dat Groen-Zwart met realistische ambities aan de aftrap komt, is duidelijk: lees hier de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De selectie voor KV Oostende - Cercle Brugge

Deze middag na de training maakte coach Laurent Guyot de selectie bekend voor de wedstrijd van zaterdagavond op bezoek bij KV Oostende. 19 spelers maken de korte verplaatsing naar de Versluys Arena, waaronder ook nieuwkomer Serge Gakpé!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot blikt vooruit naar Cercle Brugge-KV Oostende

Zaterdagavond staat Cercle Brugge-KV Oostende op het programma. Om 20u nemen de troepen van coach Guyot het dan op tegen de troepen van Gert Verheyen. Daags voor dat treffen blikt Laurent Guyot zoals steeds vooruit naar de match. Lees hier de voorbeschouwing!

Lees meer