koop tickets online

De statistieken voor Cercle Brugge-Anderlecht

Hoewel de tegenstander voor zondag geen introductie nodig heeft, verzamelden we echter wel enkele statistieken aangaande het seizoen tot nu toe van RSC Anderlecht, vind ze hieronder terug!

Cerle Brugge KSV
 • Na 18 speeldagen in de Jupiler Pro League staat Anderlecht op een 4e plaats geklasseerd in de rangschikking. De Brusselaars tellen op heden 31 punten, 9 meer dan Cercle.
   
 • Royal Sporting Club Anderlecht, zoals de Brusselaars voluit heten, zijn bezig aan een wisselvallig seizoen. 9 keer werd een wedstrijd winnend afgesloten, 4 keer werd gelijkgespeeld en al 5 keer werd er dit seizoen verloren.
   
 • In de Jupiler Pro League kon Anderlecht de voorbije 3 wedstrijden niet winnen. Na verlies bij seizoensrevelatie Sint Truiden (4-2) werd in eigen huis verloren van KRC Genk (0-1). Ook afgelopen weekend tegen Charleroi kon niet worden gewonnen. Toen bleef Paars-Wit steken op een 1-1 gelijkspel.
   
 • De match in de heenronde van de competitie werd in het Astridpark met 4-2 verloren. Cercle kwam eerst 4-0 achter toen Irvin Cardona, toen net uit blessure teruggekeerd, in 3 minuten tijd 2 keer scoorde voor Cercle Brugge. Bekijk hieronder de goals van Cardona nog eens opnieuw!
   
 • Topschutter bij Anderlecht is Ivan Santini. De Kroatische spits van de Brusselaars zal er echter niet bijzijn komende zondag, met 5 gele kaarten zit hij namelijk een schorsingsdag uit.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#Goalcam na Cercle Brugge-Anderlecht

Krijg je ook maar niet genoeg van de overwinning tegen Anderlecht? Herbeleef de match dan hier nog eens opnieuw met de beide goals van Hazard én Bruno!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#Throwback naar het doelpunt van De Belder tijdens Cercle-Charleroi!

Zaterdag 1 december trekken we om 18u naar Charleroi, maar graag blikken we terug naar de heenronde uit de Jupiler Pro League, toen Dylan De Belder de score in de eerste helft opende voor Groen Zwart tegen de Zebra's. Geniet hieronder nog eens na van het knappe doelpunt!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#Throwback naar de goal van Lambot tijdens #KVOCer!

Op 15 september 2018 stond de heenwedstrijd op het programma tussen KV Oostende en Cercle Brugge. Het werd toen 1-1 in de Versluys Arena, toen Benjamin Lambot halfweg de tweede helft de score opende voor Groen-Zwart, maar Vandendriessche net voor affluiten kon gelijkmaken. Herbeleef hieronder de knappe kopbalgoal van Lambot!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Irvin Cardona niet geschorst door Geschillencommissie

Cercle Brugge is verheugd met de beslissing van de Geschillencommissie voor Betaald Voetbal om Irvin Cardona niet te schorsen op basis van incidenten die zich hebben voorgedaan tijdens de wedstrijd tussen Cercle Brugge en Club Brugge op zondag 10 februari 2019.

Cercle Brugge en Irvin Cardona werden dinsdagnamiddag omtrent het dossier in Brussel gehoord. De Geschillencommissie ging daarbij niet in op de vraag van het Bondsparket om Irvin Cardona voor twee speeldagen te schorsen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle ticketinformatie voor KV Oostende-Cercle Brugge is beschikbaar!

Zaterdag staat de eerste West-Vlaamse derby van het nieuwe seizoen op het programma: Groen-Zwart trekt dan naar 't Zeetje waar om 20u in de Versluys Arena wordt gestreden tegen KV Oostende. Tickets voor het treffen tegen de Kustboys zijn vanaf nu beschikbaar aan de dienst Ticketing van Cercle.

Tickets zowel in voorverkoop als op de wedstrijddag zelf beschikbaar

 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws per mail!