koop tickets online
Jupiler Pro League
24/12/2018

De statistieken voor Cercle Brugge-KAS Eupen

Woensdag 26 december sluit Cercle Brugge 2018 af met een thuiswedstrijd tegen Eupen. De troepen van Laurent Guyot willen het jaar dan ook in stijl afsluiten met een klinkende overwinning tegen de Panda's. In volle voorbereiding op de wedstrijd verzamelden we enkele statistieken omtrent de wedstrijd, vind ze hier terug:

Cerle Brugge KSV
  • 11 - KAS Eupen staat momenteel op een 11e plaats geklasseerd in de Jupiler Pro League rangschikking. De troepen van coach Claude Makélélé tellen daarmee 22 punten, 3 punten minder dan Cercle, dat op plaats 9 geklasseerd staat met 25 punten.
     
  • 2 - De heenwedstrijd aan de Kehrweg eindigde op een 2-0 verliespartij voor Groen-Zwart. De wedstrijd eind oktober leek aanvankelijk te eindigen op een 0-0 gelijkspel, maar in de toegevoegde tijd kreeg Groen-Zwart het deksel op de neus. Na 92 minuten scoorde Luis Garcia de 1-0 voor de Panda’s, 2 minuten later trof Ueda raak in eigen doel.
     
  • 7 - Eupen haalde dit seizoen al 7 punten op verplaatsing. Eind augustus wonnen de Panda’s op bezoek bij Moeskroen (0-1), terwijl in september een punt werd gepakt op bezoek bij  Waasland Beveren en een driepunter werd gescoord in Kortrijk (1-3).
     
  • 7 – Topschutter bij Eupen is de Spanjaard Luis Garcia. De 37-jarige aanvaller vond dit seizoen al 7 keer de weg naar doel voor Eupen, waaronder dus tegen Cercle tijdens de heenronde.

 

Tickets voor Cercle Brugge-Eupen zijn online beschikbaar aan €5! 
 

Gerelateerde nieuwsberichten