koop tickets online

De statistieken voor Cercle Brugge-Sint Truiden

Komende zaterdag --> de eerste thuismatch van 2019! Tegenstander van dienst --> Sint Truiden! De Truienaars kennen een prima seizoen tot nu toe en doen volop mee voor een plaats in Play Off 1. We verzamelden enkele statistieken omtrent de Kanaries, lees ze hier!

Cerle Brugge KSV
 • Na 22 speeldagen staat Sint Truiden op een 8e plaats geklasseerd in de Jupiler Pro League. De Kanaries tellen 33 punten en doen zo nog volop mee voor een plaats in Play Off 1.
   
 • Sint Truiden kon al 5 wedstrijden op rij niet meer winnen in de Jupiler Pro League. De laatste overwinning dateert zo al van 1 december, toen het met 1-3 ging winnen bij Antwerp.
   
 • Op verplaatsing kon Sint Truiden dit seizoen al 16 keer scoren, maar kreeg het ook al 16 goals tegen. 3 keer kon Sint Truiden nog niet scoren op verplaatsing. Gemiddeld scoren de Truienaars dus zeker 1 keer per uitmatch.
   
 • Topschutter bij Sint Truiden is de Japanner Kamada. De 22-jarige aanvaller kon al 10 keer de weg naar doel vinden tijdens zijn 16 optredens voor de geelhemden.
   
 • De heenwedstrijd dit seizoen, op speeldag 1 van de Jupiler Pro League, eindigde nog op een 0-0 gelijkspel. Hopelijk krijgen we zaterdag dus een groen-zwarte winnaar!
   
 • De laatste Cercle Brugge-Sint Truiden in Jupiler Pro League-verband dateert al van 1 oktober 2011. Toen eindigde de match op 2-2. Cornelis en Baldé vonden toen de weg naar doel voor Cercle, Reza en Reis (OG) scoorden voor STVV.

 

Koop hier jouw tickets voor Cercle Brugge-Sint Truiden!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Quiz tijd! Test je kennis over Charleroi en Cercle!

Maak je klaar voor Charleroi-Cercle Brugge aan de hand van deze interactieve quiz! Vergeet nadien niet om jouw score via sociale media te delen! 

SUCCES!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Loketten geopend voor Cercle Brugge - Charleroi

Vrijdag opent Cercle Brugge speeldag 10 van de Jupiler Pro League met een thuiswedstrijd tegen Charleroi. Een belangrijke wedstrijd voor Groen-Zwart, dat mits een overwinning over de Zebra's springt naar de 9e plaats in het klassement!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge-STVV: alle -18 jarigen gratis!

Op zaterdag 26 januari wordt om 20u Cercle Brugge-Sint Truiden afgewerkt. Voor de eerste thuismatch in 2019 hebben we een heuse jongerenactie op poten gezet, want namelijk alle -18 jarigen zijn gratis welkom!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#Goalcam na Cercle Brugge-Anderlecht

Krijg je ook maar niet genoeg van de overwinning tegen Anderlecht? Herbeleef de match dan hier nog eens opnieuw met de beide goals van Hazard én Bruno!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#Goalcam na Genk-Cercle Brugge

We krijgen er maar niet genoeg van: een fantastische 1-2 overwinning tegen de competitieleider, de terugronde begon alvast spectaculair voor Cercle Brugge. Klaar voor nog meer topvoetbal? Koop dan vandaag nog jouw halfjaarabonnement, je geniet uitzonderlijk van 25% winterkorting! 

Herbeleef hier alvast beide groen-zwarte goals nog eens opnieuw:

Lees meer