koop tickets online

De statistieken voor Cercle Brugge-Sint Truiden

Komende zaterdag --> de eerste thuismatch van 2019! Tegenstander van dienst --> Sint Truiden! De Truienaars kennen een prima seizoen tot nu toe en doen volop mee voor een plaats in Play Off 1. We verzamelden enkele statistieken omtrent de Kanaries, lees ze hier!

Cerle Brugge KSV
 • Na 22 speeldagen staat Sint Truiden op een 8e plaats geklasseerd in de Jupiler Pro League. De Kanaries tellen 33 punten en doen zo nog volop mee voor een plaats in Play Off 1.
   
 • Sint Truiden kon al 5 wedstrijden op rij niet meer winnen in de Jupiler Pro League. De laatste overwinning dateert zo al van 1 december, toen het met 1-3 ging winnen bij Antwerp.
   
 • Op verplaatsing kon Sint Truiden dit seizoen al 16 keer scoren, maar kreeg het ook al 16 goals tegen. 3 keer kon Sint Truiden nog niet scoren op verplaatsing. Gemiddeld scoren de Truienaars dus zeker 1 keer per uitmatch.
   
 • Topschutter bij Sint Truiden is de Japanner Kamada. De 22-jarige aanvaller kon al 10 keer de weg naar doel vinden tijdens zijn 16 optredens voor de geelhemden.
   
 • De heenwedstrijd dit seizoen, op speeldag 1 van de Jupiler Pro League, eindigde nog op een 0-0 gelijkspel. Hopelijk krijgen we zaterdag dus een groen-zwarte winnaar!
   
 • De laatste Cercle Brugge-Sint Truiden in Jupiler Pro League-verband dateert al van 1 oktober 2011. Toen eindigde de match op 2-2. Cornelis en Baldé vonden toen de weg naar doel voor Cercle, Reza en Reis (OG) scoorden voor STVV.

 

Koop hier jouw tickets voor Cercle Brugge-Sint Truiden!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Het nieuw seizoen staat voor de deur: raadpleeg hier enkele organisatorische wijzigingen!

Zaterdagavond staat de eerste thuiswedstrijd van het gloednieuwe seizoen op het programma: om 18u ontvangt Cercle Brugge dan Standard in Jan Breydel. Met de start van een nieuw voetbalseizoen gaan ook enkele organisatorische en praktische wijzigingen gepaard, een overzicht:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Tourniquets aan Noordtribune blijven zaterdagavond gesloten

Supporters met een abonnement in de Noordtribune moeten vanavond het Jan Breydelstadion binnenkomen via de tourniquets aan de Westtribune. Wegens organisatorische redenen blijven de tourniquets aan de Noordingang gesloten.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De statistieken voor Cercle Brugge-KAS Eupen

Woensdag 26 december sluit Cercle Brugge 2018 af met een thuiswedstrijd tegen Eupen. De troepen van Laurent Guyot willen het jaar dan ook in stijl afsluiten met een klinkende overwinning tegen de Panda's. In volle voorbereiding op de wedstrijd verzamelden we enkele statistieken omtrent de wedstrijd, vind ze hier terug:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De statistieken voor Cercle Brugge-KV Kortrijk

Zaterdagavond is het Jan Breydelstadion het strijdtoneel voor speeldag 12 uit de Jupiler Pro League, een wedstrijd waarin Cercle Brugge en KV Kortrijk elkaar om 20u recht in de ogen kijken. We verzamelden enkele opmerkelijke statistieken omtrent KV Kortrijk, vind ze hieronder terug!

 • Cercle Brugge en KV Kortrijk komen zaterdag voor de 23ste keer uit de geschiedenis tegenover elkaar uit.
   
 • Kortrijk, op dit moment op een 9e plaats geklasseerd in de rangschikking, telt met 14 punten 2 punten meer dan Cercle, dat op plaats 11 volgt. Bij een overwinning springt Cercle dus over KV Kortrijk naar een voorlopig 8e plaats in de rangschikking.
   
 • Van de 6 uitwedstrijden die Kortrijk dit seizoen al speelde, wonnen de Kerels 3 keer (Lokeren, Zulte Waregem en Charleroi), 2 keer werd er verloren (Club Brugge en Moeskroen) en 1 keer werd gelijkgespeeld (Antwerp). Tijdens deze uitwedstrijden lukte het KV Kortrijk in totaal om 7 keer te scoren, wat een gemiddelde van 1,17 doelpunten per uitwedstrijd betekent.
   
 • Wanneer we het algemene doelsaldo erbij nemen, merken we op dat KV Kortrijk na 11 speeldagen al 16 keer de weg naar doel konden vinden. 18 keer werd al een doelpunt geïncasseerd. Opmerkelijk: 43,3% van alle gemaakte doelpunten, 7 doelpunten dus, werden in het laatste kwartier van de wedstrijd gemaakt.

 

Nog geen tickets voor zaterdag? Klik hier en beleef Cercle Brugge-KV Kortrijk vanop de eerste rij!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De statistieken voor KAA Gent-Cercle Brugge

Vrijdagavond staat de laatste uitwedstrijd dit jaar op het programma voor Groen-Zwart. Om 20u30 trekt het dan naar de Ghelamco Arena waar KAA Gent partij wordt gegeven. Benieuwd naar hoe de Gentenaars zich door de Jupiler Pro League bewegen? Raadpleeg hier enkele statistieken:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws per mail!