koop tickets online
Jupiler Pro League 24/01/2019
Napoleon Games

Ontvang tot € 500 free bets bij Napoleon Sports & Casino.

De statistieken voor Cercle Brugge-Sint Truiden

Komende zaterdag --> de eerste thuismatch van 2019! Tegenstander van dienst --> Sint Truiden! De Truienaars kennen een prima seizoen tot nu toe en doen volop mee voor een plaats in Play Off 1. We verzamelden enkele statistieken omtrent de Kanaries, lees ze hier!

Cerle Brugge KSV
 • Na 22 speeldagen staat Sint Truiden op een 8e plaats geklasseerd in de Jupiler Pro League. De Kanaries tellen 33 punten en doen zo nog volop mee voor een plaats in Play Off 1.
   
 • Sint Truiden kon al 5 wedstrijden op rij niet meer winnen in de Jupiler Pro League. De laatste overwinning dateert zo al van 1 december, toen het met 1-3 ging winnen bij Antwerp.
   
 • Op verplaatsing kon Sint Truiden dit seizoen al 16 keer scoren, maar kreeg het ook al 16 goals tegen. 3 keer kon Sint Truiden nog niet scoren op verplaatsing. Gemiddeld scoren de Truienaars dus zeker 1 keer per uitmatch.
   
 • Topschutter bij Sint Truiden is de Japanner Kamada. De 22-jarige aanvaller kon al 10 keer de weg naar doel vinden tijdens zijn 16 optredens voor de geelhemden.
   
 • De heenwedstrijd dit seizoen, op speeldag 1 van de Jupiler Pro League, eindigde nog op een 0-0 gelijkspel. Hopelijk krijgen we zaterdag dus een groen-zwarte winnaar!
   
 • De laatste Cercle Brugge-Sint Truiden in Jupiler Pro League-verband dateert al van 1 oktober 2011. Toen eindigde de match op 2-2. Cornelis en Baldé vonden toen de weg naar doel voor Cercle, Reza en Reis (OG) scoorden voor STVV.

 

Koop hier jouw tickets voor Cercle Brugge-Sint Truiden!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Issa Marega Man of the Match na #CerWbe

Na de 3-2 overwinning tegen Waasland Beveren stemden jullie Issa Marega tot Man of the Match! Onze Franse middenvelder haalde het met 32% van de stemmen voor Adrien Bongiovanni (19%) en Nabil Alioui (16%).

Proficiat Issa!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#Throwback naar de goal van Lambot tijdens #KVOCer!

Op 15 september 2018 stond de heenwedstrijd op het programma tussen KV Oostende en Cercle Brugge. Het werd toen 1-1 in de Versluys Arena, toen Benjamin Lambot halfweg de tweede helft de score opende voor Groen-Zwart, maar Vandendriessche net voor affluiten kon gelijkmaken. Herbeleef hieronder de knappe kopbalgoal van Lambot!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De statistieken voor Cercle Brugge-Anderlecht

Hoewel de tegenstander voor zondag geen introductie nodig heeft, verzamelden we echter wel enkele statistieken aangaande het seizoen tot nu toe van RSC Anderlecht, vind ze hieronder terug!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De statistieken voor Cercle Brugge-Antwerp

Zondagmiddag volgt de eerste van twee top-thuiswedstrijden op rij voor Cercle Brugge. Met de komst van Antwerp willen de troepen van Laurent Guyot voor eigen volk dan ook een goed resultaat neerzetten na de nederlaag vorige week. We verzamelden enkele statistieken omtrent The Great Old, lees ze hieronder:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#Goalcam na AA Gent-Cercle Brugge

Ondanks het verlies op AA Gent lukte het Serge Gakpé toch om zijn tweede goal van het seizoen tegen de netten te trappen. Deze goal gemist? Herbekijk hem hieronder nog eens opnieuw! 

Lees meer