koop tickets online
A-Kern 22/11/2018
Napoleon Games

Ontvang tot € 500 free bets bij Napoleon Sports & Casino.

De statistieken voor Genk-Cercle Brugge

De interlandbreak is achter de rug! Zaterdag trekken we om 20u30 naar competitieleider Genk. Maak hier kennis met de Limburgers aan de hand van enkele opmerkelijke statistieken:

Cerle Brugge KSV
 • Na 15 gespeelde wedstrijden staan de Genkies op een fiere eerste plaats geklasseerd in de Jupiler Pro League met 35 punten.
   
 • KRC Genk verloor dit seizoen nog niet. 10 wedstrijden uit de heenronde werden gewonnen, 5 wedstrijden eindigden onbeslist.
   
 • De Limburgers wisten  bovendien hun winstpartijen mooi in te delen. Van de 10 overwinningen dit seizoen werd 5 keer thuis en 5 keer uit gewonnen.
   
 • Genk staat ook bovenaan in het klassement voor wat betreft het aantal gemaakte doelpunten. Met 39 stuks zijn ze iedere thuiswedstrijd gemiddeld goed voor 2,14 goals. Op verplaatsing is deze statistiek zelfs beter, daar scoren de Limburgers gemiddeld 3 doelpunten per match!
   
 • De competitieleider scoorde tot dusver in iedere thuiswedstrijd. Het meest efficiënt zijn de Genkenaars in het laatste halfuur van de wedstrijd, waarin al 56,6% van het totaal aantal gemaakte doelpunten werd gescoord.
   
 • Topschutter bij Genk is Ally Samatta. De 25-jarige Tanzaniaan vond dit seizoen al 10 keer de weg naar doel.
   
 • Bij Cercle moeten Xavier Mercier en Guévin Tormin uitkijken voor een gele kaart, indien ze volgende week de wedstrijd op Charleroi niet willen missen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Trainingsschema 17 - 23 december

Na de fantastische 2-1 overwinning tegen Anderlecht kijken we gemotiveerd vooruit naar vrijdag, wanneer Groen-Zwart naar de Ghelamco Arena trekt voor de laatste uitwedstrijd in 2018. Raadpleeg hieronder het trainingsschema voor deze week:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Nabil Alioui!

Proficiat Nabil Alioui! Onze Franse aanvaller viert vandaag zijn 20e verjaardag.

Proficiat Nabil!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Irvin Cardona met 46% van de stemmen verkozen tot Man of the Match!

Betrokken bij beide groen-zwarte doelpunten en nu verkozen tot Man of the Match na #DeDerby: Irvin Cardona! De jonge Franse aanvaller behaalde 46% van de stemmen en laat zo Paul Nardi (17%) en Arnaud Lusamba (13%) achter zich.

Proficiat Irvin!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Hier is Cercle Brugge 2018-2019!

Donderdagmiddag, na de ochtendtraining, stond de jaarlijkse officiële ploegfoto op het programma. Naast de klassieke foto, dit jaar ook een foto in de passende Machteld-collectie 2018-2019. Vind hieronder alle foto's terug! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge en Frank Vercauteren beƫindigen samenwerking

Cercle Brugge en Frank Vercauteren hebben in onderling overleg beslist om de bestaande samenwerking niet te verlengen. 

Cercle Brugge bedankt Frank Vercauteren voor de professionele samenwerking en de behaalde resultaten, met in het bijzonder de recent behaalde promotie naar 1A.

Cercle Brugge wenst Frank Vercauteren het beste toe voor het verdere verloop van zijn carrière.

Lees meer