koop tickets online

De statistieken voor KAA Gent-Cercle Brugge

Vrijdagavond staat de laatste uitwedstrijd dit jaar op het programma voor Groen-Zwart. Om 20u30 trekt het dan naar de Ghelamco Arena waar KAA Gent partij wordt gegeven. Benieuwd naar hoe de Gentenaars zich door de Jupiler Pro League bewegen? Raadpleeg hier enkele statistieken:

Cerle Brugge KSV
 • 8 - Koninklijke Atletiek Associatie Gent, kortweg KAA Gent, staat na 19 speeldagen op een 8ste plaats geklasseerd in de stand met 28 punten, één plaats hoger dan Cercle, dat op plaats 9 volgt met 25 punten. Mits een overwinning kan Cercle Brugge dus langszij springen bij de Buffalo’s.
   
 • 3 - Na drie verloren thuiswedstrijden op rij, is KAA Gent de laatste weken bezig met een sterke thuisreputatie op te bouwen. Het is nu al 4 thuismatchen op rij ongeslagen in de eigenste Ghelamco Arena, goed voor een 10 op 12.
   
 • 16 - Zowel thuis als uit slikte Gent dit seizoen al 16 goals. 33 keer vonden ze echter al de weg naar doel, waarvan 16 goals thuis en 17 goals uit. 2 keer al konden de Buffalo’s in de eigen thuishaven niet tot scoren komen.
   
 • 45,5% - Bijna de helft van alle gemaakte blauw-witte goals viel dit seizoen in het laatste kwartier van de match, goed voor 15 doelpunten dus. Oppassen voor onze defensie!
   
 • 5 – Topschutter bij La Gantoise is de Oekraïner Roman Yaremchuk. De 23-jarige aanvaller vond dit seizoen al 5 keer de weg naar doel voor de Buffalo’s. Bij de assists voert Stallone Limbombe de Gentse rangschikking aan. De 27-jarige aanvaller gaf dit seizoen al 5 beslissende passes.
   

 

Vrijdag #ollemolletope naar Gent! Klik hier voor tickets!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Fans, kom zondag op tijd naar #DeDerby!

Zondagmiddag staan de spotlights gericht op het Brugse Jan Breydelstadion, waar om 14u30 #DeDerby tussen Cercle Brugge en Club Brugge wordt afgewerkt. Om een vlotte organisatie te garanderen geven we hier graag praktische informatie aangaande de wedstrijd:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Test hier jouw kennis over Anderlecht dankzij onze quiz!

Weet jij waar Anderlecht werd gesticht? Of hoeveel goals Josip Weber voor Cercle Brugge en voor Anderlecht samen kon scoren? Waar komen de kleuren paars en wit van? Test hier jouw kennis over Cercle Brugge-Anderlecht dankzij onze quiz! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Enkele opmerkelijke statistieken voor Waasland Beveren-Cercle Brugge

Zaterdag trekt Cercle Brugge naar de Freethiel om zijn eerste officiële wedstrijd in 2019 op Belgische bodem af te werken. Om 20u wordt dan Waasland Beveren partij gegeven. We verzamelden enkele opmerkelijke statistieken omtrent de fusieploeg uit het Waasland: lees ze hier na!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Het nieuw seizoen staat voor de deur: raadpleeg hier enkele organisatorische wijzigingen!

Zaterdagavond staat de eerste thuiswedstrijd van het gloednieuwe seizoen op het programma: om 18u ontvangt Cercle Brugge dan Standard in Jan Breydel. Met de start van een nieuw voetbalseizoen gaan ook enkele organisatorische en praktische wijzigingen gepaard, een overzicht:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle ticketinformatie voor KV Oostende-Cercle Brugge is beschikbaar!

Zaterdag staat de eerste West-Vlaamse derby van het nieuwe seizoen op het programma: Groen-Zwart trekt dan naar 't Zeetje waar om 20u in de Versluys Arena wordt gestreden tegen KV Oostende. Tickets voor het treffen tegen de Kustboys zijn vanaf nu beschikbaar aan de dienst Ticketing van Cercle.

Tickets zowel in voorverkoop als op de wedstrijddag zelf beschikbaar

 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws per mail!