koop tickets online
Jupiler Pro League 19/12/2018
Napoleon Games

Ontvang tot € 500 free bets bij Napoleon Sports & Casino.

De statistieken voor KAA Gent-Cercle Brugge

Vrijdagavond staat de laatste uitwedstrijd dit jaar op het programma voor Groen-Zwart. Om 20u30 trekt het dan naar de Ghelamco Arena waar KAA Gent partij wordt gegeven. Benieuwd naar hoe de Gentenaars zich door de Jupiler Pro League bewegen? Raadpleeg hier enkele statistieken:

Cerle Brugge KSV
 • 8 - Koninklijke Atletiek Associatie Gent, kortweg KAA Gent, staat na 19 speeldagen op een 8ste plaats geklasseerd in de stand met 28 punten, één plaats hoger dan Cercle, dat op plaats 9 volgt met 25 punten. Mits een overwinning kan Cercle Brugge dus langszij springen bij de Buffalo’s.
   
 • 3 - Na drie verloren thuiswedstrijden op rij, is KAA Gent de laatste weken bezig met een sterke thuisreputatie op te bouwen. Het is nu al 4 thuismatchen op rij ongeslagen in de eigenste Ghelamco Arena, goed voor een 10 op 12.
   
 • 16 - Zowel thuis als uit slikte Gent dit seizoen al 16 goals. 33 keer vonden ze echter al de weg naar doel, waarvan 16 goals thuis en 17 goals uit. 2 keer al konden de Buffalo’s in de eigen thuishaven niet tot scoren komen.
   
 • 45,5% - Bijna de helft van alle gemaakte blauw-witte goals viel dit seizoen in het laatste kwartier van de match, goed voor 15 doelpunten dus. Oppassen voor onze defensie!
   
 • 5 – Topschutter bij La Gantoise is de Oekraïner Roman Yaremchuk. De 23-jarige aanvaller vond dit seizoen al 5 keer de weg naar doel voor de Buffalo’s. Bij de assists voert Stallone Limbombe de Gentse rangschikking aan. De 27-jarige aanvaller gaf dit seizoen al 5 beslissende passes.
   

 

Vrijdag #ollemolletope naar Gent! Klik hier voor tickets!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
De statistieken voor Cercle Brugge-Sint Truiden

Komende zaterdag --> de eerste thuismatch van 2019! Tegenstander van dienst --> Sint Truiden! De Truienaars kennen een prima seizoen tot nu toe en doen volop mee voor een plaats in Play Off 1. We verzamelden enkele statistieken omtrent de Kanaries, lees ze hier!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Irvin Cardona niet geschorst door Geschillencommissie

Cercle Brugge is verheugd met de beslissing van de Geschillencommissie voor Betaald Voetbal om Irvin Cardona niet te schorsen op basis van incidenten die zich hebben voorgedaan tijdens de wedstrijd tussen Cercle Brugge en Club Brugge op zondag 10 februari 2019.

Cercle Brugge en Irvin Cardona werden dinsdagnamiddag omtrent het dossier in Brussel gehoord. De Geschillencommissie ging daarbij niet in op de vraag van het Bondsparket om Irvin Cardona voor twee speeldagen te schorsen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Loketten zondag GESLOTEN voor #DeDerby

In aanloop naar #DeDerby van komende zondag geldt er een aangepaste ticketregeling. De loketten blijven hierdoor zondag voor de wedstrijd gesloten. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Test hier jouw kennis over Anderlecht dankzij onze quiz!

Weet jij waar Anderlecht werd gesticht? Of hoeveel goals Josip Weber voor Cercle Brugge en voor Anderlecht samen kon scoren? Waar komen de kleuren paars en wit van? Test hier jouw kennis over Cercle Brugge-Anderlecht dankzij onze quiz! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Quiz-time! Test hier jouw kennis over Royal Antwerp!

Zondagmiddag staren Cercle Brugge en Royal Antwerp elkaar recht in de ogen in het Jan Breydelstadion. Om 14u30 wordt er afgetrapt. Een echte topmatch wordt het, maar wat weet jij al over Royal Antwerp FC? Test jouw kennis hier!

Lees meer