koop tickets online

De voltallige Pro League: "Stay strong, Miguel!"

Onze Miguel Van Damme begon deze week met een 4-weken durende quarantainebehandeling tegen leukemie.

Om onze goalie een hart onder de riem te stoppen hebben alle Pro League teams een video ingestuurd om Miguel en z'n familie in deze periode te steunen & bij te staan. Een prachtig gebaar: het mag duidelijk zijn dat kleuren en/of voorkeuren op dergelijke momenten niet van tel zijn.

Cercle wil graag de Pro League, alle teams en iedere supporter bedanken voor de hartverwarmende steun.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
[VIDEO] Kijk hier naar de samenvatting van Cercle-KAS Eupen

De wedstrijd tegen KAS Eupen stond in het teken van Miguel Van Damme en Me To You. In de eerste helft scoorde Charles Vanhoutte de gelijkmaker voor Cercle nadat Eupen eerst op voorsprong kwam. Uiteindelijk was het KAS Eupen die de overwinning behaalde na een tweede doelpunt in de tweede helft. Kijk hier mee naar de hoogtepunten van de wedstrijd:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle-Eupen: pre-match interview met Yves Vanderhaeghe

Vrijdag ontvangt Cercle Brugge KAS Eupen in het Jan Breydelstadion. De partij wordt om 20h45 afgetrapt. Ontdek hier de volledige voorbeschouwing van Yves Vanderhaeghe:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Olivier Deman trainde met de Belgische U21 op Cercle

Vorig weekend werkte de nationale beloftenploeg twee trainingen af op de oefenterreinen van Cercle. Voor Thomas Buffel (assistent van bondscoach Jacky Mathijssen) en Olivier Deman voelde dat toch net iets vertrouwder aan dan voor de rest. We spraken met Olivier over z'n ervaringen als international: 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Yves Vanderhaeghe blikt vooruit naar Zulte Waregem - Cercle

Zaterdag trekt Cercle Brugge naar Zulte Waregem. De partij wordt om 18h30 afgetrapt. Ontdek hier de volledige voorbeschouwing:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Yves Vanderhaeghe blikt vooruit Cercle - Sint-Truiden

Zaterdag ontvangt Cercle Brugge Sint-Truiden. De partij wordt om 18h30 afgetrapt. Ontdek hier de volledige voorbeschouwing:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!