koop tickets online

Dino Hotic aangekomen in Malta

Dino Hotic is deze namiddag veilig op de luchthaven van Malta aangekomen. De aanvaller zette onmiddellijk koers richting hotel, waar hij z'n intrek nam en kon aansluiten bij de spelersgroep. 

Welkom Dino!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Dino Hotic!

Dino Hotic viert vandaag z'n 26ste verjaardag! De voltallige Cerclefamilie wil Dino dan ook feliciteren met z'n verjaardag!

Gelukkige verjaardag Dino!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic: "Onze fouten worden onmiddellijk afgestraft"

Na de wedstrijd stond Dino Hotic, die in de tweede helft ei zo na de gelijkmaker scoorde, het webteam te woord. “Het was een match zoals we er de voorbije weken al te veel gehad hebben. Wij maken een fout en die wordt meteen cash afgestraft. We hebben er alles aan gedaan om de gelijkmaker te maken, maar hadden pech met de kopbal van Iké Ugbo op de lat en mijn schot op de paal. Onze huidige klassering is slecht, maar ik heb vertrouwen in onszelf en in de coach dat de resultaten binnenkort zullen keren. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic scoorde de CAPS Goal of November

Dino Hotic is voor de tweede keer dit seizoen de winnaar van de CAPS Goal of the Month. In de maandelijkse verkiezing waarin we op zoek gaan naar het mooiste doelpunt van de maand, haalde de goal van Dino Hotic (1-4) tegen KRC Genk het met 46% van de stemmen.

De winnaar van de CAPS Fuel Card ter waarde van €60 is Laurens Batsleer. Laurens zal persoonlijk worden gecontacteerd in verband met de ophaling van z'n prijs.

Proficiat Dino en Laurens!


 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic scoorde de CAPS Goal of September!

De stemmen zijn geteld! De winnaar van de CAPS Goal of the Month september is Dino Hotic! De openingstreffer tegen STVV werd door de fans met 47,5% als mooiste doelpunt van de maand gestemd. In de verkiezing haalde Hotic het voor de 1-1 van Anthony Musaba tijdens de derby (27,5% van de stemmen) en de 3-0 van Vitinho tijdens Cercle-STVV (22,5% van de stemmen).

Winnaar van de CAPS Fuel Card

Goed en vooral leuk nieuws is er voor Annick Geeraert! Haar deelname aan de wedstrijd levert een CAPS Fuel Card ter waarde van €60 op! Annick zal persoonlijk worden gecontacteerd in verband met haar prijs.

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Velkovski, Hotic & Ueda vertrokken op interland

Komend weekend geen voetbal in de Jupiler Pro League: het is interlandbreak en Cercle kreeg daarvoor de voorbije week 3 oproepingsbrieven in de bus. Hieronder een overzicht:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!