koop tickets online
nl fr en

Dino Hotic in het Team of the Week!

Dino Hotic werd deze week opnieuw opgenomen in het Team of the Week van Eleven Sports & Sport/Voetbalmagazine. Het is niet de eerste keer dat Hotic hierin een plaatsje krijgt.

Zijn prestatie in de 2-2 tegen KV Mechelen van afgelopen weekend bezorgen hem deze eervolle vermelding.

Proficiat Dino!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Kalenderupdate: Pro League maakt speeldata bekend tot midden maart

De Pro League heeft de effectieve speelmomenten vastgelegd tot en met speeldag 30 van de Jupiler Pro League. Neem jullie agenda er alvast bij en blokkeer volgende data:

  • Speeldag 24: Cercle Brugge-Standard: zaterdag 4 februari om 16:00
  • Speeldag 25: OH Leuven-Cercle Brugge: vrijdag 10 februari om 20:00
  • Speeldag 26: Cercle Brugge-Club Brugge: zondag 19 februari om 13:30
  • Speeldag 27: KAS Eupen-Cercle Brugge: zaterdag 25 februari om 18:15
  • Speeldag 28: Cercle Brugge-Seraing: zaterdag 4 maart om 18:15
  • Speeldag 29: RSC Anderlecht-Cercle Brugge: zondag 12 maart om 19:15
  • Speeldag 30: Cercle Brugge-KRC Genk: vrijdag 17 maart om 20:45

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle verliest op het veld van Charleroi

Na een ijzersterke eerste helft leek Cercle met een voorsprong de rust in te gaan, maar een ongelukkig tegendoelpunt kort voor de pauze bracht een bleke thuisploeg opnieuw in de wedstrijd. De Carolo’s scoorden opnieuw kort na de pauze en hielden Groen-Zwart nadien goed af. Zo trekt Cercle met een zure nederlaag huiswaarts, want het kon zeker aanspraak maken op meer.

Een gretig Cercle nam het spel meteen in handen en dwong de doelman van Charleroi al meteen tot een broodnodige tussenkomst. Charleroi kwam niet onder de druk van Groen-Zwart uit. Pogingen van Da Silva en Denkey gingen net naast. Kort voor het halfuur kreeg de Vereniging dan toch loon naar werken. Na een verre inworp kwam de bal voor de voeten van Vanhoutte, die het leer via Marcq in doel trapte. De thuisploeg bakte er lange tijd niets van tegen een heel sterk Cercle, maar via flankaanvallen zorgde het na het openingsdoelpunt wel geregeld voor dreiging. Een voorzet van Kayembe werd maar net gemist door Mbenza, maar kort voor de rust viel de gelijkmaker dan toch. Na een ongelukkige tussenkomst in de eigen zestien kwam de bal via Zorgane in de voeten van Mbenza, die Cercle een koude douche bezorgde.

Charleroi kwam met een ander gelaat uit de kleedkamer en dwong meteen een reeks hoekschoppen af. Invaller Hosseinzadeh klom na zo’n corner het hoogst en knikte Charleroi al meteen op voorsprong. De voorsprong bezorgde Charleroi de nodige energie, Cercle had even nodig om te bekomen van de uppercut. Groen-Zwart probeerde het initiatief terug op te eisen maar vond geen gaatje in de afweer van de Carolo’s. Ook stilstaande fases leverden weinig op. Aan de overzijde was het wel bijna prijs, maar zowel op een vluchtschot van Kayembe als op de rebound van Badji had doelman Majecki een knappe reactie in huis. Coach Muslic gooide zijn laatste troef op tafel door Marcelin als grote en sterke kopper voorin te posteren. Bijna kon Ueda nog de gelijkmaker forceren in de extra tijd, maar doelman Koffi hield Charleroi recht. De rebound werd bovendien afgeblokt. 
Met deze nederlaag krijgt Cercle opnieuw geen loon naar werken, want zeker op basis van de eerste helft had Cercle meer verdiend.

Opstelling Charleroi: Koffi, Bager, Boukamir, Kayembe, Ilaimaharitra, Gholazideh (46’ Hosseinzadeh), Zorgane, Heymans (72’ Badji), Marcq, Nkuba (88’ Tchatchoua) en Mbenza (79’ Descotte).

Opstelling Cercle: Majecki, Popovic, Daland, Miangue, Vanhoutte (88’ Marcelin), Da Silva (72’ Francis), Deman, Somers, Hotic (72’ Gboho), Ueda en Denkey.

Doelpunten: Marcq (27’, 0-1 (OG)), Mbenza (44’, 1-1) Hosseinzadeh (51’, 1-2)

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle pakt felbevochten punt bij KVM

Hoewel Cercle na een vroeg doelpunt en een sterke eerste helft met een verdiende 0-1-voorsprong ging rusten, moest het na de pauze strijden om in de wedstrijd te blijven. Een tweede gele kaart voor Deman kort na de pauze deed de wedstrijd kantelen en na de gelijkmaker van Storm leek de thuisploeg de bovenhand te zullen nemen. Majecki hield Cercle recht bij een strafschop en ook de negen veldspelers knokten voor wat ze waard waren. Het leverde een felbevochten punt op.

Na amper drie minuten zorgde Cercle voor het eerste gevaar. Ravych heroverde de bal en Francis, die de geschorste Da Silva verving, stuurde Denkey perfect in de diepte. De spits aarzelde niet en trapte Groen-Zwart meteen op voorsprong. De thuisploeg had het moeilijk met de hoge druk van Cercle en leed vaak balverlies. Cercle was de gevaarlijkste ploeg in het eerste deel van de wedstrijd, Denkey kon echter tot twee keer toe net niet bij de bal in de zestien. De VAR zag geen fout bij een contact op Francis in de zestien. Onder leiding van Storm probeerde KVM de bakens te verzetten, maar het was Daland die het dichtst bij een doelpunt kwam. Zijn schot kon maar net in hoekschop geduwd worden door Coucke. De thuisploeg ging steeds meer dreigen en zag hoe een voorzetschot van Storm op de lat uiteen spatte. Het was echter Hotic die de netten aan de overzijde deed trillen na een snelle omschakeling. De VAR had een voorafgaande fout gezien van Denkey, waardoor Groen-Zwart halfweg met een 0-1-voorsprong ging rusten.

Ook na de pauze startte Cercle het sterkst. Via Ueda en Vanhoutte kwam het tot twee keer dicht bij een doelpunt. Toen Deman in minuut 53 zijn tweede gele kaart kreeg, moest Cercle met een man minder verder. De thuisploeg drukte door en dwong een reeks kansen af. Uitblinker Storm knalde de gelijkmaker van buiten de zestien in doel in minuut 71. KVM drukte door, Somers moest zijn doelman bijstaan om een nieuw doelpunt te voorkomen. Na tussenkomst van de VAR kreeg de thuisploeg een penalty. Majecki redde de elfmeter van invaller Malede echter knap. Cercle had het lastig en kwam goed weg toen Storm een tweede keer de lat raakte. Grote kansen volgden er niet meer, zodat een strijdend Cercle een felbevochten punt mee naar huis neemt.

Opstelling KV Mechelen: Coucke, Bijker (65’ Van Hoorenbeeck), Walsh, Lavalée, Bates, Hairemans (65’’ Malede), Schoofs, Verstraete, Storm, Da Cruz en Mrabti (90’ Soelle Soelle).

Opstelling Cercle: Majecki, Popovic, Ravych, Daland, Vanhoutte, Deman, Somers, Francis, Hotic (57’ Miangue), Ueda (67’ Kehrer) & Denkey (92’ Decostere)

Doelpunten: Denkey (3’, 0-1), Storm (71’, 1-1)

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Aftrap Kerstactie: Pro League, ploegen en supporters steunen Younited Belgium

Aftrap Kerstactie: Pro League, ploegen en supporters steunen Younited Belgium

De Pro League en haar 26 teams trappen de veertiende editie af van hun jaarlijkse Kerstactie. Fans kunnen bieden op gesigneerde ‘matchworn’ shirts van spelers uit de Jupiler Pro League en deChallenger Pro League, alsook op andere unieke items en VIP-packages. De opbrengst van de veiling gaat integraal naar sociale partner Younited Belgium, die kwetsbare personen in voetbalteams ondersteunt en perspectief biedt.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jong Cercle tegen Olsa Brakel moet volledig worden herspeeld

De competitiewedstrijd van Jong Cercle tegen Olsa Brakel wordt volledig herspeeld op woensdag 30 november om 20h00 in Ruddervoorde. De match werd op 12 november tijdens de rust stopgezet toen de scheidsrechter oordeelde dat hevige mistbanken het zicht te veel belemmerden. De tussenstand was toen nog 0-0.

Wedstrijdtickets van 12 november blijven gewoon geldig op 30 november. Breng dat ticket wel mee, want enkel op vertoon ervan krijg je toegang tot het stadion. Supporters die nog geen ticket(s) hebben kunnen dat ter plaatse aankopen.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!