koop tickets online

Dino Hotic is jullie Man of the Match na #EupCer!

Na de overwinning in en tegen Eupen stemden jullie Dino Hotic tot Man of the Match! Onze Bosnische international haalde het met 44,4% van de stemmen voor Anthony Musaba (14,22%) en Kylian Hazard (10,34%).

De winnaar van Dino's wedstrijdshirt is supporter Gianni Vanhooren! Gianni zal persoonlijk worden gecontacteerd om z'n shirt te komen ophalen.

Proficiat Dino en Gianni!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Dino Hotic: "Onze fouten worden onmiddellijk afgestraft"

Na de wedstrijd stond Dino Hotic, die in de tweede helft ei zo na de gelijkmaker scoorde, het webteam te woord. “Het was een match zoals we er de voorbije weken al te veel gehad hebben. Wij maken een fout en die wordt meteen cash afgestraft. We hebben er alles aan gedaan om de gelijkmaker te maken, maar hadden pech met de kopbal van Iké Ugbo op de lat en mijn schot op de paal. Onze huidige klassering is slecht, maar ik heb vertrouwen in onszelf en in de coach dat de resultaten binnenkort zullen keren. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic scoorde de CAPS Goal of November

Dino Hotic is voor de tweede keer dit seizoen de winnaar van de CAPS Goal of the Month. In de maandelijkse verkiezing waarin we op zoek gaan naar het mooiste doelpunt van de maand, haalde de goal van Dino Hotic (1-4) tegen KRC Genk het met 46% van de stemmen.

De winnaar van de CAPS Fuel Card ter waarde van €60 is Laurens Batsleer. Laurens zal persoonlijk worden gecontacteerd in verband met de ophaling van z'n prijs.

Proficiat Dino en Laurens!


 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic scoorde de CAPS Goal of September!

De stemmen zijn geteld! De winnaar van de CAPS Goal of the Month september is Dino Hotic! De openingstreffer tegen STVV werd door de fans met 47,5% als mooiste doelpunt van de maand gestemd. In de verkiezing haalde Hotic het voor de 1-1 van Anthony Musaba tijdens de derby (27,5% van de stemmen) en de 3-0 van Vitinho tijdens Cercle-STVV (22,5% van de stemmen).

Winnaar van de CAPS Fuel Card

Goed en vooral leuk nieuws is er voor Annick Geeraert! Haar deelname aan de wedstrijd levert een CAPS Fuel Card ter waarde van €60 op! Annick zal persoonlijk worden gecontacteerd in verband met haar prijs.

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Velkovski, Hotic & Ueda vertrokken op interland

Komend weekend geen voetbal in de Jupiler Pro League: het is interlandbreak en Cercle kreeg daarvoor de voorbije week 3 oproepingsbrieven in de bus. Hieronder een overzicht:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle pakt volle buit mee uit Eupen

Vlak voor de 2de interlandbreak trok Cercle naar de Oostkantons. Daar wachte een interessante wedstrijd tegen Eupen, dat in de stand een puntje achter Groen-Zwart stond. Hazard opende al vroeg in de eerste helft de score, maar net voor rust kon Ngoy weer gelijkmaken. In de 2de helft bracht Musaba de verlossing met een rake kopbal.

Coach Paul Clement had weinig redenen om veel te sleutelen aan zijn elftal. Hij bracht enkel Taravel tussen de lijnen in plaats van Ueda. Verder geen wijzigingen in het elftal dat ook de Brugse derby aanvatte.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!