koop tickets online
nl fr en

Dino Hotic naar Cercle Brugge!

Cercle Brugge en het Sloveense NK Maribor zijn vandaag tot een akkoord gekomen met betrekking tot de definitieve overgang van aanvaller Dino Hotic. De 24-jarige Bosnische international heeft ook de Sloveense nationaliteit en ondertekende een contract voor 3,5 seizoenen bij Groen-Zwart.

Sinds 2011 komt Hotic uit voor de recordkampioen van Slovenië. Op 17-jarige leeftijd maakte hij in 2013 zijn competitiedebuut voor Maribor. In 2017 was Hotic met Maribor onder meer actief in de groepsfase van de UEFA Champions League, met wedstrijden tegen Liverpool, Sevilla en Spartak Moskou. Dit seizoen vond Hotic tijdens 26 optredens al 5 keer de weg naar doel en leverde hij al 10 assists af. Nu zet Dino Hotic zijn carrière verder in België bij Cercle Brugge.

Cerle Brugge KSV

Bestuurder Vincent Goemaere: “We zijn heel trots dat we Dino Hotic vandaag kunnen voorstellen. Het spelersprofiel van Hotic is net dat naar waar we op zoek waren: ervaring op het hoogste niveau, zelfs in de Champions League & scorend vermogen. We zijn er dan ook van overtuigd dat Cercle Brugge de beste plaats is voor Hotic om zich verder te ontwikkelen.”

Morgen, op dinsdag 7 januari, zal Dino Hotic bij de spelersgroep op stage in Malta aansluiten.

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Hugo Siquet naar Cercle Brugge

Cercle Brugge en de Duitse eersteklasser SC Freiburg vonden een akkoord met betrekking tot de tijdelijke overgang van Hugo Siquet (20). De Belgische belofte-international (8 caps), een rechtsachter, wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd, met optie op een bijkomend seizoen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Heitor verlaat Cercle Brugge

Rechtsachter Heitor Rodrigues da Fonseca (22), kortweg Heitor, verlaat Cercle Brugge en keert terug naar Brazilië.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Tarick Ximines naar Jong Cercle

De 18-jarige Jamaicaanse international Tarick Ximines tekent een contract van 2,5 seizoenen bij Cercle Brugge. Ximines, een rechtsachter, zal uitkomen voor Jong Cercle en dat van zodra alle administratieve zaken zijn afgerond.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Win hier het hattrick-shirt van Dino Hotic!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Uitleenbeurt van Cassaert naar Virton afgerond

Arne Cassaert (21) wordt tot het einde van dit seizoen uitgeleend aan tweedeklasser Virton.

Wegens administratieve redenen liet de officiële bevestiging van de tijdelijke overgang even op zich wachten. Groen-Zwart wenst Cassaert dit seizoen alle succes toe!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!