koop tickets online

Dino Hotic naar Cercle Brugge!

Cercle Brugge en het Sloveense NK Maribor zijn vandaag tot een akkoord gekomen met betrekking tot de definitieve overgang van aanvaller Dino Hotic. De 24-jarige Bosnische international heeft ook de Sloveense nationaliteit en ondertekende een contract voor 3,5 seizoenen bij Groen-Zwart.

Sinds 2011 komt Hotic uit voor de recordkampioen van Slovenië. Op 17-jarige leeftijd maakte hij in 2013 zijn competitiedebuut voor Maribor. In 2017 was Hotic met Maribor onder meer actief in de groepsfase van de UEFA Champions League, met wedstrijden tegen Liverpool, Sevilla en Spartak Moskou. Dit seizoen vond Hotic tijdens 26 optredens al 5 keer de weg naar doel en leverde hij al 10 assists af. Nu zet Dino Hotic zijn carrière verder in België bij Cercle Brugge.

Cerle Brugge KSV

Bestuurder Vincent Goemaere: “We zijn heel trots dat we Dino Hotic vandaag kunnen voorstellen. Het spelersprofiel van Hotic is net dat naar waar we op zoek waren: ervaring op het hoogste niveau, zelfs in de Champions League & scorend vermogen. We zijn er dan ook van overtuigd dat Cercle Brugge de beste plaats is voor Hotic om zich verder te ontwikkelen.”

Morgen, op dinsdag 7 januari, zal Dino Hotic bij de spelersgroep op stage in Malta aansluiten.

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Welkom David Bates!

Cercle Brugge en Hamburg SV bereikten een akkoord met betrekking tot de tijdelijke overgang van David Bates (23). De Schotse rechtsvoetige centrale verdediger (1,93m) wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd. Cercle bedong ook een aankoopoptie in de deal.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Dino Hotic!

Een fijne dag vandaag voor Dino Hotic! Onze aanvaller viert namelijk z'n 25e verjaardag.

Proficiat Dino!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reacties van Clement, Hoggas en Hotic na Winkel Sport-Cercle

Na afloop van Winkel Sport-Cercle Brugge sprokkelden we reacties bij coach Paul Clement en doelpuntenmakers Kevin Hoggas en Dino Hotic. Bekijk hieronder hun wedstrijdanalyse!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Welkom bij de Cerclefamilie, Consea!

Het logo van de immo-, verzekerings- en beleggingsmakelaar Consea, met twee kantoren in Aalter en Maldegem, zal al zeker de komende twee seizoenen op het shirt van Cercle prijken. Om onze kersverse partner aan jullie voor te stellen, hebben we onderstaande video in petto!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Stef Peeters naar KAS Eupen

Cercle Brugge en KAS Eupen bereikten een akkoord met betrekking tot de onmiddellijke overgang van middenvelder Stef Peeters.

Peeters, 28 jaar, was sinds vorig seizoen actief voor Cercle Brugge. In totaal verdedigde hij 24 keer het shirt van Groen-Zwart en scoorde hij 6 keer.

Voorzitter Vincent Goemaere: “We respecteren Stef zijn wens om zijn carrière verder te zetten bij Eupen. We zijn Stef zeer dankbaar voor z’n bijdrage in de remontada van afgelopen seizoen en wensen hem veel sportief plezier bij zijn nieuwe ploeg.”

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!