koop tickets online
nl fr en

Dino Hotic naar Cercle Brugge!

Cercle Brugge en het Sloveense NK Maribor zijn vandaag tot een akkoord gekomen met betrekking tot de definitieve overgang van aanvaller Dino Hotic. De 24-jarige Bosnische international heeft ook de Sloveense nationaliteit en ondertekende een contract voor 3,5 seizoenen bij Groen-Zwart.

Sinds 2011 komt Hotic uit voor de recordkampioen van Slovenië. Op 17-jarige leeftijd maakte hij in 2013 zijn competitiedebuut voor Maribor. In 2017 was Hotic met Maribor onder meer actief in de groepsfase van de UEFA Champions League, met wedstrijden tegen Liverpool, Sevilla en Spartak Moskou. Dit seizoen vond Hotic tijdens 26 optredens al 5 keer de weg naar doel en leverde hij al 10 assists af. Nu zet Dino Hotic zijn carrière verder in België bij Cercle Brugge.

Cerle Brugge KSV

Bestuurder Vincent Goemaere: “We zijn heel trots dat we Dino Hotic vandaag kunnen voorstellen. Het spelersprofiel van Hotic is net dat naar waar we op zoek waren: ervaring op het hoogste niveau, zelfs in de Champions League & scorend vermogen. We zijn er dan ook van overtuigd dat Cercle Brugge de beste plaats is voor Hotic om zich verder te ontwikkelen.”

Morgen, op dinsdag 7 januari, zal Dino Hotic bij de spelersgroep op stage in Malta aansluiten.

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Uitleenbeurt van Cassaert naar Virton afgerond

Arne Cassaert (21) wordt tot het einde van dit seizoen uitgeleend aan tweedeklasser Virton.

Wegens administratieve redenen liet de officiële bevestiging van de tijdelijke overgang even op zich wachten. Groen-Zwart wenst Cassaert dit seizoen alle succes toe!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dagoberto Espinoza naar Jong Cercle Brugge

De 18-jarige Dagoberto Espinoza komt dit seizoen uit voor Jong Cercle. De Mexicaanse jeugdinternational (1,81m), een middenvelder, wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van de Mexicaanse topploeg CF América.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Harisson Marcelin (terug) naar Cercle Brugge!

Cercle Brugge versterkt zich met de 22-jarige Jean Harisson Marcelin. De rechtsvoetige centrale verdediger (1,97m) komt tot het einde van dit seizoen over van AS Monaco.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Abu Francis naar Cercle Brugge

Cercle Brugge en het Deense Nordsjaelland vonden een akkoord met betrekking tot de onmiddellijke overgang van Abu Francis (21). De polyvalente Ghanese middenvelder ondertekende een contract tot juni 2025 bij Cercle Brugge, met optie op een bijkomend seizoen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Yann Gboho naar Cercle Brugge

Cercle Brugge en het Franse Stade Rennes vonden een akkoord met betrekking tot de definitieve overgang van Yann Gboho (21). De Franse aanvaller ondertekende een contract tot juni 2025 bij Cercle Brugge.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!