koop tickets online
nl fr en

Dino Hotic scoorde de CAPS Fuel Card goal uit februari!

Dat noemen ze dan afgetekend. De vrije trap van Dino Hotic tijdens Standard-Cercle Brugge werd met 89% van alle stemmen verkozen tot de CAPS Fuel Card goal uit februari. Hotic' goal haalde het voor de 0-1 van Rabbi Matondo in Leuven en de 2-1 van Senna Miangue in Mechelen.

CAPS Fuel Card

De winnaar van de CAPS Fuel Card ter waarde van €60 is Steve Vandenbussche.

Proficiat, Dino en Steve!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Doelpunt Somers verkozen als CAPS Energy CARD MOMENT UIT FEBRUARI

Het doelpunt van Thibo Somers in de stadsderby werd met 56% van alle stemmen verkozen tot het CAPS Energy Card Moment uit februari.

CAPS ENERGY CARD

De winnaar van de CAPS Energy Card ter waarde van €100 is Roland Sevenhant.

Proficiat, Thibo en Roland!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Doelpunt DALAND verkozen als CAPS FUEL CARD MOMENT UIT JANUARI

Het doelpunt van Jesper Daland tegen KAA Gent werd met 80% van alle stemmen verkozen tot het CAPS Fuel Card Moment uit januari. Daland's goal haalde het o.a. van de 1-2 van Dino Hotic in Oostende.

CAPS FUEL CARD

De winnaar van de CAPS Fuel Card ter waarde van €100 is Louise Stael.

Proficiat, Jesper en Louise!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
100 officiële wedstrijden al voor Dino Hotic!

Met z'n winning goal in blessuretijd was Hotic vorig weekend van levensbelang voor Cercle, maar daarnaast was de partij tegen Oostende voor de Bosniër ook een mijlpaal. Onze nummer 10 speelde namelijk z'n 100ste officiële wedstrijd voor Cercle.

Voor de aftrap van Cercle-AA Gent had sportief directeur Carlos Avina dan ook een attentie in petto voor Hotic. Dino kreeg een shirt overhandigd met rugnummer 100 als aandenken.

Proficiat, Dino!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jong Cercle tegen Olsa Brakel moet volledig worden herspeeld

De competitiewedstrijd van Jong Cercle tegen Olsa Brakel wordt volledig herspeeld op woensdag 30 november om 20h00 in Ruddervoorde. De match werd op 12 november tijdens de rust stopgezet toen de scheidsrechter oordeelde dat hevige mistbanken het zicht te veel belemmerden. De tussenstand was toen nog 0-0.

Wedstrijdtickets van 12 november blijven gewoon geldig op 30 november. Breng dat ticket wel mee, want enkel op vertoon ervan krijg je toegang tot het stadion. Supporters die nog geen ticket(s) hebben kunnen dat ter plaatse aankopen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Win hier het hattrick-shirt van Dino Hotic!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!