koop tickets online
nl fr en

Dino Hotic: "We trainden veel op stilstaande fases"

Nadat Standard eerder in de partij op voorsprong kwam via Bastien, was het Dino Hotic die met een knappe vrije trap de 1-1 van Jesper Daland inleidde: "Onze prestatie van vandaag geeft een goed gevoel. Er komen belangrijke matchen aan, maar als we door blijven doen zoals we nu bezig zijn, zullen we zeker punten pakken. Ik wil alles doen voor het team en ik blijf hard trainen, dat is de enige manier om iets te bereiken in het voetbal. We trainden veel op vrije trappen en ik ben blij dat we op die manier een doelpunt konden maken."

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Miron Muslic: “Dankzij de fantastische steun van onze fans was dit mogelijk”

Coach Miron Muslic reageerde erg blij na de overwinning tegen KV Oostende: “Ik zou eerst en vooral onze supporters willen bedanken die talrijk aanwezig waren en ons de energie hebben bezorgd om tot het einde te strijden voor deze drie punten. Dankzij deze overwinning lopen we 13 punten uit op Oostende, dat is massive. In open spel denk ik dat we zelfs niks weggeven. Er was denk ik een schot van Atanga maar verder was er geen echt gevaar. Over de penalty ga ik me verder niet uitspreken. Ik denk dat we voldoende mensen, experten en camerastandpunten hebben om naar deze beslissing te gaan kijken. Na die penalty was het natuurlijk niet gemakkelijk voor ons: het thuispubliek is terug, de tegenstander is terug maar op het einde lukt het ons om een fantastisch doelpunt te scoren. Belangrijke driepunter die ons op 30 punten brengt in het klassement én de kloof vergroot met de degradatieplaatsen. Samen met de fans gaan we dit vieren. Ik ben enorm voldaan en blij.”

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Coach Miron Muslic: “Nu batterijen opladen om na de WK-break opnieuw te knallen“

7 overwinningen in 9 wedstrijden onder het bewind van coach Miron Muslic. Cercle trekt de WK-break in op een gedeelde 7e plaats in de Jupiler Pro League-ranking en draait met 25 punten comfortabel mee in de middenmoot.

Afgelopen zaterdag won Groen-Zwart nog met 0-1 op bezoek bij STVV: “Sint-Truiden maakte er een fysieke veldslag van. Na een moeilijkere eerste helft moesten we aanpassen tijdens de rust. Dat deden we door enkele positionele wissels door te voeren met de bedoeling om meer tweede ballen te gaan winnen”, aldus coach Miron Muslic.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Charles Vanhoutte: "We geven vandaag heel weinig weg"

Charles Vanhoutte: "De dokter raadde me aan geen risico’s te nemen, daarom werd ik uit voorzorg gewisseld. Dinsdag is er ook al de match op Seraing. Persoonlijk vond ik mijn match op Union beter, maar als het team wint kom je er altijd beter uit. Toen Miron overnam als trainer heeft hij mij direct duidelijk gemaakt dat hij mij meer zou gebruiken. Ik denk dat ik nog altijd kan verbeteren. In het klassement staat alles dicht bij elkaar. We gaven heel weinig weg vandaag dat is een stap in de juiste richting. De score was een juiste weergave van de wedstrijd. Als we zo verder doen zullen we beloond worden. De bankzitters toonden vandaag dat ze ook een meerwaarde kunnen zijn. Seraing heeft een dag meer recuperatie en wij moeten de verplaatsing maken én ze hebben een goeie organisatie, maar we zullen die match aanpakken zoals vandaag. Zoals onze trainer zei: dinsdag beginnen we opnieuw van 0."

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kevin Denkey: "Het gaat vooral goed met de ploeg"

Kevin Denkey: "Of het goed gaat met mij? Nee, het gaat goed met de ploeg! Ook op Gent was het niet enkel een sterke prestatie van mij maar van het hele team. Ik speel vandaag goed omdat ik ook goede passen/ballen krijg. Ik help het team even graag met assists als met goals. ik ben zeer content met mijn drie doelpunten. Ik wil graag feest vieren met het team, maar dinsdag (match tegen Seraing) zal er snel zijn. Ik maak progressie en dat is het belangrijkste. Ik voel het vertrouwen van de coach."

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Win hier het hattrick-shirt van Dino Hotic!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!