koop tickets online

Doelman Warleson definitief naar Cercle Brugge

Doelman Warleson Steillon Oliveira (23 jaar) ondertekent een contract tot 30 juni 2021 bij Cercle Brugge, met daarna een optie op één bijkomend seizoen.

De rechtsvoetige Warleson (1m91) ondertekende in januari al een testovereenkomst bij Groen-Zwart. Tijdens de winterstage in Malta sloot de doelman bij de spelersgroep aan en de voorbije weken trainde hij in Brugge mee.

Zijn opleiding genoot Warleson in Brazilië. Na het doorlopen van de jeugdreeksen van Atlético Paranaense (Serie A) trok hij in 2018 op uitleenbasis naar Sampaoi Corrêa uit de tweede divisie. Sinds midden 2019 is Warleson een vrije speler en was hij in Europa op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging.

Cerle Brugge KSV

Coach Bernd Storck: “Warleson is een zeer interessante jongen voor de toekomst. Hij is heel leergierig en hij past zich goed aan. We zijn overtuigd van zijn mogelijkheden maar de komende weken zal hij vooral ervaring opbouwen bij onze beloftenploeg.”

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Welkom Harisson Marcelin!

Cercle Brugge versterkt zich met de 20-jarige Harisson Marcelin. De Franse rechtsvoetige centrale verdediger (1,97m) komt dit seizoen op huurbasis over van AS Monaco.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Welkom Leonardo Da Silva Lopes!

Cercle Brugge en het Engelse Hull City zijn tot een akkoord gekomen over de definitieve overgang van centrale middenvelder Leonardo Da Silva Lopes. De 21-jarige Portugees (1,68m) ondertekende een contract voor vier seizoenen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Welkom Franck Kanouté!

Cercle Brugge en het Italiaanse Pescara zijn tot een akkoord gekomen over de definitieve overgang van middenvelder Franck Kanouté. De 21-jarige Senegalees (1,86m) ondertekende een contract voor vier seizoenen, dat vandaag ingaat.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Parabéns Warleson - Gelukkige verjaardag Warleson!

Een mooie dag vandaag voor Warleson Oliveira! Onze Braziliaanse doelman viert namelijk z'n 24ste verjaardag.

Cercle Brugge wil Warleson vandaag dan ook een gelukkige verjaardag toewensen!


 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Welkom Anthony Musaba!

Cercle Brugge versterkt zich met Anthony Musaba (19 jaar). De Nederlandse vleugelaanvaller (1,82m) komt dit seizoen op huurbasis over van AS Monaco.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!