koop tickets online
nl fr en

Dominik Thalhammer en stafleden in Monaco

Terwijl de spelers deze week van enkele dagen vrijaf genieten verblijft een deel van de technische staf in Monaco. Sinds dinsdag zijn Dominik Thalhammer (coach), Jimmy De Wulf & Miron Muslic (assistenten), Stuart Metcalf (Head of Analysis), Eddie Lattimore (Head of Athletic Performance) en Carlos Avina (technisch directeur) er op bezoek en dat nog tot en met vrijdag. Een overzicht:

Na het 1-1 gelijkspel in de laatste competitiewedstrijd tegen Antwerp stonden er nog enkele dagen trainingen en individuele testen op het programma om vervolgens 10 dagen verlof te krijgen. Komende maandag worden de spelers voor de training opnieuw in Brugge verwacht. trainden de spelers nog enkele dagen door, om vervolgens 10 dagen verlof te krijgen. Nog tot eind deze week kunnen de spelers even uitblazen, maandag worden ze opnieuw op Cercle verwacht. 

Cerle Brugge KSV

De technische staf kon vorige week enkele dagen uitrusten, maar deze week verblijft er een deel van de staf in Monaco om het afgelopen seizoen te evalueren en het nieuwe seizoen voor te bereiden. Dinsdagvoormiddag kwam de groen-zwarte delegatie aan in Monaco, waar in de namiddag verschillende meetings op het programma stonden. Woensdagvoormiddag gaven coach Thalhammer en co een trainingssessie aan de N2-ploeg van Monaco, zeg maar de beloftenploeg, gevolgd door een presentatie van Cercle Brugge. Donderdag en vrijdag staan er naast het volgen van de training van de A-kern van de Monegasken nog verschillende meetings op het programma, om vervolgens vrijdagavond terug te keren naar België.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Dominik Thalhammer voor Cercle Brugge-KV Oostende

Komende zaterdag (om 18u15) is KV Oostende de tegenstander in het Jan Breydelstadion. Coach Dominik Thalhammer blikte deze week niet alleen vooruit naar deze West-Vlaamse derby maar kwam ook even terug op de wedstrijd tegen Antwerp: 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kijk hier naar de persconferentie na Cercle-Antwerp

Cercle-Antwerp leidde zondag de eerste thuisnederlaag van dit seizoen in voor Cercle. Beide coaches verzamelden na de wedstrijd dan ook in de perszaal en gaven hun kijk op de match:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dominik Thalhammer met zijn voorbeschouwing op Cercle Brugge-Antwerp

Cercle speelt zondag in het Jan Breydelstadion de volgende thuiswedstrijd tegen Antwerp. Onze coach blikt hier vooruit naar dit duel.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dominik Thalhammer met zijn voorbeschouwing op Club Brugge-Cercle Brugge

Cercle speelt vrijdag in het Jan Breydelstadion de Brugse derby. Club Brugge speelt thuis. Coach Dominik Thalhammer blikt hier vooruit naar dit duel.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dominik Thalhammer met zijn voorbeschouwing op Cercle-Zulte Waregem

Cercle speelt zaterdag in het Jan Breydelstadion tegen SV Zulte Waregem. Coach Dominik Thalhammer blikt hier vooruit naar dit duel. Ook kwam hij even terug op de wedstrijd in en tegen Genk.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!