koop tickets online

Dominik Thalhammer: “Jammer dat we net na rust niet de 0-3 scoren“

Coach Dominik Thalhammer was duidelijk op de persbabbel: “als we onmiddellijk na rust de 0-3 scoren winnen we de wedstrijd”, stak de groen-zwarte coach van wal. “Dat deden we niet en nadien maakten we te veel fouten. Met Utkus en Van Der Bruggen verloren we tijdens de match ook twee spelers met een blessure, hierdoor moesten we veel wissels doorvoeren in de ploeg en dat kwam ons spel niet ten goede.”

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Dominik Thalhammer en stafleden in Monaco

Terwijl de spelers deze week van enkele dagen vrijaf genieten verblijft een deel van de technische staf in Monaco. Sinds dinsdag zijn Dominik Thalhammer (coach), Jimmy De Wulf & Miron Muslic (assistenten), Stuart Metcalf (Head of Analysis), Eddie Lattimore (Head of Athletic Performance) en Carlos Avina (technisch directeur) er op bezoek en dat nog tot en met vrijdag. Een overzicht:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dominik Thalhammer blikt vooruit naar Antwerp-Cercle Brugge

Zaterdagavond trekt Cercle naar de Bosuil van R. Antwerp FC (aftrap om 20:45) voor speeldag 34. Op de laatste wekelijkse persbabbel van het seizoen blikte onze trainer vooruit naar het treffen tegen de derde in het klassement.

Kijk hieronder naar wat Dominic Thalhammer te zeggen had.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dominik Thalhammer in Sport/Voetbalmagazine

Sport/Voetbalmazine, dat sinds kort een maandblad is geworden, heeft voor de meest recente editie een uitgebreid interview in petto met Dominik Thalhammer. De coach van Groen-Zwart heeft het met Jacques Sys onder meer over z’n duidelijke visie op voetbal en het seizoen van Cercle tot dusver.


“Ik voelde onmiddellijk dat het zou lukken bij Cercle. Het moet moeilijk zijn om tegen ons te spelen. Ik wil dat Cercle speciaal is en dat we een heel duidelijke stijl ontwikkelen: agressief voetbal met risico’s en pressing”, aldus Thalhammer.
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reacties van Hotic en Van Der Bruggen na Cercle-Kortrijk

Na de overwinning tegen KV Kortrijk reageerden Hannes Van Der Bruggen, ex-Kortrijk, en doelpuntenmaker Dino Hotic:

“Ik denk dat we de wedstrijd volledig controleerden, op één afstandsschot in de tweede helft na. Vooral onze eerste 30 minuten waren zeer sterk, maar ook op basis van de volledige wedstrijd verdienen we te winnen. Na het eerste halfuur vielen we even stil door de hoge intensiteit die we brachten om de bal hoog op het veld te veroveren. In de tweede helft pikten we dit terug goed op en toonden we ons spel. Niet vergeten dat we van ver komen, in oktober/november stond ik hier met een totaal ander gevoel, dus het is nu al heel mooi voor ons. De wedstrijd tegen Charleroi kondigt zich niet gemakkelijk aan, deze zal zeker belangrijk zijn. Geen enkele ploeg heeft het hier makkelijk gehad omdat we ook veel duels aangaan. Met een 9/9 zouden we bij de eerste acht moeten zitten. Het is lang geleden dat Cercle nog eens 43 punten pakte en de rest is bonus voor ons, maar we zullen er alles aan doen om de laatste matchen ook te winnen. Het is lang geleden dat we nog eens 6/6 pakten tegen Kortrijk. Maar het is leuk om als tweede West-Vlaamse ploeg in de rangschikking te staan", aldus kapitein Van Der Bruggen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bekijk de persconferentie na Cercle-KV Kortrijk

Na de overwinning tegen KV Kortrijk verzamelden beide coaches in de perszaal voor de gebruikelijke persconferentie. Kijk hier naar wat er werd gezegd:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!