koop tickets online

Edgaras Utkus en Boris Popovic definitief naar Cercle Brugge

Edgaras Utkus en Boris Popovic, beiden 21 jaar, komen definitief over van AS Monaco.

Boris Popovic is een rechtsvoetige centrale verdediger (1,89m) en tevens belofte-international bij Servië. Sinds 2017 komt Popovic uit voor de jeugd van AS Monaco, nadat hij eerder ook al voor FC Tours speelde. Popovic tekende een contract tot juni 2022 bij Cercle, met de optie op een bijkomend seizoen nadien.

Cerle Brugge KSV
Cerle Brugge KSV

Edgaras Utkus is op zijn beurt een centrale middenvelder van 1m90. Utkus, een Litouwer, maakte op 15 november 2020 z’n debuut voor de A-ploeg van Litouwen in een vriendschappelijk duel tegen Faeröer (2-1 winst). Enkele dagen later stond Utkus in de Litouwse basiself voor het UEFA Nations League duel tegen Wit-Rusland (2-0 verlies). Edgaras Utkus komt sinds 2018 voor Monaco uit en ondertekende nu een overeenkomst bij Cercle tot juni 2023, met de optie om de overeenkomst nadien met één seizoen te verlengen.

Eind vorig seizoen trok de technische staf van Cercle, onder leiding van coach Yves Vanderhaeghe en technisch directeur Carlos Aviña, naar Monaco om er onder meer training te geven aan de talentvolle jongeren van AS Monaco. Met Boris Popovic en Edgaras Utkus kregen er twee spelers de kans om de groen-zwarte voorbereiding op het nieuwe seizoen met de A-kern van Cercle te starten. Het duo heeft de technische staf tijdens de voorbije 6-weken nu overtuigd. Beide spelers komen definitief over van AS Monaco en tekenden een contract bij Cercle Brugge.

Welkom Boris en Edgaras!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
In de spotlights dankzij reclameonline.be!

Cercle Brugge is trots om Publi-FDM Group voor te stellen als nieuwe, exclusieve partner voor alles wat te maken heeft met de productie van visuele communicatiedragers en onsite communicatie zoals lichtreclame, spandoeken, signalisatie, reclameborden, vlaggen, beursmateriaal, POS, stickers… en nog zo veel meer. Het partnership tussen Publi FDM Group en Cercle Brugge beloont meteen ook alle ambassadeurs van Cercle Brugge, lees snel meer!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jouw stickerboek 2021-2022 volgeplakt? Dan maak je kans op een voucher van Holiday Suites ter...

Nog op zoek naar stickers om jouw Cercle Brugge stickeralbum te vervolledigen? Of gewoon op zoek naar een stickerboek om zelf vol te plakken? Zowel stickerboeken als stickers zijn nog steeds verkrijgbaar. Naast het feit dat iedereen die een volgeplakt stickerboek kan voorleggen een prijs wint, schenkt Holiday Suites ook een voucher ter waarde €250 aan één gelukkige winnaar! Hoe je daarop kans maakt? Dat lees je hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Beloften in het absolute slot onderuit tegen leider Genk

De beloften verloren maandagavond met 2-3 van RC Genk. De Limburgers, die aan kop staan in het klassement, scoorden de winning goal pas in minuut 95.

Een goede wedstrijd van Cercle dat niet werd beloond met een verdiend punt, zo kunnen we de partij samenvatten. Na een sterke start kwam Cercle zelfs op voorsprong via Vandemaele, maar nog voor rust kwamen de bezoekers langszij. In de tweede helft bleef een enthousiast Cercle moeilijkheden veroorzaken voor Genk, maar uiteindelijk waren het toch de bezoekers die op voorsprong kwamen na een ongelukkige owngoal. Geen reden tot paniek voor Cercle, dat zich opnieuw in de match knokte na een fantastisch doelpunt van Olivier Scholaert. Even was Cercle zelfs dicht bij de 3-2, maar de doelhout besliste daar anders over. Dat de wedstrijd zou uitdraaien op een logisch gelijkspel denk je dan, maar dat was buiten de bezoekers gerekend. Genk scoorde in de absolute slotminuut de winning goal en mocht zo de 3 punten meenemen naar Limburg.

Coach Wouter Artz: "Het is erg zuur om in de laatste minuut (onnodig) te verliezen maar dat is nu eenmaal de kracht en de kwaliteit van deze tegenstander. In dit soort wedstrijd maken details het verschil. Ik heb veel vertrouwen dat als we zo verder blijven bouwen en niet opgeven, we beloond gaan worden."

Volgende maandag (07/02 – 20:00) staat de belangrijke verplaatsing naar KV Mechelen op het programma voor onze beloftenploeg.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Serge-Philippe Raux-Yao naar Rodez AF, Kylian Hazard naar RWDM

Terwijl Serge-Philippe Raux-Yao (22) definitief naar Rodez trekt, wordt Kylian Hazard (26) uitgeleend aan RWDM.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!