LIVE: KV Kortrijk-Cercle Brugge
koop tickets online

Eerste groepstraining van start gegaan

Onder een aangename zomerzon is maandagnamiddag het startschot van seizoen 2020-2021 gegeven. In drie groepen van telkens 10 spelers begonnen de troepen om 14u30, 15u en 15u30 de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Voorzitter Vincent Goemaere was ook aanwezig, hij sprak net voor de training elke groep kort even toe.

Van de nieuwkomers tekende enkel Alexander Corryn present. Serge-Philippe Raux-Yao sluit pas later bij de groep aan (vanaf 01/07). Kylian Hazard was er niet. De flankaanvaller onderging maandag een kleine ingreep en sluit eerstdaags bij de groep aan. Nadat de spelers elk apart toekwamen - de kleedkamers zijn wegens corona niet toegankelijk, ging het onmiddellijk naar het trainingsveld. Daar lag per speler een kledijpakket klaar, waarna coach ad-interim Andreas Patz z'n eerste training begon. Een stevige opwarming op de fiets en nadien een sessie balgevoel en afwerken op kleine doeltjes zorgden voor het eerste voetbal sinds begin maart op Jan Breydel. De training per groep duurde zo'n anderhalfuur.

Cerle Brugge KSV

Nog tot zeker 1 juli trainen de spelers coronagewijs in groepen van 10. De samenstelling van deze groepen zal wekelijks worden herbekeken. Hieronder de verdeling per groep:

  • Groep 1: Thibo Somers, Robbe Decostere, Charles Vanhoutte, Stef Peeters, Alexander Corryn, Dino Hotic, Kylian Hazard, Aske Sampers & Miguel Van Damme
  • Groep 2: Arne Cassaert, Calvin Dekuyper, Figo Suffys, Andi Koshi, Olivier Scholaert, Jérémy Taravel, Dimitar Velkovski, Wolf Ackx en Lucca Lucker
  • Groep 3: Guy Mbenza, Alimami Gory, Aboubakary Kanté, Olivier Deman, Merveille Goblet, Warleson, Naomichi Ueda, Aldom Deuro en Kevin Hoggas


Het trainingsschema voor deze week (alle trainingen achter gesloten deuren):

  • Dinsdag: 9u30 & 15u30 (groep 1); 10u & 16u (groep 2); 10u30 en 16u30 (groep 3)
  • Woensdag: 14u30 (groep 1); 15u (groep 2); 15u30 (groep 3)
  • Donderdag: 9u30 & 15u30 (groep 1); 10u & 16u (groep 2); 10u30 & 16u30 (groep 3)
  • Vrijdag: 9u30 & 15u30 (groep 1); 10u & 16u (groep 2); 10u30 & 16u30 (groep 3)
  • Zaterdag en zondag: vrij

Fotoverslag

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
KV Kortrijk-Cercle Brugge live op YouTube!

Het is MATCHDAY! Zaterdagmiddag om 15u staat de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het programma. Op bezoek in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk zal Cercle voor het eerst onder leiding van coach Paul Clement aantreden.

De wedstrijd wordt live uitgezonden op cerclebrugge.be én via het YouTube-kanaal van Groen-Zwart. Afstemmen is mogelijk vanaf 14u50! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ticketing op 11/07 uitzonderlijk pas open tussen 10h30-12h30

Dienst Ticketing zal op zaterdagvoormiddag 11/07 uitzonderlijk pas geopend zijn tussen 10u30-12u30!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
BUSINESS | Get Fueled by CAPS!

Fuel Everywhere, CAPS takes you there! Vanaf dit seizoen wordt CAPS sponsor bij Cercle én exclusieve brandstofleverancier van Groen-Zwart. CAPS Fuel Card is een onderdeel van de G&V Energy Group en is gespecialiseerd in het aanbieden van multibrand tankkaarten voor bedrijven.

Green power!

De internationale CAPS servicekaart speelt bovendien in op échte duurzaamheid: zo tank je naast gewone brandstof ook aardgas (L-CNG), AdBlue en kan je elektrisch laden.

Welkom bij de Cerclefamilie, CAPS!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Update voorbereiding: galawedstrijd tegen AS Monaco!

Ook in de voorbereiding op dit seizoen zal Cercle een galawedstrijd tegen AS Monaco afwerken. De match zal volgende week vrijdag 17 juli om 18u30 worden afgewerkt in het Jan Breydelstadion. Wegens de geldende coronamaatregelen wordt de wedstrijd achter gesloten deuren afgewerkt, maar dankzij een livestream op de Facebookpagina van Cercle zal jij de wedstrijd integraal kunnen volgen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
WE BEAT AS ONE | Aflevering 3 | "Blij dat ik dit team mag coachen"

In de derde aflevering van We Beat As One maken we uitgebreid kennis met coach Paul Clement en blikken we terug op de eerste oefenwedstrijd van vorig weekend in en tegen Zulte Waregem. Daarnaast nemen we ook even polshoogte bij de abonnementenverkoop en ... waren we natuurlijk opnieuw bij de groepstrainingen aanwezig.

Veel plezier met de derde aflevering van We Beat As One!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!