koop tickets online

Eerste trainingsweek afgesloten

Een intense eerste trainingsweek werd vrijdagnamiddag afgesloten met een uitlooptraining. De spelers krijgen zaterdag vrijaf, voor zondag kregen ze een individueel loopprogramma mee. Maandagnamiddag worden de spelers vervolgens terug op Cercle verwacht voor een veldtraining die coronaproof opnieuw in 3 verschillende groepen zal worden afgewerkt.

Ondanks de hitte van de voorbije dagen blikt coach ad-interim Andreas Patz tevreden terug op de eerste trainingsweek: 

Cerle Brugge KSV
Cerle Brugge KSV

"Het voelde goed om terug op het veld te staan en opnieuw met de spelers te kunnen werken. In totaal werden er in de voorbije 5 dagen 8 trainingssessies afgewerkt: aan trainingsritme dus geen gebrek", aldus Patz. "Samen met Jimmy De Wulf, Wouter Artz, Dany Verlinden en de medische staf hebben we de voorbije dagen hard en vooral goed met de spelers gewerkt. De spelers toonden ook veel "goesting" om te trainen. Nu is het belangrijk om even kort een rustpauze in te lassen en vervolgens toe te werken naar opnieuw een intensieve trainingsweek, die individueel al zondag opstart."

Sinds donderdag neemt Johanna Omolo opnieuw deel aan de groepstrainingen. Omolo is op 30/06 einde contract maar onderhoudt tot dan z'n conditie op Cercle. Vrijdag mocht Cercle vervolgens een testspeler verwelkomen: Artuur Zutterman. De 19-jarige rechtsachter was in de jeugd al actief bij Cercle maar vertrok op z'n 12e naar Standard. Daar kwam hij tot vorig seizoen uit voor de beloften.


Wegens de geldende coronamaatregelen vinden ook alle trainingen van volgende week achter gesloten deuren plaats.


 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Als Cerclesupporter naar Cercle-AA Gent? Koop dan nu een abonnement!

Ook de komende weken zal Cercle Brugge z’n thuiswedstrijden in het Jan Breydelstadion met beperkt publiek afwerken. Losse ticketverkoop per aparte thuiswedstrijd blijft evenwel niet mogelijk. Enkel wie een abonnement voor dit seizoen heeft, kan thuiswedstrijden bijwonen. Nog geen abonnement? Abonneer je dan nu!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Win een derbyshirt dankzij de Cercle Game!

Speeldag 7 van de Jupiler Pro League én van de Cercle Game komend weekend, en dat draait uiteraard helemaal rond de Brugse derby en onze confrontatie tegen de buren van Club! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cerclebeloften veroveren drie punten én de leidersplaats tegen Antwerp!

Net zoals de A-ploeg enkele weken terug, wonnen de beloften dinsdagavond hun competitieduel tegen Antwerp. Ook net zoals de A-ploeg werd het 2-1 dankzij goals van Sampers & Daels. Bij de bezoekers van Antwerp stond Didier Lamkel Zé in de basis. Door deze zege springen de beloften over Antwerp naar de leidersplaats in het klassement!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic is jullie Man of the Match na Cercle-STVV!

Jullie stemmen zijn geteld! Dino Hotic werd verkozen tot Man of the Match na Cercle Brugge-STVV. Doelpuntenmaker Hotic was alomtegenwoordig tijdens de partij en haalde het met 54% van de stemmen voor Harisson Marcelin (12,45%) en Robbe Decostere (11,2%).

Goed nieuws is er ook voor supporter Francis Soulliaert! Francis nam deel aan de wedstrijd en werd als winnaar van Hotic' wedstrijdshirt uitgeloot! 

Proficiat Dino & Francis!

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Onze voorbereiding op de Brugse derby!

Na de overwinning tegen STVV genoten de spelers op dinsdag nog van een dagje rust, maar sinds woensdag is er opnieuw trainingsactiviteit op Jan Breydel. Zondag staat namelijk de Brugse derby op het programma en hoe Groen-Zwart die wedstrijd voorbereidt, vind je hier terug met het trainingschema!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!