koop tickets online
nl fr en

Eerste transfer voor het nieuwe seizoen

De 21-jarige Serge-Philippe Raux-Yao is de eerste inkomende transfer van Cercle Brugge voor het nieuwe seizoen. De Fransman is een linksvoetige centrale verdediger van 1m97 en komt over van de Franse tweedeklasser AJ Auxerre. Raux-Yao, een rasecht jeugdproduct van de Franse traditieploeg, ondertekende een contract voor 4 seizoenen bij Groen-Zwart.

Voorzitter Vincent Goemaere: “We zijn blij dat Serge-Philippe vandaag voor Cercle Brugge kiest. Hij is een talentvolle centrale verdediger, die beschikt over een profiel dat we zochten. Met de komst van Serge-Philippe is onze transferzomer officieel gestart. We hopen binnenkort met meer transfernieuws te kunnen komen!“

Serge-Philippe Raux-Yao: “Ik ben zeer blij om een contract bij Cercle Brugge te tekenen. Ik wil graag iedereen bedanken voor het vertrouwen die ze me geven. Ik zal er alles aan doen om dat vertrouwen op het veld te bevestigen. Ik kan niet wachten om in Jan Breydel te spelen en de supporters te ontmoeten!”

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Hugo Siquet naar Cercle Brugge

Cercle Brugge en de Duitse eersteklasser SC Freiburg vonden een akkoord met betrekking tot de tijdelijke overgang van Hugo Siquet (20). De Belgische belofte-international (8 caps), een rechtsachter, wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd, met optie op een bijkomend seizoen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Heitor verlaat Cercle Brugge

Rechtsachter Heitor Rodrigues da Fonseca (22), kortweg Heitor, verlaat Cercle Brugge en keert terug naar Brazilië.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Tarick Ximines naar Jong Cercle

De 18-jarige Jamaicaanse international Tarick Ximines tekent een contract van 2,5 seizoenen bij Cercle Brugge. Ximines, een rechtsachter, zal uitkomen voor Jong Cercle en dat van zodra alle administratieve zaken zijn afgerond.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Uitleenbeurt van Cassaert naar Virton afgerond

Arne Cassaert (21) wordt tot het einde van dit seizoen uitgeleend aan tweedeklasser Virton.

Wegens administratieve redenen liet de officiële bevestiging van de tijdelijke overgang even op zich wachten. Groen-Zwart wenst Cassaert dit seizoen alle succes toe!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dagoberto Espinoza naar Jong Cercle Brugge

De 18-jarige Dagoberto Espinoza komt dit seizoen uit voor Jong Cercle. De Mexicaanse jeugdinternational (1,81m), een middenvelder, wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van de Mexicaanse topploeg CF América.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!