koop tickets online

En nu gaan we samen naar Moeskroen! GRATIS!


Bij Sint-Truiden kunnen ze die bal niet binnenhouden. En iedere keer wordt het onthaald met gejuich door de supporters van Cercle, die er door de sfeer ervoor hebben gezorgd dat Cercle hier eigenlijk een thuiswedstrijd speelde. Ook al is het een andere ondergrond. Zij maakten de hele wedstrijd lang kabaal, hebben hun ploeg meer dan ondersteund. Dat moet ook gezegd!” 

Dat zei commentator Floris Geerts in de 94ste minuut van STVV-Cercle Brugge. Hij had overschot van gelijk!

Dus gaan we dat zaterdag nog eens overdoen. Maar nóg straffer. Met nóg meer fans zorgen we voor nóg meer steun en ambiance in het bezoekersvak op Le Canonnier. Cercle Brugge engageert zich bovendien om alle tickets voor de Cerclefans te betalen! Samen gaan we dus voor nóg straffer. Ter info: het Cerclevak in Moeskroen biedt plaats aan 1.225 fans.

Cerle Brugge KSV

Let op: aangepaste openingsuren van de dienst Ticketing!

Donderdag vindt in Jan Breydel de Europa League-wedstrijd tussen Club Brugge en Manchester United plaats. Daardoor zijn de openingsuren van onze dienst Ticketing lichtjes aangepast.

 • Maandag: 13u30 tot 17u30
 • Dinsdag: 13u30 tot 20u
 • Woensdag: 13u30 tot 17u30
 • Donderdag: 13u30 tot 15u00
 • Vrijdag: 13u30 tot 19u


Extra supportersbus van Cercle Brugge

Cercle Brugge voorziet, naast de traditionele federatiebus, zaterdag nog een extra supportersbus naar Moeskroen. Deze bus vertrekt om 18u15 aan Station Brugge en rijdt rechtsreeks naar Moeskroen. Jouw plaatsje reserveren op deze bus is enkel aan de dienst Ticketing mogelijk bij het aankopen van jouw wedstrijdtickets.

De federatiebus naar Moeskroen is ondertussen volzet.

De vertrekuren van de federatiebus:

 • 17u30 - Torhout (café Idem Dito)
 • 17u45 - Veldegem ('t Strooihof)
 • 18u15 - Brugge station (voorkant)
 • 18u30 - Oostkamp (Valkaart)
 • 18u45 - Lichtervelde (Carpool)
   

Al een ticket voor het bezoekersvak aangekocht?

Supporters die de voorbije dagen al een ticket voor Moeskroen-Cercle Brugge hebben gekocht, kunnen een e-mail sturen naar Ticketing (ticketing@cerclebrugge.be) voor een terugbetaling van hun ticket(s).

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan via ticketing@cerclebrugge.be of bel naar 050/38 91 93.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Dylan De Belder roept op: “Blijf met ons in contact dankzij de #CercleChallenge!”

Ook in coronatijden willen onze spelers met jullie in contact blijven. Een aangezien dat niet in het stadion kan, heeft Dylan De Belder een creatieve oplossing bedacht: de Cercle Challenge!

Het opzet? Laat ons via social media weten welke uitdaging jij door een Cerclespeler wil gerealiseerd zien. Van tien keer pompen tot het meezingen van jouw lievelingslied: onze spelers doen het allemaal! Gebruik op Facebook, Twitter of Instagram de hashtag #CercleChallenge (of stuur het ons via privébericht door), laat tegelijk weten voor welke speler de challenge is bedoeld en onze spelers gaan aan de slag! 

Nog een tip: misschien zijn onze spelers nóg gemotiveerder als jij het eerst even voordoet in een filmpje...
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
COVID-19 update

Ook deze week werken onze spelers thuis een individueel trainingsprogramma af. Nog zeker tot en met 5 april vinden er op Jan Breydel geen groepstrainingen plaats en vorige week nog liet de ‘crisiscel corona’ van de Koninklijke Belgische Voebalbond weten dat er vóór 1 mei geen enkele competitiewedstrijd wordt afgewerkt.

Hoe het verder moet met de Jupiler Pro League, is op dit moment nog onduidelijk. Alles hangt uiteraard af van hoe de overheidsmaatregelen de verdere verspreiding van het virus kunnen afremmen. Cercle blijft alert en zal elk advies strikt opvolgen.

Er kwam wel positief nieuws uit medische hoek: de persoon bij wie op 13 maart 2020 COVID-19 werd vastgesteld, is genezen!
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Stem op jouw Goal of the Season tot dusver!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Lang leve de zorg!

Met onderstaand bericht pakt VAK213, het overkoepelende supportersorgaan voor alle sfeergroepen uit de Noordtribune, vandaag uit op sociale media. Het bericht verwijst naar de boodschappen 'lang leve de zorg' en 'jullie werk houdt ons sterk' die sinds vannacht aan de ingangen pronken van het AZ Sint-Jan en AZ Sint-Lucas in Brugge. Een prachtig en krachtig initiatief van onze supportersgroepen om alle zorgverleners en iedereen die zich inzet om hulpbehoevigen te helpen, een motiverend en symbolisch schouderklopje te geven.

Cercle Brugge is dan ook enorm trots op deze spontane, positieve en motiverende supportersactie en wil met dit bericht graag iedereen die helpt helpen enorm bedanken voor hun tomeloze inzet en steun.

WE BEAT AS ONE!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Samen tegen het coronavirus!

Cercle Brugge gaat de strijd aan tegen COVID-19 (coronavirus). Vorige week al besliste Groen-Zwart de groepstrainingen op Jan Breydel tot nader order, en al tot zeker 5 april, te staken. De spelers kregen van de technische staf een individueel trainingsprogramma en hun gezondheidstoestand wordt door onze medische staf dagelijks opgevolgd.

Cercle Brugge blijft te allen tijde waakzaam: nadat een lid van de medische staf vorige week nog positief testte op het virus, zijn er op vandaag nog geen bijkomende gevallen te melden. Handen ontsmetten en contact zoveel mogelijk mijden is en blijft de kernboodschap.

Ook op administratief vlak geldt er een minimumbezetting: thuiswerken wordt zoveel mogelijk aanbevolen en alle meetings worden indien mogelijk digitaal georganiseerd. De fysieke Ticketingdienst en Fanshop blijven tot minstens 5 april gesloten. Online merchandising bestellen kan natuurlijk wel, gewoon via www.cerclebruggeshop.be.

Ook enkele businessevents worden uitgesteld: zo zal de tweede editie van de Cercle Soirée, gepland op zaterdag 28 maart 2020, niet doorgaan. Heb je vragen? Contacteer dan bk12@cerclebrugge.be

Cercle Brugge vraagt z’n supporters om alle overheidsmaatregelen op te volgen en strikt na te volgen. Samen is wat ons bindt en samen gaan we de strijd aan. WE BEAT AS ONE!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!