koop tickets online
nl fr en

Enkel online: 10% korting op tickets voor Cercle-Leuven!

Zaterdag neemt Cercle het om 18h15 op tegen Oud-Heverlee Leuven in Jan Breydel. De loketten zijn voor de wedstrijd geopend maar toch roepen we op om tickets online aan te kopen. Online tickets zijn niet alleen 10% goedkoper, door het verplichte registratieproces vermijd je ook wachtrijen.

Voor de thuiswedstrijd tegen OH Leuven kan je als Cerclefan meerdere tickets aankopen. Elk ticket moet wel effectief op de naam staan van de supporter die het ticket zal gebruiken, dat is sinds begin dit seizoen bij wet verplicht.

Het registratieproces is zowel online als aan de dagloketten verplicht. Aangezien dat proces ter plekke enige tijd in beslag neemt, lopen de wachtrijen op. Daarom roepen we alle fans op om zoveel mogelijk tickets online aan te kopen via ticketing.cerclebrugge.be. Om dat aan te moedigen, zijn wedstrijdtickets enkel online 10% goedkoper!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Koop vanaf nu tickets voor onze thuismatchen in april tegen KVK en STVV!

Op zaterdag 1 april speelt Cercle om 16u tegen KV Kortrijk. Kom op deze lentemiddag mee genieten van deze West-Vlaamse clash en schreeuw Cercle naar de overwinning! Klik hier om tickets te kopen of kom ze afhalen aan onze loketten. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fotoverslag na het gelijkspel tegen KRC Genk

Cercle speelde vrijdagavond in het Jan Breydelstadion 1-1 gelijk tegen KRC Genk, de leider in het klassement. Ontdek hier alle foto's van het duel!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Emilio Kehrer viert vandaag zijn 21ste verjaardag!

Onze jonge aanvaller Emilio Kehrer is vandaag een jaartje ouder geworden. Emilio genoot zijn jeugdopleiding bij het Duitse Freiburg en schopte het daar tot in het tweede elftal, dat momenteel uitkomt in de derde Bundesliga. Afgelopen zomer maakte de Duitse jeugdinternational de overstap naar Cercle. Emilio mocht in de Jupiler Pro League al 10 keer invallen en wist daarin één keer de weg naar het doel te vinden. Momenteel is hij enkele weken buiten strijd met een gebroken teen. We wensen hem van iedereen bij Cercle een leuke verjaardag en een spoedig herstel toe!

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag Emilio! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Interlandbreak: deze Cercle-spelers vertegenwoordigen hun land!

Komend weekend wordt er niet gevoetbald in de Jupiler Pro League wegens de interlandbreak. Na de wedstrijd tegen Genk vertrokken vijf Cercle-spelers naar hun thuisland om de nationale kleuren te verdedigen. 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!