koop tickets online

#FANCAM na Cercle Brugge-Moeskroen

Stef Peeters lukte met z'n kopbaldoelpunt tegen Moeskroen tot dusver het snelste doelpunt uit de Jupiler Pro League dit seizoen, maar ook de goal van Alimami Gory mocht gezien worden. Herbeleef beide goals hier terug!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Yves Vanderhaeghe en Carlos Aviña blikken vooruit naar Beerschot-Cercle!

We zijn er klaar voor! Coach Yves Vanderhaeghe en technisch directeur Carlos Aviña stonden donderdag uitgebreid de pers te woord in de voorbeschouwing op het nieuwe seizoen. De onderwerpen die aan bod kwamen? De 6-weken durende voorbereiding natuurlijk, maar ook de transferactiviteiten kwamen ter sprake. Bekijk hieronder wat er werd verteld!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MissionPoland: goalkeepers aan het werk

Ook doelmannen Thomas Didillon, Sébastien Bruzzese en Warleson halen in Polen alles uit de kast. Check hier een video over hoe het drietal door keepertrainer Dany Verlinden wordt klaargestoomd voor het nieuwe seizoen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MissionPoland: Nieuwkomers? Zingen natuurlijk!

Een ongeschreven regel: nieuwkomers bij Cercle: die moeten zingen. Woensdagavond was het zover. Senna Miangue beet de spits af, maar hij had niet te onderschatten concurrentie van onder andere Olivier Scholaert, Aske Sampers, Artuur Zutterman en Waldo Rubio.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MissionPoland: grinta en intensiteit op training

Op stage in Polen werken de spelers keihard: intensiteit, grinta en winning-spirit zijn dan ook de kernwoorden deze week. Bekijk hieronder een videoverslag van de training:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
[VIDEO] Reacties na Standard-Cercle Brugge

Na het nipte verlies in de oefenpot tegen Standard sprokkelden we reacties bij coach Vanderhaeghe en doelpuntenmakers Olivier Scholaert en Mert Kurt. Bekijk hieronder wat het drietal te vertellen had:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!