koop tickets online

Fandag 2019 groot succes!

Zondag stond het Jan Breydelstadion volledig in het teken van de jaarlijkse Fandag van Cercle. Zo’n 1000 supporters beleefden in zonnige omstandigheden een dag vol amusement en boordevol Groen-Zwart genot.

De Fandag begon al ’s morgens toen op het kunstgrasveld een voetbaltornooi van de supportersfederatie plaatsvond. Aansluitend vond om 11u30 een voetbalwedstrijd plaats van enkele oud-spelers, samen met enkele spelers van de g-ploeg van Cercle, tegen een ploeg van de supportersfederatie. Fun verzekerd!

Op de middag werden de supporters vervolgens verwacht op de Fandagsite. Daar zorgden een groots podium en LED-scherm voor een waar festivalgevoel. Foodtrucks en animatie voor jong en oud maakten de groen-zwarte dag compleet.

Cerle Brugge KSV

Tussen 13u en 14u zorgden Geert Leys en Alain Creytens voor een retroshow in een ware Cercle 120 jaar stijl. Talrijke memorabele momenten passeerden de revue, afgewisseld met (historisch) beeldmateriaal. De winnaars van het supporterstornooi werden aansluitend gehuldigd op het podium. Ook de Robert Braet-prijs, een tweejaarlijkse vrijwilligerstrofee, werd dit jaar opnieuw uitgereikt. John Jacobus werd gehuldigd voor zijn reeds jaren- en tomeloze inzet voor Groen-Zwart.

Om 14u30 startten de diverse spelersvoorstellingen. Alle jeugdploegen inclusief de beloftenkern kregen de aanwezige supporters op het podium te zien. Ook de G-ploeg, de G-minivoetbalploeg en de Cerkelladies werden aan het publiek voorgesteld. Toen voorzitter Frans Schotte op het podium werd gevraagd was de traditionele voorstelling van de A-kern niet meer veraf. Voorzitter Schotte klonk dan ook ambitieus: na de promotie twee seizoenen terug en het behoud afgelopen seizoen wordt dit seizoen gemikt op de linkerkolom.

Onder groot applaus werden vervolgens aansluitend de technische staf en de spelers op het podium geroepen. Het ongetwijfeld grootste applaus van de namiddag kwam er voor doelman Miguel Van Damme, die als laatste het podium besteeg. De supporters werden nog getrakteerd op een signeersessie en een optreden van Jan the Man & Friends. Een onvergetelijke Cercle-dag!

Cerle Brugge KSV
Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Voorzitter Frans Schotte: “We willen een resultaat neerzetten met een gedreven groep”

In de voorbereiding op het gloednieuwe seizoen geeft voorzitter Frans Schotte duiding over de ambities van Cercle Brugge in 2019-2020. Verder professionaliseren en duurzaamheid nastreven in alle aspecten blijft daarbij topprioriteit. De onderhandelingen met een nieuwe hoofdtrainer verlopen daarbij positief, net als de kernsamenstelling voor het nieuwe seizoen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Update met betrekking tot de ticketing voor de galawedstrijd

Op zaterdag 6 juli staat de galawedstrijd tegen AS Monaco op het programma. De wedstrijd zal wegens werken in het Jan Breydelstadion worden afgewerkt op Schiervelde, de thuishaven van KSV Roeselare. 

Abonnees van Cercle Brugge kunnen de wedstrijd gratis bijwonen. Gezien abonnementskaarten niet kunnen worden ingescand op Schiervelde, is het belangrijk dat abonnees voor zaterdagmiddag 6 juli om 12u een gratis ticket komen afhalen op het Cercle secretariaat. Een ticket zal verkrijgbaar zijn op vertoon van het abonnement voor seizoen 2019-2020.

Update met betrekking tot de gratis tickets:

De tickets voor de galawedstrijd zijn vanaf heden beschikbaar aan de dienst Ticketing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De Cerclefamilie groeit! Welkom bij Groen-Zwart, Cercle8310!

Onze Cerclefamilie staat letterlijk niet stil! Afgelopen maand mochten we een nieuwe supportersvereniging verwelkomen bij Cercle Brugge: “Cercle8310’. Graag stellen we jullie dan ook voor aan deze enthousiaste Bruggelingen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Opwarmen voor #USGCer doe je dankzij onze quiz!

Quiz-time! Wie was de topschutter van Union tijdens de reguliere competitie? Of waar staat 'Union 60' voor? Wat is er zo specifiek aan het befaamde 'Joseph Mariënstadion'? Ontdek het hieronder en warm je op voor Union-Cercle Brugge dankzij onze quiz!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Omolo scoort voor Kenia op de Africa Cup!

Terwijl de troepen van coach Mercadal al volop bezig zijn met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen is middenvelder Johanna Omolo met Kenia nog actief op de Africa Cup. Donderdagavond stond in de groepsfase van het tornooi de wedstrijd tegen het Tanzania van onder meer Ally Samatta (KRC Genk) op het programma. Kenia won de match met 3-2. Omolo tekende in minuut 60 met een kopbal voor de 2-2.

Na twee wedstrijden telt Kenia na de winst tegen Tanzania 3 punten in groep C. Tijdens de eerste wedstrijd uit de groepsfase ging Kenia met 2-0 onderuit tegen Algerije. Komende maandag 1 juli staat om 21u de wedstrijd tegen Senegal op het programma.

Herbekijk hieronder de samenvatting uit Kenia-Tanzania:
 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws per mail!