koop tickets online
nl fr en

FANSHOP: 50% korting op de Kappacollectie!

Koopjes doen? Dan ben je in onze online Fanshop aan het juiste adres! Op de volledige Kappa collectie scoor je vanaf vandaag namelijk 50% korting!

Door de coronacrisis is het op dit moment wel enkel mogelijk om online te shoppen via www.cerclebruggeshop.be. Wanneer je een Kappa-artikel naar keuze selecteert en vervolgens naar je winkelmandje gaat, zal je zien dat na het invullen van de kortingscode ‘KAPPA50’ de korting wordt toegekend*.

Snel zijn is wel de boodschap: bepaalde producten zijn slechts nog beperkt beschikbaar!


(*) De kortingscode is hoofdlettergevoelig: zorg dus dat je KAPPA in hoofdletters typt!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Maak je klaar voor Kerst met onze Kersttrui!

De Kerstdagen komen eraan! Ook dit jaar kan je voor een leuk Kerstgeschenk terecht in de Fanshop. Nieuw in ons gamma: de Cercle Brugge Kersttrui. Haal jouw exemplaar nu in huis want de oplage is beperkt! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cyber Monday: nog 24h lang 25% korting in de Cercle webshop!

Na het Black Friday-weekend is het vandaag de beurt aan Cyber Monday: nog tot 23h59 scoor je 25% korting in de Cercle webshop. De korting is geldig op het volledige gamma.

Gebruik de kortingscode BF2022 bij het afrekenen om jouw korting te verkrijgen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Black & Green Friday bij Cercle: een weekend lang 25% korting in de Fanshop!

Klaar voor een weekend vol kortingen in de Fanshop? Ter gelegenheid van Black Friday kan je vanaf vrijdag een weekend lang 25% korting scoren in de Cercle Fanshop!

Naast de kortingsactie online is ook de Fanshop aan het Jan Breydelstadion vrijdag uitzonderlijk open tussen 9h30-12h30 en van 13h30 tot 17h30. Ook op maandag 28 november, op Cyber Monday, scoor je 25% korting bij Cercle, maar dan is de actie enkel online geldig.

Koop je online? 

Gebruik dan de kortingscode BF2022 bij het afrekenen.

 

Veel shopplezier!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fanshop vrijdag open voor Black Friday

De Fanshop ter hoogte van het Cercle Brugge secretariaat zal op vrijdag 25 november uitzonderlijk open zijn tussen 9h00-12h30 en 13h30-17h30. Ter gelegenheid van Black Friday scoor je een volledige dag 25% korting op alle artikelen in de shop. Tot dan!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ontdek onze shirts voor komend seizoen!

Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe wedstrijdshirts: vrijdagmiddag maakte Cercle samen met Kappa z’n thuis- én uitshirt voor 2022-2023 bekend. Benieuwd hoe onze kits eruitzien? Ontdek het hieronder!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!