koop tickets online

Fotoverslag Cercle Brugge-AS Monaco

Afgelopen zaterdagavond vond op Schiervelde de traditionele galawedstrijd plaats. Groen-Zwart nam het toen op tegen AS Monaco, herbeleef de wedstrijd hieronder dankzij ons ruim fotoverslag!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Stage Hoenderloo: spelers en staf vertrokken maandag op stage naar Nederland

Maandag, op de middag om precies te zijn, vertrokken de spelers en de technische staf naar Hoenderloo waar een vervolg zal worden gebreid aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na een busrit van om en bij de 3 uur kwamen de spelers omstreeks 16u00 veilig aan in Hoenderloo.

Volgende 25 spelers vertrokken op stage: Taravel, Ueda, De Belder, Kanté, Saadi, Hazard, Hubert, Badiashile, Goblet, Carre, Hoggas, Serrano, Decostere, Deman, Vanhoutte, Deuro, Bassong,  Bongiovanni, Koshi, Somers, Vitinho, Suffys, De Wulf, Cassaert & Dekuyper.

Na de kamerverdeling ging het vervolgens onmiddellijk naar het trainingsveld. Terwijl keepertrainer Dany Verlinden de doelmannen bij zich nam, kregen de veldspelers onder leiding van physical coach Jeannot Akakpo meteen een fysische prikkel toegediend.

Dinsdag staan er 2 trainingen op het programma: om 10u30 en om 17u.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Hét moment tijdens de afgelopen Fandag: de aankondiging van Miguel Van Damme!

Toen de naam van Miguel Van Damme werd aangekondigd tijdens de spelersvoorstelling op de afgelopen Fandag gingen de decibels toch nog dat tikkeltje luider: herbeleef dat moment hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Zondag eerste stemronde voor de 47e Pop-Poll van d’Echte

Kom zondag ruim op tijd naar het Jan Breydelstadion voor Cercle Brugge-Anderlecht: naast het Fandorp en de Warmste Soep zal er namelijk ook de eerste stemronde plaatsvinden van de alombekende Pop-Poll verkiezing van supportersvereniging d’Echte.

Supportersvereniging d’Echte, die dit jaar nog hun 50e jubileumsjaar vierden, gaat dit jaar dus opnieuw opzoek naar de beste Cercle Brugge speler/vertegenwoordiger van dit seizoen.

Afspraak dus voor de eerste stemronde: zondag vanaf 13u ter hoogte van het Fandorp! 
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Stage Hoenderloo: Charles Vanhoutte Cam!

Tussen alle trainingen in Hoenderloo door neemt Charles Vanhoutte jullie even mee ...

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Anthony De Buyser wint het gloednieuwe retroshirt!

Groen-Zwart pakte vorige week ter ere van de 120e verjaardag van Cercle Brugge uit met een gloednieuw retroshirt. Dat shirt, dat bovendien een heel speciale symboliek kent, kon bovendien worden gewonnen door in retro naar Cercle Brugge-Waasland Beveren te komen. Uit de vele inzendingen werd uiteindelijk Anthony De Buyser als winnaar uitgekozen. Proficiat, Anthony!
 

Meer te weten komen over het retroshirt ter ere van 120 jaar Cercle? Klik dan hier!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws per mail!