koop tickets online
nl fr en

Gelukkige verjaardag Jules Verriest!

De voltallige Cerclefamilie wil Jules Verriest vandaag feliciteren met z'n verjaardag! De 'Cerclespeler van de eeuw' wordt vandaag namelijk 75 jaar!

Auteur Patrick Cornillie, die eerder ook al het boek 'Jules Verriest, de Cercle van m'n leven' schreef, publiceerde dan ook onderstaand artikel vandaag op de website van de Witte Duivel.

Cerle Brugge KSV

"Vier decennia na zijn actieve voetbalcarrière is Julien – ‘Jules’ – Verriest nog altijd (veruit) de populairste van alle Cerclisten. Elke thuismatch zit hij in de tribune, is hij makkelijk aanspreekbaar, vriendelijk en bescheiden, maar wel – en eigenlijk precies daardoor – ‘God in Brugge’. Want Juultje Verriest, dat ís Cercle. En omgekeerd. Bijna 500 officiële matchen speelt hij voor de groenzwarten, een absoluut record. Hij is de eerste voetballer die van de stad Brugge de Trofee voor Sportverdienste krijgt en in 2000 verkiezen de Cercle-supporters hem zelfs tot ‘Speler van de Eeuw’."

Lees hier het volledige artikel.

Gelukkige verjaardag, Jules!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Jules Verriest!

Jules Verriest is vandaag jarig! Onze "Cerclespeler van de eeuw" viert z'n 76ste verjaardag!

Op de foto zien we Jules Verriest iets sneller op de bal zijn dan Wim Hofkens van Beveren. De foto werd genomen ergens tussen 1979-1980 in het toenmalige Olympiastadion, vandaag natuurlijk nog steeds het Jan Breydelstadion.

Gelukkige verjaardag, Jules!


 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Jules Verriest!

Onze Jules Verriest is vandaag jarig! De 'Cerclespeler van de eeuw' viert vandaag z'n 74ste verjaardag!

Gelukkige verjaardag Jules Verriest!


Koop nu het boek 'Jules Verriest: de Cercle van mijn leven' op cerclebruggeshop.be! 


 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!