koop tickets online

Geniet ook vanavond van 50% korting op alle Erima artikelen!

Ook vanavond kan je voor Cercle Brugge - Zulte Waregem nog uitzonderlijke kortingen scoren in de Cercle Brugge Fanshop! Alle Erima artikelen staan er namelijk aan -50% geprijsd! De shop is vanavond open vanaf 19u en blijft open tot anderhalfuur na de wedstrijd.

Vanavond niet aanwezig, maar ook genieten van de -50% actie?

Shop dan op cerclebruggeshop.be jouw favoriete Erima artikelen en vul bij het afrekenen de kortingscode 'Erima' in!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Scoor 50% korting op Erima artikelen!

Wist je ... dat je bij aankoop van alle wedstrijdshirts, keepertruien, trainingen, shorts, kousen, ... een exclusieve korting van maar liefst 50% krijgt in zowel de Fanshop aan het stadion als in de online shop? Profiteer nu want op = op!

Korting ook online geldig

Ook online geniet je van 50% korting: selecteer daarvoor eerst jouw Erima artikelen naar keuze en vul bij het afrekenen de kortingscode Erima in. De korting zal nu automatisch worden toegekend.


 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
50% korting op Erima scoren? Woensdag laatste kans!

Ook in de Cercle Brugge Fanshop wordt alles in gereedheid gebracht voor het nieuwe voetbalseizoen. Wegens inventarisopmaak zal de Fanshop aan het Cercle Brugge secretariaat na woensdag 29 mei dan ook een tijdje gesloten blijven.

De laatste kans dus om te profiteren van de uitverkoop van alle Erima artikelen: nog steeds staan alle items aan -50% geprijsd!

Nog snel een artikel scoren? De Fanshop aan het secretariaat is woensdag geopend tussen 14h en 17h30.

(*) Na woensdag 29 mei zal het online, via www.cerclebruggeshop.be, wel nog mogelijk zijn om jouw aankopen te doen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fanshop blijft woensdag 30 januari uitzonderlijk gesloten

Wegens de sneeuwval in Brugge zal de Cercle Brugge Fanshop aan het Jan Breydelstadion vandaag, woensdag 30 januari, uitzonderlijk gesloten blijven. Doe jouw aankopen dus online via cerclebruggeshop.be!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De 21-koppige selectie voor Cercle Brugge-Zulte Waregem is er!

Midweekvoetbal deze week! Dinsdagavond al staat Cercle Brugge-Zulte Waregem op het programma op speeldag 2 van Play Off 2. Om 20u30 wordt de match afgetrapt. Coach Guyot blikt zoals gebruikelijk daags voor de wedstrijd vooruit naar de match. Ontdek hier de selectie en voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
50% korting op alle Erima artikelen!

Nog steeds worden er in de Cercle Brugge Fanshop uitzonderlijke promoties toegekend op alle Erima producten! Alle wedstrijdshirts, shorts, trainingen, ... staan namelijk aan -50% geprijsd! Klik hier voor de openingsuren van de Fanshop.

Korting ook online toepasbaar met de promocode 'Erima'!

De 50% korting is ook geldig in de online shop, daar voeg je bij het afrekenen bij 'kortingscode' gewoon 'Erima' in!

Lees meer