koop tickets online

Giulian Biancone is aangekomen!

Nu het Europees Kampioenschap Under 19 voor Frankrijk is afgelopen, arriveerde nieuwkomer Giulian Biancone donderdagavond in Brugge. Vrijdagmorgen kwam Giulian vervolgens in het Jan Breydelstadion langs voor een kennismaking. Bekijk hieronder een flashvideo!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Kijk hier naar Cercle Brugge-Brann Bergen van 12 september 1996!

We gaan helemaal retro met Cercle Brugge-Brann Bergen uit 1996! Wat is jouw herinnering aan deze match? Laat het ons, samen met jouw wedstrijdcommentaar, in onze chatfunctie weten!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERCLERETRO | Kurt Soenens en Yves Feys

Vrijdagavond om 20u streamen we een echte klassieker op onze mediakanalen: dan gaan we zo'n 23,5 jaar terug in de tijd naar 12 september 1996, toen Cercle Brugge het in de 1/16e finales van de Europacup 2 opnam tegen Brann Bergen! 

Oud-spelers Yves Feys en Kurt Soenens kijken alvast reikhalzend uit naar de partij: Terwijl Soenens een foto, in Cercleshirt nota bene, met zijn zoon instuurde, stuurde Yves Feys een videoboodschap in. Bekijk beide berichtjes hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
REPLAY: Herbeleef vrijdagavond Cercle-Brann Bergen van 12 september 1996

Nadat we de voorbije vrijdagen met succes een wedstrijd uit het recente verleden van Cercle opnieuw uitzonden, kiezen we deze week voor een echte retro-editie, met dank aan het archief van Georges Debacker. Om 20 uur streamen we dan de wedstrijd uit de 1/16de finales van de Europacup 2 tussen Cercle Brugge en Brann Bergen van 12 september 1996! Een mooie gelegenheid om onder andere Yves Feys, Dominique Vanmaele, Kurt Soenens en co nog eens aan het werk te zien!

Wat is jouw herinnering aan deze match? Laat het ons vrijdag, samen met jouw wedstrijdcommentaar, in onze chatfunctie weten! Tune in om 20 uur! Tot dan!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Marton Eppel: "Gezond zijn is het allerbelangrijkste"

In deze coronatijden doen onze spelers er alles aan om met jullie in contact te blijven. Vandaag stuurde Marton Eppel ons een filmpje door! Bekijk de boodschap van Eppel hieronder:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Giulian Biancone!

Giulian Biancone is jarig! Onze rechtsachter viert vandaag z'n 20e verjaardag.

Proficiat Giulian!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!