LIVE: Cercle Brugge-Royal Excel Mouscron
koop tickets online

Giulian Biancone is terug!

Cercle Brugge versterkt zich met verdediger Giulian Biancone. De Franse rechtsachter wordt ook dit seizoen door AS Monaco aan Cercle Brugge uitgeleend.

Giulian Biancone kwam vorig seizoen 25 keer in actie voor Cercle Brugge en had een belangrijk aandeel in de sportieve redding in 1A. Biancone ontpopte zich bovendien in korte tijd tot een echte groepsleider en een ware publiekslieveling.

Voorzitter Vincent Goemaere: “We zijn zeer blij dat we vandaag Giulian Biancone een extra seizoen aan Cercle Brugge kunnen binden. Giulian bewees vorig jaar meermaals over de ingesteldheid te beschikken die we van een Cercle Brugge speler verwachten. Dat Giulian bovendien zelf ook vragende partij was om terug te keren, toont z’n motivatie aan om te bevestigen wat hij hier al heeft bewezen: een leider zijn op en naast het veld. Welkom terug Giulian, The Hulk Is Back!“.

Cerle Brugge KSV

CEO Oleg Petrov: “Ik ben blij om te kunnen aankondigen dat Giulian Biancone ook dit seizoen de kleuren van Cercle zal dragen. Giulian is echt een jong talent: hij beschikt over veel kwaliteiten, zowel als speler en als mens. Tijdens de voorbije wedstrijden dat hij met AS Monaco speelde liet hij telkens een goede indruk na. Daarom ben ik nu heel erg gelukkig dat hij Anthony Musaba en Harisson Marcelin zal vervoegen in het team van Paul Clement. Cercle kende een goede start van het seizoen en het behaalde al enkele mooie resultaten. Ik kijk er enorm naar uit naar wat de rest van het seizoen brengt: ik ben erg blij: welkom terug, leve Cercle!”

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
21 spelers voor Cercle-Moeskroen!

Na de training van deze namiddag maakte coach Paul Clement z'n selectie bekend voor het inhaalduel tegen Moeskroen. Benieuwd wie de selectie haalde? Hier vind je alle namen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Paul Clement blikt vooruit naar Cercle-Moeskroen

Midweekvoetbal! Woensdag om 17h halen Cercle en Moeskroen hun wedstrijd van speeldag 10 in. Na de overwinning op het veld van Waasland Beveren is Cercle gebrand om opnieuw de drie punten thuis te houden. Benieuwd wat onze coach van de partij verwacht? Bekijk hier de persconferentie!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jan Boterberg scheidsrechter voor Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron

Woensdagnamiddag zal scheidsrechter Jan Boterberg de wedstrijd tussen Cercle Brugge en Royal Excel Mouscron in goede banen leiden. Boterberg zal bijgestaan worden door assistenten Christophe Baillieul en Romain Devillers. De vierde official is Jasper Vergoote.

In het VAR-busje zetelt woensdagnamiddag Jordy Vermeire.Hij zal worden bijgestaan door Thibaud Nijsen en Lowie Vander Linden.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Iké Ugbo is jullie Man of the Match!

Met twee doelpunten tegen Waasland Beveren was Iké Ugbo niet alleen sportief beslissend, het levert de Engelsman nu ook de titel op van Man of the Match! 78% van de stemmen kreeg Ugbo achter z'n naam te staan. Daarmee haalde onze jonge spits het voor Jérémy Taravel (15%) en Thomas Didillon (7%).

Proficiat Iké! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reacties van Clement, Didillon en Ugbo

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!