LIVE: Cercle Brugge-Royal Excel Mouscron
koop tickets online

Giulian Biancone: "We weten tot wat we in staat zijn wanneer we ons niveau halen"

Voor Giulian Biancone waren het zijn eerste minuten dit seizoen in het Cercle-shirt. “Ik trainde in voorbereiding naar deze wedstrijd slechts twee keer mee met de groep, dus het was logisch dat ik op de bank moest beginnen. Ik speelde vandaag een half uur. De komende twee weken ga ik hard werken om dan tegen Waasland-Beveren in staat te zijn om de 90 minuten vol te maken.”

“We wilden echt de drie punten pakken vandaag en begonnen ook goed aan de wedstrijd, met enkele goede mogelijkheden in de eerste minuten. De 0-1 gaven we te makkelijk weg. Na de 0-2 hebben we eigenlijk op geen enkel moment voldoende ritme in de wedstrijd kunnen stoppen om terug te keren, ook al was er even terug geloof in een goed resultaat na de aansluitingstreffer van Iké Ugbo. Na de 1-3 was het einde verhaal. We waren te slordig vanavond, zowel in balbezit als in verdedigend opzicht.”

Cerle Brugge KSV

“Het is nu drie speeldagen op rij dat we 2 doelpunten of meer incasseren en dat is natuurlijk te veel. We weten tot wat we in staat zijn wanneer we ons niveau halen, maar daarvoor moeten we terug naar de basis en onze identiteit: veel inzet, knokken voor elkaar en durven vooruit voetballen. Tijdens de interlandbreak hebben we de tijd om hieraan te werken. Op het veld van Waasland-Beveren zal het veel beter moeten om daar revanche te nemen voor vanavond.”  

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
21 spelers voor Cercle-Moeskroen!

Na de training van deze namiddag maakte coach Paul Clement z'n selectie bekend voor het inhaalduel tegen Moeskroen. Benieuwd wie de selectie haalde? Hier vind je alle namen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Paul Clement blikt vooruit naar Cercle-Moeskroen

Midweekvoetbal! Woensdag om 17h halen Cercle en Moeskroen hun wedstrijd van speeldag 10 in. Na de overwinning op het veld van Waasland Beveren is Cercle gebrand om opnieuw de drie punten thuis te houden. Benieuwd wat onze coach van de partij verwacht? Bekijk hier de persconferentie!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jan Boterberg scheidsrechter voor Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron

Woensdagnamiddag zal scheidsrechter Jan Boterberg de wedstrijd tussen Cercle Brugge en Royal Excel Mouscron in goede banen leiden. Boterberg zal bijgestaan worden door assistenten Christophe Baillieul en Romain Devillers. De vierde official is Jasper Vergoote.

In het VAR-busje zetelt woensdagnamiddag Jordy Vermeire.Hij zal worden bijgestaan door Thibaud Nijsen en Lowie Vander Linden.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Iké Ugbo is jullie Man of the Match!

Met twee doelpunten tegen Waasland Beveren was Iké Ugbo niet alleen sportief beslissend, het levert de Engelsman nu ook de titel op van Man of the Match! 78% van de stemmen kreeg Ugbo achter z'n naam te staan. Daarmee haalde onze jonge spits het voor Jérémy Taravel (15%) en Thomas Didillon (7%).

Proficiat Iké! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reacties van Clement, Didillon en Ugbo

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!