koop tickets online

Gratis bussen naar KV Kortrijk!

Komende donderdag is de combiregeling van kracht voor de verplaatsing naar KV Kortrijk (aftrap om 14u30). Cercle begrijpt de verontwaardiging die omtrent de regeling heerst bij z’n fans, maar benadrukt dat dit een politionele overheidsbeslissing betreft waar de Vereniging geen inspraak in heeft.

Onze fans zijn echter het volledige seizoen al belangrijk voor Cercle. De volksverhuizing naar Waasland Beveren van enkele weken terug, toen we met meer dan 700 supporters voor een vol bezoekersvak zorgden, bracht een fantastische sfeer teweeg op de Freethiel. Ook zaterdagavond was de steun van onze fans een cruciale factor in het behalen van de 3 punten tegen Zulte Waregem. Het is duidelijk: samen met onze fans kunnen we MEER!

Cerle Brugge KSV

En omdat we één grote Cerclefamilie zijn, rekenen we ondanks de combiregeling ook donderdag in Kortrijk op jullie massale steun. Cercle Brugge voorziet gratis busvervoer voor iedere fan. Samen gaan we voor succes in Kortrijk. Massaal naar het Guldensporenstadion!

Hoe gaat dit in z’n werk?

De opgelegde combiregeling blijft natuurlijk van kracht. Dat betekent dat iedere supporter die donderdag mee naar Kortrijk wil, voor dinsdagavond om 16u30 een wedstrijdticket dient aan te kopen aan de dienst Ticketing van het Jan Breydelstadion. Tegelijk met de aankoop van jouw ticket wordt jouw plaats op één van de supportersbussen gereserveerd.

Openingsuren ticketing:

 • Maandag: 13u30 tot 17u30
 • Dinsdag: 13u30 tot 16u30
   

Ticketprijzen:

 • Volwassenen: €20*
 • Jeugd -12 jaar: €10*
 • Rolstoelgebruikers: gratis, begeleiders aan €20*

* De ticketprijzen zijn exclusief €1 Interclub.

Vertrekuren van de supportersbussen

 • 12h15 - Torhout (café Idem Dito)
 • 12h30 - Veldegem ('t Strooihof)
 • 13h00 - Brugge Station (Hendrik Brugmanstraat)
 • 13h15 - Oostkamp (Valkaert)
 • 13h30 – Lichtervelde carpool
   

Ik heb wel al mijn bus gereserveerd én betaald. Wat nu?

Cercle Brugge beschikt over een volledige namenlijst van iedere supporter die reeds zijn plaats op de supportersbus heeft gereserveerd. Omdat Cercle de busverplaatsing aan iedere supporter gratis wil aanbieden, krijgen deze fans donderdag op de bus naar Kortrijk hun geld integraal terug.


 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Fans, jullie zijn fantastisch!

Dat we over fantastische fans beschikken, dat wisten we al. Maar zo fantastisch om een bezoekersvak in één dag te vullen? Dat hadden we eerlijk gezegd alleen maar kunnen hopen. Iedereen wil er zaterdag bijzijn! Alle gratis tickets voor het bezoekersvak zijn de deur uit!

Heb jij een ticket komen afhalen, maar heb je het uiteindelijk niet nodig? Kom dan jouw ticket op het secretariaat binnenbrengen en dan kunnen we een andere supporter gelukkig maken!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Deze week aangepaste openingsuren voor Ticketing


Let op! De openingsuren van onze dienst Ticketing zijn voor deze week lichtjes aangepast:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | Onze voorbereiding op Moeskroen

Na twee dagen vrijaf beginnen de spelers dinsdagmorgen met hun voorbereiding op Moeskroen-Cercle Brugge. Benieuwd naar het trainingsschema? Raadpleeg het hieronder!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!