LIVE: Cercle Brugge-Royal Excel Mouscron
koop tickets online

Gratis tickets én bussen naar Eupen!

Zaterdagavond staat om 20u de eerste verplaatsing van 2020 op het programma. En het wordt onmiddellijk een heel belangrijke: in en tegen Eupen gaat Cercle Brugge op zoek naar de eerste driepunter van het nieuwe jaar!

De voorbije twee thuiswedstrijden kreeg Cercle niet wat het verdiende, maar tegen Eupen is Groen-Zwart gebrand op revanche. Samen met onze fans moét dat lukken. Onze spelers en technische staf doen daarom een warme oproep: maak massaal de verplaatsing naar Eupen en schreeuw Cercle naar de punten!

Om met zoveel als mogelijk Cerclefans in het bezoekersvak aanwezig te zijn, doet Cercle alvast een geste: het biedt GRATIS wedstrijdtickets én gratis busvervoer aan!

Cerle Brugge KSV

Hoe gaat dit in z’n werk?

Kom deze week langs aan Ticketing en haal er tijdens de reguliere openingsuren jouw ticket(s) voor zaterdag op. Aangezien Cercle Brugge de tickets in voorverkoop betaalt, is de actie uiterlijk tot vrijdagavond 31 januari om 17u30 geldig.

Cercle biedt ook vrijblijvend & gratis busvervoer aan. Indien je liever de verplaatsing met eigen vervoer maakt, dan kan je aan de dienst Ticketing gewoon terecht voor enkel wedstrijdtickets. Op dit moment wordt er één federatiebus ingelegd die de traditionele stopplaatsen zal aandoen. De overige supportersbussen die worden ingelegd zullen allemaal vertrekken om 15h30 ter hoogte van het secretariaat aan het Jan Breydelstadion. Waar jij moet opstappen zal jou worden verteld tijdens het reserveren van jouw busplaats.

Al een ticket voor het bezoekersvak aangekocht?

Supporters die de voorbije dagen al een ticket voor Eupen-Cercle Brugge hebben aangekocht kunnen een e-mail sturen naar Ticketing (ticketing@cerclebrugge.be) voor een integrale terugbetaling van hun ticket(s).

Openingsuren ticketing:

 • Maandag: 13u30 tot 17u30
 • Dinsdag: 13u30 tot 17u30
 • Woensdag: 13u30 tot 19u30
 • Donderdag: 13u30 tot 17u30
 • Vrijdag: 13u30 tot 17u30
 • Zaterdag: gesloten

 

Vertrekuur van de federatiebus: ONLINE INSCHRIJVEN

 • 14h45 - Torhout (café Idem Dito)
 • 15h00 - Veldegem ('t Strooihof)
 • 15h30 - Brugge Station (Hendrik Brugmanstraat)
 • 15h45 - Oostkamp (Valkaert)
 • 16h00 - Beernem (rechtover de wok)
 • 16h15 – Drongen (benzinestation)

 

Vertrekuur van de overige supportersbussen: inschrijven aan het secretariaat

 • 15h30: Jan Breydelstadion (ter hoogte van het secretariaat)
   

Vertrekuur van de supportersbus van d'Echte

 • 14h12: Jan Breydelstadion (ter hoogte van het secretariaat)

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Ticketing, Fanshop en Secretariaat blijven woensdagnamiddag gesloten

Woensdagnamiddag 28 oktober blijven de dienst Ticketing, het Cercle secretariaat en de Cercle Fanshop uitzonderlijk gesloten.

Donderdag 29 oktober zijn Ticketing en het Cercle secretariaat uiteraard opnieuw bereikbaar, wie een item nodig heeft uit de Cercle Fanshop kan 24/7 terecht op cerclebruggeshop.be 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Coronaproof naar Cercle Brugge-Moeskroen

Zaterdag staat om 18h30 Cercle-Moeskroen op het programma, mét supporters. Na overleg tussen de Pro League en de bevoegde overheidsinstanties werden extra maatregelen genomen en sommige maatregelen zelfs verscherpt om het stijgend aantal COVID-19 besmettingen af te remmen. De belangrijkste conclusie voor Cercle? Alle abonnees kunnen we opnieuw verwelkomen! Jouw bezoek zaterdag aan Jan Breydel zal door de nieuwe maatregelen er wel iets anders uitzien. We sommen alle wijzigingen hieronder even op:

 • Een totaalverbod op het verkopen, aanbieden en nuttigen van drank en eten. Dat betekent dat alle drank- en eetstanden zaterdag gesloten blijven. Ook de Business Kring 12 schenkt geen drank en serveert geen eten. Eigen drank en/of eten meenemen en consumeren is ook niet toegestaan.
 • De maximale grootte van een bubbel is beperkt tot 4 abonneehouders. Abonnees kunnen zowel alleen, per twee, per drie of per vier naar de wedstrijd komen op voorwaarde dat alle geregistreerde supporters ook dit seizoen abonneehouder zijn. Registreren is een absolute must en dient te gebeuren door de bubbelverantwoordelijke via https://j.mp/3j6Xe8I .
 • Hou zoveel als mogelijk afstand, minimum 1.50m, met supporters die niet tot jouw bubbel behoren. Beperk bij uitbreiding al je sociale contacten!


Voor de volledigheid herhalen we ook even de maatregelen die de voorbije wedstrijden al van kracht waren en dat ook voor Cercle-Moeskroen blijven:
 

 • Net zoals de voorbije thuiswedstrijd is er een mondmaskerverplichting in en rond het Jan Breydelstadion vanaf 2h voor de wedstrijd (=16h30) tot 1h (=21h15) na affluiten. Deze maatregel geldt ook voor kinderen jonger dan 12 jaar.
 • Roken is in de tribunes al langer niet toegestaan, maar zaterdag kan je gezien het algemene rookverbod ook niet in de voorziene rookzones een sigaret opsteken. Het afzetten van je mondmasker is dus in geen enkel geval toegelaten!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Registreer nu voor Cercle Brugge-Moeskroen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Heb je een consumptiekaart van vorig seizoen? Zet je saldo over!

Sinds dit seizoen werkt Cercle Brugge samen met het Belgische Playpass voor wat betreft de toegangscontrole en het cashless paymentsysteem. Heb je nog een consumptiekaart die dateert uit één van de vorige seizoenen? Dan moet je je saldo overzetten op een nieuwe consumptiekaart.

Voor alle duidelijkheid: voor supporters die hun consumptiewaarde op de abonnementskaart plaatsen verandert er niks. Die saldo’s werden al overgeplaatst naar de nieuwe abonnementskaart*. Het gaat enkele over de tegoeden op de consumptiekaarten die dateren van één van de voorbije seizoenen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Als Cerclesupporter naar Cercle-AA Gent? Koop dan nu een abonnement!

Ook de komende weken zal Cercle Brugge z’n thuiswedstrijden in het Jan Breydelstadion met beperkt publiek afwerken. Losse ticketverkoop per aparte thuiswedstrijd blijft evenwel niet mogelijk. Enkel wie een abonnement voor dit seizoen heeft, kan thuiswedstrijden bijwonen. Nog geen abonnement? Abonneer je dan nu!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!