koop tickets online

Gratis tickets én bussen naar Eupen!

Zaterdagavond staat om 20u de eerste verplaatsing van 2020 op het programma. En het wordt onmiddellijk een heel belangrijke: in en tegen Eupen gaat Cercle Brugge op zoek naar de eerste driepunter van het nieuwe jaar!

De voorbije twee thuiswedstrijden kreeg Cercle niet wat het verdiende, maar tegen Eupen is Groen-Zwart gebrand op revanche. Samen met onze fans moét dat lukken. Onze spelers en technische staf doen daarom een warme oproep: maak massaal de verplaatsing naar Eupen en schreeuw Cercle naar de punten!

Om met zoveel als mogelijk Cerclefans in het bezoekersvak aanwezig te zijn, doet Cercle alvast een geste: het biedt GRATIS wedstrijdtickets én gratis busvervoer aan!

Cerle Brugge KSV

Hoe gaat dit in z’n werk?

Kom deze week langs aan Ticketing en haal er tijdens de reguliere openingsuren jouw ticket(s) voor zaterdag op. Aangezien Cercle Brugge de tickets in voorverkoop betaalt, is de actie uiterlijk tot vrijdagavond 31 januari om 17u30 geldig.

Cercle biedt ook vrijblijvend & gratis busvervoer aan. Indien je liever de verplaatsing met eigen vervoer maakt, dan kan je aan de dienst Ticketing gewoon terecht voor enkel wedstrijdtickets. Op dit moment wordt er één federatiebus ingelegd die de traditionele stopplaatsen zal aandoen. De overige supportersbussen die worden ingelegd zullen allemaal vertrekken om 15h30 ter hoogte van het secretariaat aan het Jan Breydelstadion. Waar jij moet opstappen zal jou worden verteld tijdens het reserveren van jouw busplaats.

Al een ticket voor het bezoekersvak aangekocht?

Supporters die de voorbije dagen al een ticket voor Eupen-Cercle Brugge hebben aangekocht kunnen een e-mail sturen naar Ticketing (ticketing@cerclebrugge.be) voor een integrale terugbetaling van hun ticket(s).

Openingsuren ticketing:

 • Maandag: 13u30 tot 17u30
 • Dinsdag: 13u30 tot 17u30
 • Woensdag: 13u30 tot 19u30
 • Donderdag: 13u30 tot 17u30
 • Vrijdag: 13u30 tot 17u30
 • Zaterdag: gesloten

 

Vertrekuur van de federatiebus: ONLINE INSCHRIJVEN

 • 14h45 - Torhout (café Idem Dito)
 • 15h00 - Veldegem ('t Strooihof)
 • 15h30 - Brugge Station (Hendrik Brugmanstraat)
 • 15h45 - Oostkamp (Valkaert)
 • 16h00 - Beernem (rechtover de wok)
 • 16h15 – Drongen (benzinestation)

 

Vertrekuur van de overige supportersbussen: inschrijven aan het secretariaat

 • 15h30: Jan Breydelstadion (ter hoogte van het secretariaat)
   

Vertrekuur van de supportersbus van d'Echte

 • 14h12: Jan Breydelstadion (ter hoogte van het secretariaat)

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Dylan De Belder roept op: “Blijf met ons in contact dankzij de #CercleChallenge!”

Ook in coronatijden willen onze spelers met jullie in contact blijven. Een aangezien dat niet in het stadion kan, heeft Dylan De Belder een creatieve oplossing bedacht: de Cercle Challenge!

Het opzet? Laat ons via social media weten welke uitdaging jij door een Cerclespeler wil gerealiseerd zien. Van tien keer pompen tot het meezingen van jouw lievelingslied: onze spelers doen het allemaal! Gebruik op Facebook, Twitter of Instagram de hashtag #CercleChallenge (of stuur het ons via privébericht door), laat tegelijk weten voor welke speler de challenge is bedoeld en onze spelers gaan aan de slag! 

Nog een tip: misschien zijn onze spelers nóg gemotiveerder als jij het eerst even voordoet in een filmpje...
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
COVID-19 update

Ook deze week werken onze spelers thuis een individueel trainingsprogramma af. Nog zeker tot en met 5 april vinden er op Jan Breydel geen groepstrainingen plaats en vorige week nog liet de ‘crisiscel corona’ van de Koninklijke Belgische Voebalbond weten dat er vóór 1 mei geen enkele competitiewedstrijd wordt afgewerkt.

Hoe het verder moet met de Jupiler Pro League, is op dit moment nog onduidelijk. Alles hangt uiteraard af van hoe de overheidsmaatregelen de verdere verspreiding van het virus kunnen afremmen. Cercle blijft alert en zal elk advies strikt opvolgen.

Er kwam wel positief nieuws uit medische hoek: de persoon bij wie op 13 maart 2020 COVID-19 werd vastgesteld, is genezen!
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Samen tegen het coronavirus!

Cercle Brugge gaat de strijd aan tegen COVID-19 (coronavirus). Vorige week al besliste Groen-Zwart de groepstrainingen op Jan Breydel tot nader order, en al tot zeker 5 april, te staken. De spelers kregen van de technische staf een individueel trainingsprogramma en hun gezondheidstoestand wordt door onze medische staf dagelijks opgevolgd.

Cercle Brugge blijft te allen tijde waakzaam: nadat een lid van de medische staf vorige week nog positief testte op het virus, zijn er op vandaag nog geen bijkomende gevallen te melden. Handen ontsmetten en contact zoveel mogelijk mijden is en blijft de kernboodschap.

Ook op administratief vlak geldt er een minimumbezetting: thuiswerken wordt zoveel mogelijk aanbevolen en alle meetings worden indien mogelijk digitaal georganiseerd. De fysieke Ticketingdienst en Fanshop blijven tot minstens 5 april gesloten. Online merchandising bestellen kan natuurlijk wel, gewoon via www.cerclebruggeshop.be.

Ook enkele businessevents worden uitgesteld: zo zal de tweede editie van de Cercle Soirée, gepland op zaterdag 28 maart 2020, niet doorgaan. Heb je vragen? Contacteer dan bk12@cerclebrugge.be

Cercle Brugge vraagt z’n supporters om alle overheidsmaatregelen op te volgen en strikt na te volgen. Samen is wat ons bindt en samen gaan we de strijd aan. WE BEAT AS ONE!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERKVO | Onze voorbereiding op de komst van KV Oostende

Op de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie ontvangen we nu zondag om 18u KV Oostende. De spelers, die begonnen dinsdag al aan hun voorbereiding op die match. Bekijk hieronder het volledige trainingsschema voor deze week!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERKVO | Een gratis ticket voor elke abonnee!

Zondag neemt Cercle het om 18u op tegen KV Oostende en van die wedstrijd willen we één groot feest maken. Niet alleen willen we onze abonneehouders eens extra in de kijker plaatsen, maar vooral willen we hen bedanken voor hun steun van de voorbije weken. Elke abonnee kan daarom deze week aan Ticketing terecht voor één extra gratis ticket voor de wedstrijd.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!