koop tickets online

Gratis tickets én bussen naar Eupen!

Zaterdagavond staat om 20u de eerste verplaatsing van 2020 op het programma. En het wordt onmiddellijk een heel belangrijke: in en tegen Eupen gaat Cercle Brugge op zoek naar de eerste driepunter van het nieuwe jaar!

De voorbije twee thuiswedstrijden kreeg Cercle niet wat het verdiende, maar tegen Eupen is Groen-Zwart gebrand op revanche. Samen met onze fans moét dat lukken. Onze spelers en technische staf doen daarom een warme oproep: maak massaal de verplaatsing naar Eupen en schreeuw Cercle naar de punten!

Om met zoveel als mogelijk Cerclefans in het bezoekersvak aanwezig te zijn, doet Cercle alvast een geste: het biedt GRATIS wedstrijdtickets én gratis busvervoer aan!

Cerle Brugge KSV

Hoe gaat dit in z’n werk?

Kom deze week langs aan Ticketing en haal er tijdens de reguliere openingsuren jouw ticket(s) voor zaterdag op. Aangezien Cercle Brugge de tickets in voorverkoop betaalt, is de actie uiterlijk tot vrijdagavond 31 januari om 17u30 geldig.

Cercle biedt ook vrijblijvend & gratis busvervoer aan. Indien je liever de verplaatsing met eigen vervoer maakt, dan kan je aan de dienst Ticketing gewoon terecht voor enkel wedstrijdtickets. Op dit moment wordt er één federatiebus ingelegd die de traditionele stopplaatsen zal aandoen. De overige supportersbussen die worden ingelegd zullen allemaal vertrekken om 15h30 ter hoogte van het secretariaat aan het Jan Breydelstadion. Waar jij moet opstappen zal jou worden verteld tijdens het reserveren van jouw busplaats.

Al een ticket voor het bezoekersvak aangekocht?

Supporters die de voorbije dagen al een ticket voor Eupen-Cercle Brugge hebben aangekocht kunnen een e-mail sturen naar Ticketing (ticketing@cerclebrugge.be) voor een integrale terugbetaling van hun ticket(s).

Openingsuren ticketing:

 • Maandag: 13u30 tot 17u30
 • Dinsdag: 13u30 tot 17u30
 • Woensdag: 13u30 tot 19u30
 • Donderdag: 13u30 tot 17u30
 • Vrijdag: 13u30 tot 17u30
 • Zaterdag: gesloten

 

Vertrekuur van de federatiebus: ONLINE INSCHRIJVEN

 • 14h45 - Torhout (café Idem Dito)
 • 15h00 - Veldegem ('t Strooihof)
 • 15h30 - Brugge Station (Hendrik Brugmanstraat)
 • 15h45 - Oostkamp (Valkaert)
 • 16h00 - Beernem (rechtover de wok)
 • 16h15 – Drongen (benzinestation)

 

Vertrekuur van de overige supportersbussen: inschrijven aan het secretariaat

 • 15h30: Jan Breydelstadion (ter hoogte van het secretariaat)
   

Vertrekuur van de supportersbus van d'Echte

 • 14h12: Jan Breydelstadion (ter hoogte van het secretariaat)

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Leve alle papa's!

Cercle Brugge wenst alle papa's een fijne vaderdag toe!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Start online verkoop van abonnementen

Vanaf vandaag, om 12u12, kan je online jouw abonnement voor volgend seizoen verlengen. Ook nieuwe abonnees kunnen online al terecht voor de aankoop van een abonnement. Hoe je precies te werk gaat, vind je hieronder terug!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Verleng vanaf maandag jouw abonnement en ontvang 5% korting!

We Beat As One: het voorbije seizoen hebben spelers en supporters meer dan eens bewezen dat ze samen tot het uiterste kunnen gaan. Sportief streden we om het behoud, extra-sportief vechten we nog altijd tegen het coronavirus. Onze tactiek voor 2020-2021? We kiezen vol voor de aanval: WE BEAT AS ONE! Versterk jij mee de groen-zwarte rangen voor het nieuwe seizoen?
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Eerste transfer voor het nieuwe seizoen

De 21-jarige Serge-Philippe Raux-Yao is de eerste inkomende transfer van Cercle Brugge voor het nieuwe seizoen. De Fransman is een linksvoetige centrale verdediger van 1m97 en komt over van de Franse tweedeklasser AJ Auxerre. Raux-Yao, een rasecht jeugdproduct van de Franse traditieploeg, ondertekende een contract voor 4 seizoenen bij Groen-Zwart.

Voorzitter Vincent Goemaere: “We zijn blij dat Serge-Philippe vandaag voor Cercle Brugge kiest. Hij is een talentvolle centrale verdediger, die beschikt over een profiel dat we zochten. Met de komst van Serge-Philippe is onze transferzomer officieel gestart. We hopen binnenkort met meer transfernieuws te kunnen komen!“

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge Jeugdwerking behoort tot de beste 12 jeugdopleidingen van België!

De Cercle Brugge jeugdwerking komt volgend seizoen uit in de Elite 1 reeks, zijnde de beste 12 jeugdopleidingen van België. Dat maakte de Pro League vandaag bekend. De Cercle jeugdwerking wordt zo bekroond voor de inspanningen die het dagdagelijks levert om een uiterst professionele en kwaliteitsvolle jeugdwerking aan te bieden.

Elite A bestaat volgend seizoen uit volgende teams: RSC Anderlecht, Club Brugge, Cercle Brugge, Charleroi, Racing Genk, KAA Gent, OH Leuven, Standard de Liège, KV Mechelen, Sint-Truiden, Westerlo en Zulte-Waregem.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!